Jump to content

Photo

Egipt

• Please log in to reply
124 replies to this topic

#121 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 27 January 2025 - 10:58 AM

Vem, da ni isto, ampak mami je s partnerjem enkrat naredila napako, da sta šla v Turčijo julija namesto oktobra, kot sta hodila ponavadi. Sta mela cel teden 47 stopinj in do večerje nista hodila iz sobe.  :turned:

• 0

After all this time?

Always.

#122 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 27 January 2025 - 11:45 AM

Definitivno je poleti prevroče. 

Jaz sicer nikoli več ne grem v Egipt (na dopust v resort), ker ne prenesem tistega vonja vode, s katero čistijo. 

• 0

#123 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 27 January 2025 - 02:13 PM

Mene ne vlece vec nazaj zaradi njihove vsiljivosti. Ko vidijo, da si turist ti hocejo prodat vse in se vec in te ne pustijo kar tako na miru. Se mi zdi, da nikjer drugje niso bili tako nadlezni kot v Egiptu, pa sem bila marsikje kjer si kot bel turist smatran kot denarnica na dveh nogah.
  • 0

#124 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 27 January 2025 - 02:42 PM

Men je sicer super ne tako draga destinacija za snorklanje, z možem sva bila direkt na koralnem grebenu, kar sicer za kopat ni tako fajn... 

Vse ostalo pa mi ni bilo všeč, hrana, okolica izven resortov obup, vonj, vsiljivost, proti Turčiji mi je res kot noč in dan. Tudi piramid in ostalih znamenitosti ne bi šla gledat, ker je preveč turistično in preveč gneče. 

• 0

#125 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 08 March 2025 - 07:41 AM

Piramide so sicer vredne ogleda, ampak jaz sem bila kar malo razocarana, ko sem vidla da so sredi mesta. Pa trgovci, ki to zelijo prodat 1001 stvar so bili tam v okolici res ultra nadlezni. Unicijo izkusnjo.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users