Jump to content

Photo

Neckermann,quelle,otto..

• Please log in to reply
213 replies to this topic

#121 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 October 2005 - 06:42 AM

pokliči jih na 080 23 20.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#122 MARELICA

MARELICA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 186 posts
  • Interests:SODOBNA TEHNOLOGIJA, DELO Z LJUDMI...

Posted 24 October 2005 - 06:45 AM

Hvala sonchika. Bom poklicala. V kolikšnem času pa dobiš potem katalog?
  • 0

#123 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 October 2005 - 06:55 AM

Nimam pojma. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#124 Sephora

Sephora

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 191 posts

Posted 24 October 2005 - 02:04 PM

Naročevala sem že pri neckermannu (hlače in puloverčke), pa vedno vse vrnila...ker kot prvo so cote vedn vsaj 3 cifre prevelke od navedenih (čeprav sem se merla po njihovih merah), pa tut kroji so čist drugi kot na sliki, kjer vse tk lepo zgleda...

bi pa ful naročila ene kopalke k jih gledam že 2 leti, pa še zaj niso nič dal v akcjo evil.gif , pa vidim na netu, da 3/4 kopalk več nimajo v ponudbi. sam so pa full lepe, k sem jih že vidla v živo enake na eni na morju...no, bomo vidli.
Glede roka pošiljanja pa, v več paketih pošlejo zato, ker imajo nekaj na zalogi, nekaj pa ne, pa pač pošljejo različno, imela sem isto izkušnjo, k je to naročeval moj fant---pa sva poklicala in se je plačala sam ena poštnina. Pa tut prej dobiš, če tečnariš kdaj bo in jih pokličeš.
  • 0

#125 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 01 November 2005 - 05:27 PM

jst sm si naročila 1x hlače iz neckermanna, pa sm bla čist razoćarana, tko da nikol več...
je pa moja mami naročila eno srajčko iz enga novga kataloga; La redoute, nevem če je gdo že slišal za to in je ful fajn, ful bolša kvaliteta kot v drugih katalogih!
  • 0
Posted Image

#126 MARELICA

MARELICA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 186 posts
  • Interests:SODOBNA TEHNOLOGIJA, DELO Z LJUDMI...

Posted 01 November 2005 - 05:35 PM

Ja La Redoute je fajn samo malce dražji so.. Neckermann je pa taka čudna roba, da jaz že eno leto več ne naročam tam, ker vse kar sem dobila je bilo zanič in sem vse poslala nazaj.
  • 0

#127 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 November 2005 - 09:45 PM

jst sm pr nekermannu naročila ta mesec eno posteljnino z metuljčki in mi je všeč laugh.gif sam drugega poa ne kupujm... enkrat sm kupla ene tangice pa so ble kul, sam to je pa tud vse... ne upam naročvt prek katalogov, jih pa vseen rada prelistam biggrin.gif
  • 0

#128 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 November 2005 - 09:48 AM

Jaz sem si tudi kupla tangice iz neckermanna in sem kljub temu da ne nosim najmanjših številk naročla najmanjše in so mi vseeno prevelike... Samo so mi ful lepe.. Zdej razmišljam kako bi odreagirala nona če ji jih prinesem zožat ermm.gif twisted.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#129 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 02 November 2005 - 04:56 PM

QUOTE(redkvica)
Jaz sem si tudi kupla tangice iz neckermanna in sem kljub temu da ne nosim najmanjših številk naročla najmanjše in so mi vseeno prevelike... Samo so mi ful lepe.. Zdej razmišljam kako bi odreagirala nona če ji jih prinesem zožat ermm.gif twisted.gif

....a misliš da bi vedela kaj je in na katerem koncu zožat? biggrin.gif
  • 0

#130 Sephora

Sephora

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 191 posts

Posted 02 November 2005 - 11:32 PM

če se vam da, dejte napisat sproti točno kaj ste kaj naročile po teh 3 katalogih in kaj je bilo res dobro, pa kaj full trash--da se ne bomo druge isto nasankale za brezveze. mene zanimajo predvsem kopalke v Neckermannu---všeč so mi tak črtasto moder kompletek-modrček je bikini style za vrvico za vrat, spodaj so pa vroče hlačke (dobiš tut navaden del spodaj,ker je iz 3 delov).
pa tudi podoben model z vročimi hlačkami-sam modrček je na debelejše štrikce in vmes ima tak obroček, pa vse v črno beli barvi-zebrasto. Saj bi dala link do slik, samo zdaj te dni nimajo tega več v ponudbi (kopalk). Obe vrste kopalk sta nekje od 8.000 SIT do 10.000 SIT tam nekje.

če je katera že to naročila, dejte povedat kako je in če se splača?
  • 0

#131 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23395 posts

Posted 15 November 2005 - 07:45 PM

V La Redoute sm vidla 2 puloverja, ki sta mi všeč, pa me zanima, če mogoče katera ve, kakšne so kaj velikosti pr njih? K pr večini ostalih katalogov sem morala naročit prbližno 1 št. manjše kot pa kupim v trgovini.

Hvala za informacije smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#132 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 17 November 2005 - 12:48 AM

Ja moraš naročiti manjše - jaz sem precej močne postave (cca 110 cm čez prsa) pa naročim predzadnjo velikost majčk - srajca 48. Ne maram pa da je čisto po telesu.
  • 0

#133 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 25 December 2005 - 09:05 PM

Ampak res...zakaj sedaj pozimi v Neckermannu ne prodajajo kopalk? Lani so jih pa imeli ermm.gif Imam ene ful obgledane, mogoče letos pa res kaj kupim, ampak upam, da še pred poletno sezono...
  • 0

#134 makeupgirl

makeupgirl

sramežljivec

• Člani
  • 37 posts

Posted 26 December 2005 - 02:34 PM

jst sem pa naročila v La Redoute številko 38 en pulover -tok k mam ponavad in mi je glih prov, sestra od fanta je pa najmanšo št. naročila(34/36) sam en drug pulover pa je bil čist prevelk zanjo, bil men glih prov.

Pa sva primerjale velikosti, je bil njen širši k pa moj, sam možn, da so se zmotili pri njeni cifri, sam jst zdj za drugič tud ne vem katero številko naj naročim...
  • 0

#135 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 December 2005 - 01:51 PM

Malo oživljam temo: danes sem dobla nov katalog od Neckermana pomlad/poletje in se mi že oke svetijo.... majo neke lepe akcije...Ste ve že dobile? Vam je kaj všeč? Ene kopalke so hude blink.gif
  • 0

#136 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 27 December 2005 - 02:19 PM

O, jst ga pa še nism dobila... ermm.gif Kaj pa quelle? A ima že nov katalog?
  • 0
IPB Image

#137 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 27 December 2005 - 06:28 PM

Jaz tudi čakam novi Quelle upam,da kaj kmal ven pride.
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#138 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 December 2005 - 07:40 PM

Jst sm se odločila, da nč več ne naročim prek kataloga evil.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#139 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 27 December 2005 - 07:56 PM

Tash, zakaj?
  • 0
IPB Image

#140 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 December 2005 - 07:59 PM

Ker je en sam drek evil.gif Do zdej še vedno razočarana evil.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users