Jump to content

Photo

Baričevič zlorabljal pse?

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#121 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 February 2010 - 03:09 PM

QUOTE(Asha @ 10. 2. 2010 - 14:47) View Post

Čak mal, a ni bil prej Saša, ne Maja?
Pa tista slika je meni malo sumljiva, kaj so truplo kar v neko garažo dali ali kaj?

Jah jst sm pa spet nekje prebrala, da je bil pa Aleksandra. Svašta. rolleyes.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

• Guests

Posted 10 February 2010 - 03:14 PM

Men se zdi pa narobe obsojat ljudi gledfe na njihovo spolno usmerjenost. Do neke mere. Recimo, ce je nekdo gay, transsexualec, sprememba spola, se daje dol z mladimi prostituti itd. itd., kaj to folk briga. Se mi zdi, da so to osebne preference, za katere je boljse, da ostanejo skrite in recimo, da mi zdaj nekdo rece za enga slovenskega politika, da je mel kake take scene, dobro, ajde, jih pac naj ma. Dokler dela dobro za drzavo me sploh ne briga. Ampak te stvari so legalne, dovoljene in tudi s privoljenjem.
Sodomija recimo, je pa na enaki ravni kot posilstvo, zival ti ja ne more rect ne. Takega cloveka bi blo treba dat za celo zivljenje v samico pa ga terat da dela ko butl in si sam placa streho nad glavo in hrano, ne pa davkoplacevalci. Tko da je zanj itak boljse, da ga ni vec.

(Se neki, malo off topic - incest recimo, je pri nas prepovedan, v nekaterih drugih drzavah pa ne, od takrat naprej, ko je otrok samostojen in se lahko sam odloca. Se pravi, ce se 18 letna hcerka in oce blazno privlacita, jima noben ne brani da sexata, ker je konec koncev njuna odlocitev, ampak ne smeta pa met otrok. Iz ocitnih razlogov, pac.. Men se zdi to cist smiselno, recimo, pa ceprav mi je nagravzno, tako da se v bistvu smatram za precej liberalno na tem podrocju. Ampak sodomija? 2guns.gif )

Aja, pa se to. smile.gif
Po mojem vsi ti vplivni prijatelji niso vedli za te njegove podvige (ce so resnicni). Lahk so vedli za kake perverzne igrice itd., sam tolk pokvarjen pa folk enostavno ne verjamem da je, da ne bi niti eden od teh njegovih "prijateljev" stvari prijavil, ce bi vedel do kake globine ta sprijenost sega.
  • 0

#123 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 10 February 2010 - 03:24 PM

QUOTE(sajk @ 10. 2. 2010 - 14:02) View Post

Ja, Pahor razmišlja. En teden časa si je vzel za razmislek. Makarovičeva se že norca dela, da imamo misleca. lol1.gif

Svetlana Makarovic worship.gif

Pekel so ljudje okoli nas, je zapisal ze Sartre.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#124 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 February 2010 - 03:30 PM

QUOTE(izabela @ 10. 2. 2010 - 15:14) View Post

Men se zdi pa narobe obsojat ljudi gledfe na njihovo spolno usmerjenost. Do neke mere. Recimo, ce je nekdo gay, transsexualec, sprememba spola, se daje dol z mladimi prostituti itd. itd., kaj to folk briga. Se mi zdi, da so to osebne preference, za katere je boljse, da ostanejo skrite in recimo, da mi zdaj nekdo rece za enga slovenskega politika, da je mel kake take scene, dobro, ajde, jih pac naj ma. Dokler dela dobro za drzavo me sploh ne briga. Ampak te stvari so legalne, dovoljene in tudi s privoljenjem.
Sodomija recimo, je pa na enaki ravni kot posilstvo, zival ti ja ne more rect ne.
Takega cloveka bi blo treba dat za celo zivljenje v samico pa ga terat da dela ko butl in si sam placa streho nad glavo in hrano, ne pa davkoplacevalci. Tko da je zanj itak boljse, da ga ni vec.

Se strinjam (samo) z odebeljenim delom.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#125 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 10 February 2010 - 03:33 PM

QUOTE(izabela @ 10. 2. 2010 - 15:14) View Post

Sodomija recimo, je pa na enaki ravni kot posilstvo, zival ti ja ne more rect ne

Kako da ne, meni se zdi, da so rekli "ne" precej očitno. twisted.gif

• 0

#126 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 10 February 2010 - 03:40 PM

Se najdem v Izabelinih besedah, da je ljudi narobe obsojati na podlagi njihove spolne usmerjenosti. Vsako tele ima svoje vesele, one man's fun is another's hell itd.. Dokler so ljudje, kar so, po lastni izbiri, who gives a damn. Seveda je potrebno zascititi taksne, ki se sami ne morejo braniti in izbirati (otroci, zivali...).
  • 0

#127 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 10 February 2010 - 03:58 PM

