Jump to content

Photo

True blood & ostale "vampirske serije"

• Please log in to reply
524 replies to this topic

#121 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 16 February 2011 - 02:48 PM

Meni je končno uspelo pogledat vse tri sezone True Blood. Prva sezona je bila zanimiva, vendar me nekako ni potegnila vase. To me je šele druga, ki je izmed vseh treh po mojem mnenju najboljša. Napeta, z zanimivim zapletom in čeprav je bil pričakovan, kljub temu všečnim razpletom. Tretja sezona je tudi ok, vendar je bilo v njej malce preveč lukenj. Pričakovala sem tudi kak bolj zanimiv zaplet z volkodlaki, ki ga pa žal nisem dočakala. Prav tako me je tud season finale pustil hladno, kljub temu pa komaj čakam na novo sezono.

Glede likov... Najljubši mi je Eric. wub2.gif Smokin' hot dečko. Wannabe bad guy, za katerega se pa izkaže da ni tako slab kot želi biti.
IPB Image

Sookie mi je lušna, ampak na trenutke rahlo zoprna. Bill pa mi je šel že pošteno na živce s svojim "Sookie, I want to protect you, I love you". Komaj sem že čakala, da se s Sookie razideta, ker ko sta bila skupaj sta mi bila že preveč osladna. Res ne vem zakaj so glavni junaki v vampirskih filmih vedno tisti, ki se ne morajo sprijazniti s tem kar so in imajo slabo vest ob ubijanju. Komaj zdaj na koncu tretje sezone, ko je Bill pokazal svojo temno stran, sem pričela do njega gojit neko simpatijo, pa čeprav je hotel potunkat Erica.
IPB Image

Tara mi je bila na začetku blazno zoprna in tečna. Sploh v prvi sezoni, ampak do konca tretje sezone se mi je pa kar nekako prikupila. Lafayette mi je enkraten lik. Eden boljših v tej seriji. Jason pa mi je bil na začetku taki frajerček, ki bi mu človek z veseljem prisolil klofuto. Na srečo se je njegov lik skozi serijo razvil in če se bo še naprej razvijal v tej smeri, mi mogoče še postane všeč.
IPB ImageIPB ImageIPB Image

Torej, da zaključim. Meni je True Blood zanimiva serija. Če jo primerjam s The Vampire Diaries mi je za odtenek boljša, ker je nekoliko bolj resna. The Vampire diaries je le bolj najstniško naravnana, poleg tega sta mi Bill in Sookie sta manj zoprna kot Stefan in Elena. Onadva sta res osladna. Sploh Stefan. Še dobro, da je Damon hud, sicer bi že zdavnaj nehala gledat. smile.gif
  • 0

#122 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 April 2011 - 09:46 PM

Ravno ujela dva dela Vampire diaries na TV. Za začetek zgleda kar obetavno, čeprav se mi zadeva da se bo zelo v cheesy smer začelo razvijat vse skupaj. Ian je hot, hot, hot, sex toy material, Paul pa mi je tak na momente mogoče všeč, potem pa me v naslednjem trenutku z njegovim trpečim frisom spomni na Pattisona, da me mine vse.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#123 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 18 May 2011 - 03:06 PM

The Vampire Diaries še sploh spremlja katera? A 22. del 2. sezone naj bi bil season finale ali še bo kak del?

• 0

#124 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 May 2011 - 04:38 PM

Jaz sem nekje na sreid nehala spremljati, ker so mi dopizdile vse te idiotske pavze in neredno prihajanje delov. Bom zdaj v kratkem pogledala 2. sezono, od začetka.

Je pa 22. del zadnji druge sezone, da.
  • 0

#125 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 18 May 2011 - 05:08 PM

Hvala za info. Ja s temi pavzami so bili res brezvezni. Jaz sem vmes že pozabila kar se je zgodilo v prejšnjem delu. down.gif

Res brezvezen zaključek sezone. No, pravzaprav je bila celotna sezona veliko slabša kot prva. Kolikor se še spomnim začetka, je bilo, ko se je vrnila Katharine, še zanimivo, ampak potem ko so privlekli na dan prekletstvo in najstarejše vampirje, pa je postalo tako privlečeno za lase, da joj.
Dolgočasni so postali s tem, ko so za vse našli rešitev. Damon je bil kot tisti "slabi" brat še zanimiv, v tej sezoni pa je postal čist brezvezen. Stefan in Elena sta ostala enako osladna. Tako brezvezno popolna. V vseh kriznih situacijah, so glavni junaki vedno odnesli celo kožo. Milijonkrat so se znašli v smrtni nevarnosti, a so vsi razen enega lika, preživeli. sleepy.gif Da ne omenjam, da so v vsak del stlačili neko šolsko zabavo ali nek velepomemben dogodek.
Aaah. Ne vem, če bom še spremljala tretjo sezono, če bo do nje sploh prišlo.
  • 0

