Ne, štajerc je.
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010
Posted 18 February 2010 - 11:43 AM
Ne, štajerc je.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 11:47 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 February 2010 - 11:58 AM
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 11:59 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 February 2010 - 12:01 PM
vuelvo a vos,
Posted 18 February 2010 - 12:01 PM
Še slike naše junakinje:

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 February 2010 - 12:17 PM
vuelvo a vos,
Posted 18 February 2010 - 12:39 PM
Posted 18 February 2010 - 01:04 PM
Sem šla firbcat na official site od ZOI pa niso nič pisali o Majički
Sicer so jo seveda omenili ve enem od člankov, ker so pač navajali medalje, pa še tam so 2x ali 3x napačno napisali njen priimek. LOL WP does it better.
vuelvo a vos,
Posted 18 February 2010 - 02:44 PM
Neverjetno, kaj je ta zenska vceraj naredila, samo se pa clovek tut vprasas, a je vredno zivljenje zastavit za kolajno.
Na fb so ze naredli skupino: Ko Chuck Norris ne zmore vec, Petra Majdic vztraja naprej.
Ancka: fajn si me zdaj nasmejala z "how you doin'" Oaklandu.
Pa se mimogrede tole - fanta bom zadavla, ce mi bo se prckal po daljincu med OI. Vceraj sma gledla skup smuk, pol je pa sel on na racunalnik in prisel v postlo glih ko je blo konc polfinala. Vzel je daljinca in kr neki prestavljal brezveze kanale, medtem ko sm js kricala daj nazaj, daj naazzzaaaaajj. In je dal nazaj, ko so glih fantje lavfali, dam hitro na teletext, pa se ni blo novice - si oddahnem, ok, zdaj bo finale, pa se glih stran zamenja in novica - dobili bron. Js sm mislila, da me bo razneslo. Kk lahk kr neki prestavlja, glih tolk da.. aaaaaa!!! Saj sm gledla pol vse komentarje pa posnetke, ampak na celoten posnetek morm pa dans cakat na ponovitev. Jebemti.
Posted 18 February 2010 - 04:17 PM
Pobralo me bo, res.
Jaz sem danes zjutraj na radiu slišala, da bi naj imela zlom treh reber.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 February 2010 - 04:29 PM
Jaz pa štirih, haha. Si ne predstavljam, ker to pa res boli ko prasica, še dihaš komaj.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 04:33 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 February 2010 - 04:36 PM
Da ne omenjam da je tista luknja v katero je padla vsak dan globja. Trenutno berem ze o 5 meterskem padcu.
Posted 18 February 2010 - 05:41 PM
Posted 18 February 2010 - 06:11 PM
Posted 18 February 2010 - 06:12 PM
Do včeraj je nisem marala, ker je blo v primeru slabše uvstritve zmeraj kaj drugega narobe, vreme al pa smučke in miljon drugih stvari, ampak da pa z zlomljenimi rebri prideš do 3. mesta... WOW! Pa mogoče še ne bi blo tako spektakularno, če bi odtekla samo en tek, ampak 4 teke!! Jaz sem se jokala zraven.. pač sem športni frik
Posted 18 February 2010 - 06:33 PM
Sem šla firbcat na official site od ZOI pa niso nič pisali o Majički
Več piše o njej kot o prvi in drugi + ekstra članek samo o njej je gor.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 February 2010 - 08:14 PM
Bravo Petra
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users