Doktor je privekal na svet kot deklica Maja. V gimnaziji je operativno spremenil spol. Če pozorno pogledate slike na linkih, boste to videli. Strap-on dildo je indikator manka ustreznega organa, ki mu ga niso kirurško konstruirali. To je to. Človekova psiha je pač brezdajno brezno in tle se ni kaj zgražati in pametovati, kaj bi bilo, če bi bilo. Da je bil Senica njegov odvetnik ni nič slabega, ker odvetnik pač zastopa koristi svojega klienta. Zveza z ministrico tle nima vloge. Bolj je problematična prijateljska zveza z osebo z nekega drugega ministrstva. V človekovi naravi je, da uporablja neformalne kanale, če jih ima na voljo. Pravni (ne)red pa to omogoča ali pa ne.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#128 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 February 2010 - 04:00 PM

QUOTE(sajk @ 10. 2. 2010 - 15:33) View Post

Kako da ne, meni se zdi, da so rekli "ne" precej očitno. twisted.gif

Jah, ampak po katerem poskusu?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#129 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 10 February 2010 - 04:17 PM

Po eni strani še dobro , da takrat (2006) niso evtanazirali pse,(čeprav bi si najbolj želela, da bi jih evtanazirali, že zaradi njih samih, da ne bi prenašali več tega trpljenja) saj bi si potem nabavil nove, zgodba pa bi se nadaljevala do konca njegovega nagravžnega lajfa, resnica nikoli ne bi prišla na dan.

Me pa res zanima, kateri veterinarji so se ukvarjali že l. 2006 in zakaj že takrat niso pregledali psov tako, da bi "izključili" kakršnekoli zlorabe. Ukvarjali so se le z vedenjskimi problemi, nihče od "strokovnjakov" pa ni pomislil, da je takšno agresivno vedenje psov lahko tudi zaradi fizičnega nasilja.

Skratka, pogledala sem sliko, nič pretresljivega...škoda, da ga niso še bolj razmesarili...whatever, dobil je kar si je zaslužil, še je pravica na temu svetu.
  • 0

#130 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 10 February 2010 - 04:17 PM

Oh fuj no. Ne morem si predstavljat, kaj se je dogajalo tam. Ogabno. Naj pride na dan, vse, da bodo vsi vidli, kakšne stvari se dogajajo. :S
  • 0

#131 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 10 February 2010 - 05:08 PM

Sploh nisem vedela, da obstaja celo fotografija. blink.gif Če bi jo pred več meseci videla, bi mi verjetno bilo slabo. Zdaj ko pa se s takimi in podobnimi slikami soočam pogosteje pa me niti več ne ganejo. Sem hitro opustila "idealizirano" podobo žrtev, kot jih prikazujejo v raznih CSI-jih.
  • 0

#132 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 February 2010 - 05:57 PM

Jaz pa ne upam pogledat slike.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#133 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 February 2010 - 05:58 PM

Dilema, jst mam FUL občutljiv želodec (še nikoli nisem odprla teme Grozljive fotke, si neupam), pa sem pogledala in ni tok grozno.
  • 0

After all this time?

Always.

#134 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 February 2010 - 06:02 PM

To je relativno. Jaz imam precej dober želodec in prenesem marsikatero svinjarijo, pa me je slika spravila iz tira, totalno. Ko pride do takih stvari, se pač konča moja neobčutljivost. Mi gre na jok in bruhanje.

Mi pa ni jasno, kako je prišla na net. Zdrav človek je pač ne bi dal gor.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#135 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 February 2010 - 06:11 PM

meni slika sploh ni grozna(pa mi je slabo ko moram dat kri biggrin.gif )

• 0

#136 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 February 2010 - 06:25 PM

Svašta.

Očitno je potem v meni problem, se preveč zavedam, hh ...
  • 0

― V. Van Gogh

#137 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 February 2010 - 06:32 PM

Jaz si pa tako zelo želim, da bi prišle na dan vse najbolj ogabne podrobnosti vseh, ki so bili vpleteni v nečednosti, povezane z Baričevičem.
Verjetno se to ne bo zgodilo, ampak a ne bi bilo super, da bi se? teehee.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#138 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 February 2010 - 06:33 PM

Predobro.

• 0

― V. Van Gogh

#139 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 February 2010 - 06:41 PM

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#140 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 10 February 2010 - 07:06 PM

QUOTE(Jinadaze @ 10. 2. 2010 - 18:02) View Post

To je relativno. Jaz imam precej dober želodec in prenesem marsikatero svinjarijo, pa me je slika spravila iz tira, totalno. Ko pride do takih stvari, se pač konča moja neobčutljivost. Mi gre na jok in bruhanje.

Mi pa ni jasno, kako je prišla na net. Zdrav človek je pač ne bi dal gor.

Podpis pod oboje. Jina, zdrav ne, ampak sej to ni pomembno - kruha in iger a ne, ce ze kruha ni, naj bodo vsaj igre! mellow.gif

Moj dec jo je vceraj nekje staknil ma me tudi slucajno ne mika gledat. Se mi bi sanjalo, pa najbrz je do smrti ne bi pozabila.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users