#126 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 18 May 2011 - 09:06 PM

Jaz sem zaenkrat pogledala le 1. sezono, 2. še sploh začela nisem, ampak jo bom, ko bo kaj več časa.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#127 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 23 May 2011 - 08:23 AM

Jaz še kr vztrajam pri 1. sezoni, sem pa malo pošpegala kaj se bo dogajalo v 2. sezoni, pa se mi zdi malo tako, bedasto no. Me zanima koliko sezon bodo vztrajali.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#128 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 26 May 2011 - 09:23 PM

True Blood trailer za 4. sezono:
http://www.hbo.com/t...mp;cmpid=ABC123
  • 0

#129 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 May 2011 - 09:28 PM

w00t2.gif

Komaj čakam, deluje obetavno! Upam samo, da bo bolje kot 3. sezona, s slednjo so se mi malo zasrali.
  • 0

#130 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 May 2011 - 10:04 PM

Wiiiii ♥♥♥ Če ni Diaries'ov je pa tole smile.gif komi čakam.

Aja, btw, pri teh vamprjih (pri True blood) mi ni všeč da imajo tako skupaj tiste čekane :/
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#131 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 27 May 2011 - 09:46 AM

Za to se še najmanj sekiram. biggrin.gif

Komaj čakam. Sploh Erica pogrešam wub.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#132 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 09 June 2011 - 07:00 PM

Potrjena tretja sezona The Vampire Diaries

"Season three opens the door to learn more about Klaus and The Original Family as his motives for wanting Stefan on his side are finally revealed. As Stefan sinks deeper into the dark side, Damon and Elena struggle with the guilt of their growing bond even as they work together to bring Stefan back from the edge. The ghosts from Jeremy's past have a powerful message they're trying to deliver to him, not to mention the impact they're having on his relationship with Bonnie. And as Caroline and Tyler grow closer, a war erupts between their families."
http://www.buddytv.c...-3-s-40370.aspx
  • 0

#133 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 June 2011 - 10:14 PM

Nič novega, LOL.
  • 0

#134 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 27 June 2011 - 02:44 PM

True Blood je nazaj. woot.gif Prvi del še zaenkrat ni nič posebnega, ampak pričakujem, da še bo zanimivo. woot.gif
  • 0

#135 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 June 2011 - 02:52 PM

^my thoughts exactly!
  • 0

#136 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 June 2011 - 02:54 PM

Vlečem dol!
  • 0

#137 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2011 - 10:37 PM

Meni se pa zaradi bednega konca sploh ne da začeti gledat 4. sezone.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#138 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 June 2011 - 06:39 AM

Meni tudi. laugh.gif

Pravzaprav sem vztrajno odštevala do začetka, zdaj pa, ko imam file na računalniku, sploh ne čutim nikakršnega vznemirjenja, da bi ga pogledala.
  • 0

#139 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 29 June 2011 - 07:54 AM

Včeraj mi je uspelo pogledat prvi del prve sezone in me pustil precej hladno. Mogoče tudi zaradi vse doživete patetike v Twilight sagi, ki mi je res komična. Tukaj mi že malo diši po tem.
Mi je pa igra Sookie bila zelo čudna, nesproščena.

Si pa ne morem kaj, ampak mi Jason (Ryan Kwanten) po eni strani izgleda ko zadnji kmetavz, po drugi strani mi je pa ravno to na njemu full privlačno. Prav všeč mi je bil.

Moram še kakšen del pogledat.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#140 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 29 June 2011 - 08:00 AM

QUOTE(Kami @ 29. 6. 2011 - 8:54) View Post
Včeraj mi je uspelo pogledat prvi del prve sezone in me pustil precej hladno. Mogoče tudi zaradi vse doživete patetike v Twilight sagi, ki mi je res komična. Tukaj mi že malo diši po tem.
Mi je pa igra Sookie bila zelo čudna, nesproščena.

Si pa ne morem kaj, ampak mi Jason (Ryan Kwanten) po eni strani izgleda ko zadnji kmetavz, po drugi strani mi je pa ravno to na njemu full privlačno. Prav všeč mi je bil.

Moram še kakšen del pogledat.

Ja le dej..prvi del še ne predstavi vsega.

Jason zadnji kmetavz laugh.gif sam res biggrin.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users