Glede likov... Najljubši mi je Eric.

Sookie mi je lušna, ampak na trenutke rahlo zoprna. Bill pa mi je šel že pošteno na živce s svojim "Sookie, I want to protect you, I love you". Komaj sem že čakala, da se s Sookie razideta, ker ko sta bila skupaj sta mi bila že preveč osladna. Res ne vem zakaj so glavni junaki v vampirskih filmih vedno tisti, ki se ne morajo sprijazniti s tem kar so in imajo slabo vest ob ubijanju. Komaj zdaj na koncu tretje sezone, ko je Bill pokazal svojo temno stran, sem pričela do njega gojit neko simpatijo, pa čeprav je hotel potunkat Erica.

Tara mi je bila na začetku blazno zoprna in tečna. Sploh v prvi sezoni, ampak do konca tretje sezone se mi je pa kar nekako prikupila. Lafayette mi je enkraten lik. Eden boljših v tej seriji. Jason pa mi je bil na začetku taki frajerček, ki bi mu človek z veseljem prisolil klofuto. Na srečo se je njegov lik skozi serijo razvil in če se bo še naprej razvijal v tej smeri, mi mogoče še postane všeč.

Torej, da zaključim. Meni je True Blood zanimiva serija. Če jo primerjam s The Vampire Diaries mi je za odtenek boljša, ker je nekoliko bolj resna. The Vampire diaries je le bolj najstniško naravnana, poleg tega sta mi Bill in Sookie sta manj zoprna kot Stefan in Elena. Onadva sta res osladna. Sploh Stefan. Še dobro, da je Damon hud, sicer bi že zdavnaj nehala gledat.