Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

#121 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 April 2010 - 08:44 PM

QUOTE(Nincha @ 18. 4. 2010 - 21:37) View Post

Kok je mela ta Maja, "slovenska Christina Aguilera", lepo namazane očiiii ohmy.gif oops.gif

Jaz sem se tudi v očesni makeup zapičila - ful mi je bil češki pa amaterski, no. butl.gif Pela pa je ok.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#122 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 April 2010 - 08:48 PM

Meni sploh ni jasno, kako lahko ene ljudi naprej spustijo (pekačica palačink, Fata wannabe). sleep.gif
Pri drugih, ki bi si pa zaslužili takojšen "ja", pa oklevajo. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#123 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 April 2010 - 09:08 PM

Zaradi showa.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 18 April 2010 - 09:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 18. 4. 2010 - 21:39) View Post

[font=Verdana]Meni je pa bila vizualno tako-tako (oči je imela lepo namazane, ni pa neka huda umetnost tak
način mazanja) in predvsem taki stil petja mi je malodane nagravžen (torej trepetlikav glas in konstantno
vrtenje okoli določenega tona - prikladno, če ga ne znaš iz prve zadeti).

Meni je tudi ta način petja glup do konca. In me živcira. Ampak, če se pa sprijazniš, da pač tako poje, je pa pomoje bila od vseh pevcev tu gor res najboljša.

• 0

#125 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 April 2010 - 09:59 PM

Poleg te konkurence je res bila z lahkoto najboljša.
Ampak tak po moje nihče naravno ne poje ... to je način petja.
Zakaj, pa ima vsak svoj razlog, ampak je pa zeeelo pogost ta, da ne morejo (ali se bojijo, da morda ne
bodo, whatever) zadeti točno pravega tona in potem se je najbolj preprosto sukati nekje okoli
tega pravega tona ... to pa je s strani neukih smatrano kot hudi talent.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 19 April 2010 - 04:34 AM

Nisem gledala, sem pa zdele zgodaj zjutraj slišala na poročilih, da je bila zadnja (?) oddaja, najbolj gledana oddaja na naši TV v zadnjih 10 letih blink.gif (mislem...gde smo stigli???)

Grem to Majo iskat....ker si že kar predstavljam njeno petje, pa kok me bo izživciralo. Pa MU me zanima.
  • 0

• Guests

Posted 19 April 2010 - 04:49 AM

Edit: Gledala Podokničarje. Je bla še katera navdušena? Men so bli toook simpatični...sploh pevec wub.gif
  • 0

• Guests

Posted 19 April 2010 - 06:41 AM

QUOTE(Sarah @ 18. 4. 2010 - 21:44) View Post

Jaz sem se tudi v očesni makeup zapičila - ful mi je bil češki pa amaterski, no. butl.gif Pela pa je ok.

Men je bil pa MU všeč. Pasal ji je na oči, lepo je blo zblendano...pa ni bilo vsega preveč povsod.
Petje mi je bilo pa manj všeč.
  • 0

#129 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 April 2010 - 06:14 PM

Lucienne Loncina- ravno kar sem pogledala kakšno muziko izvaja in kako poje. Men osebno je ful bedna in dolgočasna izvajalka. Ne bom rekla, da ne zna, sam ne pomeni pa to še, da je dobra.
  • 0

#130 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 26 April 2010 - 10:51 AM

Me je nasmejal en komentar na 24ur glede Tjashe Zhidan (vem, da ni več aktualno, pa vendar) ;p

Sitno in žalostno je ker te grozote nihče ne pohvali.

Evo (ker vedno drukam za "underdoga"): Gospodična je fenomenalna, koža se mi je naježila od milozvočne glasbe, briljantnost misli skritih v besedilu me je prevzela in navdahnila k razmišljanju še mnogo dni v prihodnost, tankočutnost in izjemnost samega spota je v estetskem smislu presežek vreden resne obravnave na Francoski akademiji znanosti in umetnosti, na nek način sem se v mlado damo zaljubil, zdi se mi da sem za trenutek ali dva začutil tudi erekcijo.

