Jump to content

Photo

UMRL MICHAEL JACKSON

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#121 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 June 2009 - 12:32 PM

Brezvezna provokacija je to vprašanje.

Kot da svoje otroke kar daješ iks folku v varstvo, no, razen familiji in frendom. sleep.gif sleep.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#122 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2009 - 12:33 PM

Saj vem, da to vprašanje temelji izključno na (bedni) provokaciji ... a sem mogla ustrezno reagirat. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#123 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 June 2009 - 12:35 PM

sleep.gif smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#124 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2009 - 12:36 PM

S pedofilijo in mojo LOGIČNO asociacijo na župnike me pač zlahka sprovociraš. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#125 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 27 June 2009 - 12:57 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 6. 2009 - 13:30) View Post

Precej lažje kot h kateremu koli župniku ali kakšnemu sorodnemu bolniku.

Gotovo, saj se je v primeru Jackota dalo izcuzat vsaj konkretno odškodnino ... teehee.gif
  • 0

#126 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2009 - 01:20 PM

Ne, ne bom se več sprovocirala. sleep.gif
  • 0

#127 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 27 June 2009 - 01:40 PM

Jaz se strinjam s Frčico. Njegova glasba mi je všeč, on pa kot oseba ne, predvsem zaradi tega njegovega odnosa do otrok. Meni se pač ne zdi normalno, da se odrasel moški tako rad obdaja s otroci in si zgradi Neverland. Zdaj to je že druga zgodba, da so starši teh zlorabljenih (ali tudi ne) otrok pustili otroke tja, pa o tem ne bi zdaj. Pa vse te operacije, ki so iz njega naredile pravo spako. Meni je bil pač čudak ali lepše povedano ekscentrik. Pa ok, saj večina vrhunskih umetnikov je takih. Seveda se zdaj govori o njem vsega vraga. Jebiga, tako je pri skoraj vseh slavnih, ki umrejo, pa niso ravno čisti moralni zgled za svetovne množice. Saj bo sčasoma potihnilo in Michael bo po moje pristal nekje na istem nivoju kot Elvis. Ljudje bodo počasi pozabili na vse afere in se ga bodo spominjali le po njegovi glasbi.

Še nekaj fotk:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

• 0

#128 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 June 2009 - 01:41 PM

Umrl je na najboljši način in v najbolj pravem trenutku.

Zakaj? Ker bi precej kmalu imel vedno večje težave s svojim zdravjem zaradi vseh teh operacij, psihično bi se čisto sesul (itak nikdar ni bil čisto normalen, za kar si pa sam ni kriv ermm.gif), mediji bi ga izcuzali kot vampirji enega garjavega cucka, stopnjevali bi se njegovi finančni problemi, ki so že zdaj mejili na katastrofo. Preprosto, mediji bi ga požrli totalno. Pa mu vsega tega ipak ne privoščim.

Tako je pač umrl na precej neboleč način (ipak je manj trpel kot bi ob razkrajanju obraza denimo), hitro, brez neke depresije ki se razvije ob dolgotrajnejši bolezni ali pa čem podobnim.
Pa zaradi svoje nenadne smrti ga bo še bolj utrdilo na prestolu popa, sej vsi legendarni zvezdniki so deloma legendarni zaradi načina smrti in prezgodnjega tajminga.

Njegova najboljša leta so bila pa tako že mimo in vprašanje je, če bi kdaj sploh še stopil v studio po nove pesmi. Že tisti zadnji komad ki ga je imel pred parimi leti je bil totalno presenečenje, še zadnji as v rokavu...
Njegovi hiti bodo pa itak bili "večni".
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#129 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2009 - 02:52 PM

IPB Image oops.gif

IPB Image

• 0

#130 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 03:02 PM

^^Huda.
A je kera gledala Tribute oddajo na MTV-ju? Timberlakea se je komaj slišalo, čist je bil konec. mellow.gif

Braunkopf, se podpišem. Baje bi nov/zadnji komad prišel ven s prvim koncertom That´s it. cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#131 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 27 June 2009 - 03:02 PM

Horatio thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#132 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 June 2009 - 03:09 PM

This is it Jinadaze. wink.gif

Jaz pa ne štekam tega stripa gor, I'm slow these days... biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#133 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 03:11 PM

oops.gif

Couldn´t Beat it! biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#134 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 June 2009 - 03:12 PM

Pa še vedno ne štekam. Pač srce ga ni moglo premagati in je zato odpovedalo. Al je pa fora tle s komadom Beat it?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#135 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 03:14 PM

Ikzekli. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#136 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 June 2009 - 03:20 PM

Ok, beden štos. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#137 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2009 - 04:41 PM

Ni beden, samo štekat ga moraš in NUJNO biti fan CSI Miami oz. Horejšija.

• 0

#138 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 27 June 2009 - 05:26 PM

nikoli mi ni bil ne on (da ne rečem odvraten), ne njegova muzika všeč.

• 0

#139 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 June 2009 - 06:08 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 6. 2009 - 17:41) View Post

Ni beden, samo štekat ga moraš in NUJNO biti fan CSI Miami oz. Horejšija.

Ej sem prav pričakovala ta lame komentar.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#140 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 June 2009 - 06:11 PM

Jaz nisem bila nikdar njegov fan, je pa ustvaril nekaj res večnih komadov, kot recimo že omenjen Give in to me, ki je tudi meni njegov najljubši. Bil je zelo nadarjen in je nedvomno ful izstopal (ni mu enakega), si je pa tudi totalno zafural življenje in po mojem mnenju vsekakor ni bil glih normalen (pravzaprav daleč od tega), kar je verjetno posledica tega, da ni imel nobenega otroštva. Meni je bil vedno malo creepy, enostavno preveč čudaški. Je pa umrl veliko prezgodaj, 50 niso dan danes še nobena leta, recimo moj ati je star 60 in je hudo daleč od kakega obnemoglega dedka. Tako da je žalostno, da se je moral poslovit tako zgodaj, čeprav je verjetno res vprašanje, koliko je imel zadnja leta sploh od življenja (iznakaženost, težave z denarjem, problemi z domnevno pedofilijo).

Podpišem se pa tudi pod prvi post od Braunkopf na tej strani.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users