Jump to content

Photo

očala ali leče??

• Please log in to reply
369 replies to this topic

#121 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 29 April 2006 - 10:20 AM

QUOTE(Verja)
Mene pa še nekaj zanima: Kolikokrat ste bile pri okulistu na vaji za vstavljanje leč??

jaz sem bla le enkratoziroma le takrat ko sem leče kupla,ker sem šla po leče v Zagreb(stara pa sem bla 8 let)in takrat še ni blo to tak full razvito
  • 0

#122 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 29 April 2006 - 11:29 AM

Enkrat.
  • 0

#123 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 01:55 PM

Jaz imam namreč ta problem, nebi šla več k temu okulistu nazaj, nebi pa tudi plačala še enkrat pregleda, ker sem ga že. Zanima me, če je varno, da si leče kupim (take kot mi jih je predpisal okulist) in si jih kar sama probam vstavit. Al pa da mi kakšna kolegica, ki to že počne pomaga oziroma pokaže. Ali bo to varno???
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#124 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2006 - 01:56 PM

Valda! Zakaj pa ne? Bla si pa že enkrat na pregledu, da ti je zmero dioptrijo pa podobne fore ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#125 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 29 April 2006 - 01:57 PM

poskus sama prvo..js glih ne morem, da bi mi kdo drug to not devu..
  • 0
it's not pms, it's you..

#126 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 01:57 PM

QUOTE(Anaa)
Valda! Zakaj pa ne? Bla si pa že enkrat na pregledu, da ti je zmero dioptrijo pa podobne fore ne?

Ja bila sem na pregledu, leče mi je vstavil on in mi jih je po parih urah cca 3 urah vzel ven - seveda ON.
  • 0

#127 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2006 - 01:58 PM

No potem pa ni problema. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#128 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 29 April 2006 - 01:59 PM

poskus sama...pa ne obupi, ce se bos pol ure matrala z eno leco..na zacetku je to enim dost pogosto dogaja...js sm vmes sla na kavo, k je sestricna pr okolitu to poskusala... wink.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#129 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 02:02 PM

Amak ta pregled je bil več kot pred pol leta, določil mi je krivino in dioptrijo, priporočal pa mi je une Jonsonove, ne vem kako se jim reče bom pogledala, pa bom pol napisala.

Ni mi pa dal za domov poskusnih leč, ker je rekel, da moram pridt vadit k njemu oz. njegovi asistentki blink.gif Pol me je pa vse minilo.

No, zdej če bi hotla jaz to naredit bi si mogla najprej kupit leče in tekočino, potem pa naprej.
  • 0

#130 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2006 - 02:03 PM

http://www.lecka.net/
Kere?
  • 0
Viens, reste ici!

#131 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 02:05 PM

Tele: Vrste leč / 14-dnevne leče - Acuvue Advance:: Johnson&Johnson, ker so najbolj vlažilne in imajo veliko raven kisika.
  • 0

#132 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2006 - 02:21 PM

IPB Image

??
  • 0
Viens, reste ici!

#133 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 02:44 PM

Ja te so. Baje, da so dobre.
  • 0

#134 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 02:52 PM

Anaa, katere imaš že ti?
  • 0

#135 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2006 - 03:17 PM

Ravno te. Zato ti gnjavim. Jaz jih imam med tednom vsaki dan od sedmih do dvajastih - 7h do 24h - in me nič oči ne bolijo. Meni so the best. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#136 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 29 April 2006 - 03:24 PM

QUOTE(Verja)
Amak ta pregled je bil več kot pred pol leta, določil mi je krivino in dioptrijo, priporočal pa mi je une Jonsonove, ne vem kako se jim reče bom pogledala, pa bom pol napisala.

Ni mi pa dal za domov poskusnih leč, ker je rekel, da moram pridt vadit k njemu oz. njegovi asistentki blink.gif Pol me je pa vse minilo.

No, zdej če bi hotla jaz to naredit bi si mogla najprej kupit leče in tekočino, potem pa naprej.

huh blink.gif a da ti jih on še naprej beza v oko? mah itak moreš sama sprobat doma... z mano je bla tudi kriza na začetku biggrin.gif
1. mi jih je dala okulistka not, za kar je rabla cca.2uri in par odmorov umes, ker je skoraj znorela z mano smile.gif Ampak sem jih vseeno dobila za domov... pol sem pa vsak dan vadla in sedaj gre ful hitro not pa ven (jaz sem se za 1 leto udala v usodo (in še naprej nosla očala), ker sem rabla tudi po 1 uro za 1 lečo)
Pa ne obupaj, ker na koncu je še vsem uspelo wink.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#137 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 03:30 PM

Hvala obema za vspodbudo. Moj okulist je rabil cca 30 minut, da mi jih je dal not, ven so šle takoj. Nočem, da mi še enkrat kdorkoli šari po očeh. Sam jaz imam paranojo, da jih ne bom ven dobila pa take. Sej vem, da sem grozna biggrin.gif No v glavnem prej sem pa gorovila s sosedo in je rekla, da enmu kolegu so pa šle nazaj leče in je imel problem... no takih stvari se bojim.
  • 0

#138 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2006 - 03:35 PM

Verja, moja mama je bla cela panična, češ da se mi bojo vnele oči in bom oslepela, pa da se mi bojo leče v oko zarile pa nekaj. Mislim ne ... IPB Image

No meni pa jih je dala v eni minutki noter. Potem pa sem jih mela pol ure notri pa je potem pogledala ugotovila da mi fino plavajo v očki. Potem pa mi je pokazala, kak jih dam noter kak ven, pa sem si enkrat dala vsako ven pa noter. Potem pa sem doma poskušala pa sem odkrila tut svoje sisteme. Pa je šlo.
  • 0
Viens, reste ici!

#139 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 03:37 PM

Grozna sem, zdej me miri oseba vsaj 10 let mlajša od mene, se morm mal zamislit ermm.gif

Hvala Anaa, bom zbrala pogum za moje leče.
  • 0

#140 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2006 - 03:40 PM

Eh. Leta niso važna. Vsaj iz mojega vidika ne. IPB Image Ti kr zberi pogum. Nebo ti žal!
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users