QUOTE(Piquet @ 25. 7. 2010 - 0:19)

Te sem kupil, res so dobri. Mi pa čut pravi, da so tisti od Sally še boljši. Boljši materjal.
Te ultra Thin sva imela prej

Čut ti pravi pravilno - ti so še boljši

QUOTE(izabela @ 25. 7. 2010 - 6:33)

Meni se zdi to grozno neodgovorno, sploh ce pride do tega, da bi se kaj "prijelo" in da bi dejansko splavila. Kolk si pa stara no? Js bi tut najbrz ce bi bla 16, zdaj? Ni sans. Zmerom vec je punc, ki ne morjo met otrok, pa se trudijo na vse pretege, pol mas pa take blesavce, ki jim je napol vseeno a bo kaj al ne, ker pac, ja, itak lahko gres in splavis. Oprosti, men je to totalno mimo.

a big +1 on that one.....
jaz ne bi splavila niti, če bi se mi zgodil otrok s popolnim neznancem - glede na samo situacijo in dejstvo, da bi doma BP preživeli in nahranili še ena usta.
V primeru, da tega ne bi mogla bi pa razmislila ja.
Ženske ki se preživljajo same in so že itak na low-budget - so edine ki jih razumem, da grejo delat splav pri +20.
Lahka vprašam fanta, kje jih je vzel, vem pa le to da so prišli ekstra hitro, da so bili precej poceni, in da jih je blo okol 40 notr.
Tisti dan sem mu rekla, glej da ni to krneki, zapakirano v škatlo od tega in da niso po možnosti še počeni al pa kej

well, everything was just fine...