Jump to content

Photo

PRIGRIZKI

• Please log in to reply
239 replies to this topic

#121 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 12 June 2012 - 10:03 AM

jaz bi pa samo komentirala, da oba kruha:
http://www.multiplyd...d-bacon-scones/
http://www.kayotic.n...n-biscuit-bread
sta bila po okusu dobra, ampak sta bila za moje pojme preveč zbita. Jaz sem ljubitelj bolj rahlih, vzhajanih kruhov, tako da naslednjič pecilni prašek zamenjam za kvas.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#122 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 June 2012 - 10:11 AM

U, saj res, ti si že imela večerjo! Kako je bilo? A so gostje kako jed še posebej pohvalili? Oz. kaj vse si potem pripravila?
  • 0

#123 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 June 2012 - 10:13 AM

Ja, jaz tud ne maram "kruha", kjer se uporabi pecilni.

Par idej!

Tole bi takoj:
1. Ta onion confit je tudi drugače odličen, jaz sem kar malo obsedena s to zadevo. :lol:
2.
3.
4.
5.
Pita kruhki s poljubnimi nadevi- mmm, s tuno. :njam:

Freya, tle je še par idej za kanapeje!
  • 0

#124 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 12 June 2012 - 10:16 AM

meni se je vse zdelo OK (kruhi res niso bili ravno za dol past), nad Kebab solato so bili navdušeni, prav tako nad sirovo predjedjo v listnatem testu. Pa seveda nad piškoti - ti so res zakon (samo meni vedno full veliki ratajo). Tako da je bil uspešen večer, bilo nas je 10, vsi so bili siti (oz. če niso bili, si lahko sebi pripišejo).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#125 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 June 2012 - 10:16 AM

O hudo, tega sploh videla nisem! Hvala ti!

Potem bi pa mogoče še to solato naredila. A si jo dala na palčke ali v skledo?
  • 0

#126 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 June 2012 - 03:18 PM

Zdaj sem dobila še eno noro idejo, naredila bom "burger bar" - fant bo pekel piščančje pleskavice in bučke na žaru, potem bo pa na mizi v skledah zelenjava, sir, omake itd., in si bo vsak sam lahko sestavil hamburger po želji. Toliko da bo nekaj "za najest".

Aja btw, js sem ful za to, da se spremeni ime teme, ker je govora o prigrizkih na splošnem, tudi za zabave itd., ne sao za silvestrski večer. :D
  • 0

#127 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 June 2012 - 03:43 PM

Jaz sem že rekla enkrat, naj se da stran silvestrski pa bilo učinka. Obviously. :lol:
  • 0

#128 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 June 2012 - 04:57 PM

Freya - to je odlična ideja za burger bar, tako bom jaz naredila za moj RD enkrat poleti (nisem še praznovala).

Kupila bom tudi tiste vege burgerje, ki jih Jina hvali, od Žita. Potem pa daš priloge zraven, in si vsak sestavi svojega.

Če želiš imeti tematsko naredi Ameriški večer. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#129 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 12 June 2012 - 05:03 PM

Pa rdeče plastične kozarčke! :woot:
  • 0

After all this time?

Always.

#130 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 June 2012 - 05:10 PM

:w00t2: Piva (obvezno majhna 0,33 za babe Corona :D), Coca Cola, jabolčna pita, čizkejk. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#131 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 05:17 PM

Če boš naredila ameriški tematski večer s hamburjegji potem ne smejo manjkati tudi kaki mini hotdogi z raznimi toppingi, kakšnoo potato salad ali še bolje, če imaš možnost, cole slaw :D, Peanut butter ali pa jelly (jam) sendviče, kake mini vaflje ali pacakese, etc etc :D Ter okrasit z belimi, rdečimi in modrimi balončki! :lol:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#132 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 23 July 2012 - 01:17 AM

http://okusno.je/rec...mini-tramezzini

Kaksen je kruh za tramezzine? Videti je kot toast.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#133 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 July 2012 - 01:23 AM

Tramezzini je podoben kot toast, je bolj rahel in nima skorje. Ponavadi se nahaja tam, kjer
so toasti, panini kruh, ipd. Najbolj je sigurno, da ga imajo v Leclercu oz. jaz sem ga tam vedno
kupovala.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#134 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 July 2012 - 07:13 AM

Toast minus skorja = ta daaaaa :)) Sama obrežeš, Planet.
  • 0

#135 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 July 2012 - 09:27 AM

^^ Ni ravno tako. Ni kot navaden kruh za toast, ampak je way bolj mehek, če veš na katerega mislim.
Od Mulino Bianco je ta npr:

Posted Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#136 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 July 2012 - 09:28 AM

:) Vem, da obstaja, ja, ampak lahko tudi doma malo improviziraš. ;)
  • 0

#137 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 July 2012 - 09:34 AM

^^ Aja no, lahko, če ti je tako kul. Meni ni, je čisto drugače, sploh s temi "toasti" ki se jih dobi pri nas, niti eden ni dovolj mehek za tramezzine.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#138 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 23 July 2012 - 09:50 AM

Zanimivo, nisem se jedla. Hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#139 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 July 2012 - 12:24 PM

Freya - to je odlična ideja za burger bar, tako bom jaz naredila za moj RD enkrat poleti (nisem še praznovala).

Kupila bom tudi tiste vege burgerje, ki jih Jina hvali, od Žita. Potem pa daš priloge zraven, in si vsak sestavi svojega.

Če želiš imeti tematsko naredi Ameriški večer. :)

Mi imamo ponavadi v bližini mojega rd burger party zunaj na travi. Letos smo tudi naredili, ampak smo naredili "napako", ker smo kupili lepinje in ne česa manjšega, ker je vsak pojedel en burger in je bilo to to. Jaz sem hotela take mini bombice s sezamom (oblika taka kot v mc donaldsu, sam boljši kruh naturlich), pa jih nismo dobili :( Za naslednje leto bo treba malo bolj v akcijo ta ta pravi kruh it.
  • 0

#140 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 August 2012 - 12:56 PM

Posted Image :w00t2:
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic