Jump to content

Photo

Svetovalnica

• Please log in to reply
1808 replies to this topic

#121 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 July 2007 - 08:22 PM

Glede mačke "za stmo" - enim "družinskim znancem" je ravno prejšnji teden mačka umrla med napadom astme. Sicer je bla na nekih medikamentih, pa ji je zgleda jezik začel natekat in se je zadušila.

Sicer za pigiča ne vem kaj narest, lahko pa probaš po principu rimskega cesarja Gaja Julija Avgusta - med nekim prerokovanjem pred pomembno bitko kure preko katerih bi prerokovali, niso hotele jesti zrnja (za prerokovanje pa je pomembno ravno koliko zrnja pojedo),zato se je Avgust razjezil in jih vzel na ladjo, ter vrgel v morje rekoč:
"Naj pa vsaj pijejo če že ne žro!" tongue.gif

Magari probaj s kapalko al pa pokliči veterinarja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#122 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 July 2007 - 10:00 PM

Sm kupla uno zadevo od rock_chick in sm mu dala danes malo vode z antibiotikom, malo vode z vitamini in malo kaše iz jabolka. Ma mi zgleda bolj slabo cry.gif Več mu steče iz ust kot požre, žvečit sploh noče, in tko žalostno gleda, ma bogi je sad.gif Običajno tko veselo dirja okoli, zdej pa komaj da se premika, še v hišo ne gre, ampak samo ždi pri miru. Če bo zjutraj še živ, je pomojem čudež.

Crna, pri veterinarju smo že bli, pa ni zgledala preveč zaskrbljeno, kr tam je bil še malo bolj živahen (je trzal, ko mu je šarla po gobčku in pol je zbežal), tko da zdej sm on my own. Mu bom probala vsake par ur malo hrane/vitaminov/zdravila vštulit v usta, pa ma da se pobere! cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#123 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 July 2007 - 12:25 AM

Kaj naj bi mu pa blo? Zastrupit se s čem ni mogel? Al pa da bi kako težko bolezen fasal?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#124 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 July 2007 - 07:40 AM

A je že kej bolje, Hevea?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#125 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 July 2007 - 08:49 AM

Umrl je cry.gif

Ful mi je grozno, kr če bi jst to prej opazla in bi ga peljala k veterinarju, bi se pomojem še lahko pozdravu, zdej je blo pa očitno prepozno. Ma bogi moj srček sad.gif

IPB Image
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#126 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 July 2007 - 10:08 AM

Hevea console.gif moje sožalje. Vem kako je to, jaz sem imela par hrčkov, in sem za vsakim jokala potem še tedne. So pač take živali ko ne živijo dolgo (vsaj hrčki, morski prašički malo dlje, ane.) Kolko je bil pa star, možno da je blo pač od starosti?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#127 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 July 2007 - 10:42 AM

OMG! cry.gif

Bogi Keks, sožalje!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#128 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 July 2007 - 11:07 AM

OMG Hevea! Sožalje. sad.gif
  • 0

#129 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 13 July 2007 - 11:52 AM

Tud z moje strani sožalje cry.gif Vem, kako to boli in je grozn...
  • 0

#130 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 13 July 2007 - 12:44 PM

NE!! Bogi pupek cry.gif cry.gif sožalje martina, upam, da se boš pobrala cry.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#131 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 July 2007 - 04:19 PM

Star je bil samo 3 leta, živel pa naj bi jih cca 5. Hvala za sožalje, meni je tko grozno, že cel dan se samo jočem. Prej sm šla spat pa sm že misnla da je ok, potem ko sm vstala sm pa mogla pospravit njegove stvari in jih nest v klet in me je skoraj pobralo. Ma sm ga mele rada ko človeka, srčka bogega sad.gif Zdej se pa spet jočem, tko se mi smili cry.gif In še učiraj sm ga tko mučla s hrano in veterinarjem in vsem, da bi ga vsaj pustila, da bi v miru umrl, namesto da se je muču in trpel zadnji dan sad.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 July 2007 - 04:51 PM

Ma ubogi revček ... cry.gif Pa ne se zdaj sekirat, da si mu dala zdravila, hrano itd. Saj nisi mogla vedet, da je na smrt bolan.

Drži se. cry.gif
  • 0

#133 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 July 2007 - 09:35 AM

Bošček mali.

Hevea, te popolnoma razumem. Enako je bilo z mojo Pikico. Naenkrat je nehala jesti in je čisto shirala, čez par dni pa je umrla. Prej tega nisem hotela napisati, ker sem upala, da bo pri Keksu drugače. So pa tile morski prašički blazno občutljive živalce. Saj vrem, da je slaba tolažba, ampak glej na to tako, da je Keks imel pri tebi tri krasna leta življenja.
  • 0

#134 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 July 2007 - 10:05 AM

Ja, ampak lahko bi jih mel še več, če bi se ga jst prej spomnla peljat k veterinarju. Bleh.

Hvala za sožalja in podporo.
  • 0

#135 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2007 - 12:51 AM

Hevea,
komaj sedaj videla... tudi moje sožalje. cry.gif Hudo je, ko ti žival gre... strašno hudo... In mene skos ob takšnih momentih neznosno zvije od groze, ko pomislim, kaj bom preživljala, ko bosta moji zverini šle (na psičko sem pa sploh strašno navezana)... mi že zaj gre na jok, ko to pišem, resno... cry.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#136 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 July 2007 - 11:16 AM

Ja, blazno težki časi so, ko se to zgodi, minlo bo 30ega 3 mesce odkar je ni več in vsak dan jokam, uležem se pa jo kar vidim kako skoč k men pa se uleže na prsa tko k se je ponavad in položila glavco na ramo, vse to doživljam še zdj in si kr mislm, da je kje blizu... na tistm mestu ko je ona na kavču ležala vedno pogledam in se usedem zraven in jo kr čutim... Ma vsak dan se zlomm na novo in nič lažje, vsj men ne.
Sožalje, hevea in teb nihrida še 1 x
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#137 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2007 - 01:15 PM

Kaj se z mano dogaja... pa za nihrido tudi nisem videla... nihrida, tudi tebi sožalje! IPB Image
Res je tebe vse naenkrat udarilo. Ko ima hudič mlade, jih ma dosti. cry.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#138 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 16 July 2007 - 08:54 AM

oo boga mala buba... sad.gif drgač pa za te eksotične živali jaz peljem k dr. Golobu na Muto...v LJ pa je na VF fakulteti Račnik-ta dva sta najboljša.
  • 0
IPB Image

#139 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 July 2007 - 06:50 AM

Doobro jutro. No, za enega ptička se ni tako dobro začelo. Moje terminatorsko mače je danes zjutri priletelo na balkon s ptičkom v gobčku. Revež mali je izgubil nekaj perja na repku, no, kar precej, drugače pa zgleda vredu. Zlomljenega nima nič, vsaj tako zgleda zaenkrat, ker plahudra s krili kot zmešan. Problem je, da ne more vzletet. Je tak še bolj mali, predvidevam da še ni odrasel. Zdej smo ga dale v kletko od hrčka in stran od mačke, na balkon, da sliši druge ptičke čivkat, da ga ne bo čist kap od vsega. Noter sem mu še dala skodelčko vode.

A ptičkom še zraste perje nanovo?
S čim ga naj fojtram? A je še navajen na 'mamma food' črvkasto brozgo, al lahk dobi sončnična semena izluščena?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#140 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 20 July 2007 - 07:20 AM

QUOTE(Cvetka* @ 20. 7. 2007 - 7:50) View Post

Doobro jutro. No, za enega ptička se ni tako dobro začelo. Moje terminatorsko mače je danes zjutri priletelo na balkon s ptičkom v gobčku. Revež mali je izgubil nekaj perja na repku, no, kar precej, drugače pa zgleda vredu. Zlomljenega nima nič, vsaj tako zgleda zaenkrat, ker plahudra s krili kot zmešan. Problem je, da ne more vzletet. Je tak še bolj mali, predvidevam da še ni odrasel. Zdej smo ga dale v kletko od hrčka in stran od mačke, na balkon, da sliši druge ptičke čivkat, da ga ne bo čist kap od vsega. Noter sem mu še dala skodelčko vode.

A ptičkom še zraste perje nanovo?
S čim ga naj fojtram? A je še navajen na 'mamma food' črvkasto brozgo, al lahk dobi sončnična semena izluščena?

jaz bi ga ga dala izven kletke...no mogoče bi podstavek obdržala-ti ne moreš nadomestiti mame.

Najbolje da pokličeš Azil za divje živali, 041-534 448.

in

AZIL ZA PROSTOŽIVEČE ŽIVALI (poškodovane ali bolne divje živali)
gsm: 031 813 097
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users