Najboljša je!

laugh.gif

P.S. Se popolnoma strinjam s pripombo ženske iz plesne skupine, ki je kazala romski ples. Oddaja bi morala točno opredelit, kakšne talente išče.
Recimo, da nekdo nekaj trenira malodane že celo življenje... nastop sigurno izpade zelo dobro. Pa je to talent?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#131 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 April 2010 - 11:03 AM

Meni je bil včeraj fuul všeč Bon Jovi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 26 April 2010 - 11:04 AM

Ta Maja, o kateri ste se menle, je bla drugac pevka pri skupini Hrosci, tak, hard rock band, poglejte si na youtube posnetke, zenska N-O-R-O dobro poje. Tut na hribarju je pela, za dol past no.

Vceraj sm gledla oddajo in mi je bla en amoska plesna skupina ful dobra. Sami fajn tipi, v gvantih, pa ful dobra koreografija. smile.gif
  • 0

#133 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 April 2010 - 11:07 AM

Ja, tej so bili ful dobri ja.

Bi pa poslala vse otroke domou, takoj butl.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#134 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 26 April 2010 - 11:59 AM

QUOTE(Sarah @ 26. 4. 2010 - 12:03) View Post

Meni je bil včeraj fuul všeč Bon Jovi.

Ja, Boštjan je fajn odpel. Samo mene pri njem moti to, da je medijsko veliko bolj izpostavljen kot mnogi drugi talenti - je moderator na radiu City, poleg tega ni čisti začetnik v glasbenih vodah, saj je član skupine Invite , ki sicer niso neke ful znani, niso pa ravno niso garažni band, ki se šele trudi uspeti.

Od 6. predizbora sem si najbolj zapomnila tistega Roma, ki so mu rekli, da ima zoprn glas, on pa se je potem pritoževal, da ziher ni šel naprej, ker je "črn".

Kar se tiče polfinalistov... ne vem kaj delajo tam Mlade žurerke in Bosanski Bob Dylan, ker je bilo več drugih, ki so bili veliko boljši od njih.

Pri oddaji me tud moti to, da kažejo in tako favorizirajo le določene ljudi. Recimo tistega malega zoprnega jezičneža, ki je pel pesem od Saške Lendero čist brez posluha, ampak je bil zelo zgovoren in ki hvalabogu ni prišel v naslednji krog so nonstop kazali, mojega znanca pa npr. niti pokazali niso, pa je 100% boljši kot ta mulc.
  • 0

#135 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 April 2010 - 12:01 PM

Res nevem zakaj so šle naprej tiste tršice, ahjoj..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#136 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 April 2010 - 12:10 PM

QUOTE(izabela @ 26. 4. 2010 - 12:04) View Post

Ta Maja, o kateri ste se menle, je bla drugac pevka pri skupini Hrosci, tak, hard rock band, poglejte si na youtube posnetke, zenska N-O-R-O dobro poje. Tut na hribarju je pela, za dol past no.

Ja Maja je ful dobra, Hrošči pa niso ravno hard rock band no. laugh.gif
Ampak ne bo Maja zmagala pomojem.
  • 0
Viens, reste ici!

#137 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 April 2010 - 12:23 PM

a se da kje še enkrat poslušat boštjana?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#138 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 April 2010 - 12:36 PM

A mi lahko kdo razloži, kako je mogoče, da je šel tisti tip, oblečen v žensko, ki peče palačinke, naprej?!?!? surrender.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#139 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 26 April 2010 - 12:37 PM

Meni je šel tist mulc brez trohice posluha - Rene, al kaj je že - tok na živce, da sploh ne morem povedat. Tak mali preserator/manipulator, ugh.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#140 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 April 2010 - 12:38 PM

ne spomnim se, kateri je že to?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.