Jump to content

Photo

Kdaj prvič?

• Please log in to reply
187 replies to this topic

#121 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 April 2006 - 03:03 PM

QUOTE(TiTa)
za dečka logično da poveš, sem misla da se gre nasplošno ker so ene pač napisale(na forum) da niso pripravljene

mislim, da naše vrle soforumašice, ki pravijo, da še niso pripravljane, pač imajo v mislih, da ne bodo kr tko enmu x tipu dale, a ne? vsaj ne prvič.

in zakaj bi moral bit naši partnerji neki priviligirani, v smislu: 'njemu bom pa valda povedala', naključni x tipi pa ne? mislm, če se že ma koga takega zrajcat, je vsaj fer, da se tut njemu pol pove, zakaj mu noče dat ...

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#122 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:06 PM

.
To o nepripravljenosti je v večini primerov en vlki larifari. Pa tudi nasploh se mi zdi, da ženske ne znajo uživat v seksu - da je neko prepričanje, da se tipu da, ker pač on hoče (in potem so one neke uslužne širokogrudne trpinke). Malo je žensk, ki dajo fukat zaradi sebe oz. zaradi obeh.

In to o xy tipu mi je pa sploh mimo pihnjena - ja če je tako zelo kr en, zakaj potem sploh dobi predstavo, da bosta fukala (in si posledično moraš izmišljevat razloge, zakaj ne bosta)? Tipi niso tako neumni in si tudi tako zelo velikokrat ne domišljajo reči.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#123 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 05 April 2006 - 03:09 PM

QUOTE(Jenna)

To o nepripravljenosti je v večini primerov en vlki larifari. Pa tudi nasploh se mi zdi, da ženske ne znajo uživat v seksu - da je neko prepričanje, da se tipu da, ker pač on hoče (in potem so one neke uslužne širokogrudne trpinke). Malo je žensk, ki dajo fukat zaradi sebe oz. zaradi obeh.

In to o xy tipu mi je pa sploh mimo pihnjena - ja če je tako zelo kr en, zakaj potem sploh dobi predstavo, da bosta fukala (in si posledično moraš izmišljevat razloge, zakaj ne bosta)? Tipi niso tako neumni in si tudi tako zelo velikokrat ne domišljajo reči.

ponižno dodajam podpis in :notworthy: biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#124 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 05 April 2006 - 03:16 PM

[quote=Jenna].

.

daj no,večina tipov SI domišlja da te bo pofukalo takoj ko vržejo oko na tebe in naredijo prvi korak ...
  • 0

#125 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:22 PM

.
Nekaj je, da si predstavlja, da te bi (tudi jaz si predstavljam sebe v elementu s kakim luštnim naključnim). Drugo pa, če dobi resne namene, da te bo (to jih pa ne dobi kr iz lufta).

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#126 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 05 April 2006 - 03:31 PM

[quote=Jenna].
Nekaj je, da si predstavlja, da te bi (tudi jaz si predstavljam sebe v elementu s kakim luštnim naključnim). Drugo pa, če dobi resne namene, da te bo (to jih pa ne dobi kr iz lufta).
.

torej po tvoje če se rajcaš s tipom, ta dobi resne namene in je potem nujno da mu daš???
  • 0

#127 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:34 PM

QUOTE(TiTa)
QUOTE(Jenna)

torej po tvoje če se rajcaš s tipom, ta dobi resne namene in je potem nujno da mu daš???

Kot prvo - jaz nimam pri sebi to poštimano tako, da jaz dam tipu. Drug drugemu dava. Kot drugo - nekako ja - če se rajcava, se ne rajcava za v brezveze (govorim o tistem konkretnem rajcanju, ne o rajcanju tipa 'položil je roko na moja bedrca'), da potem on gre s suhim domov, jaz pa z žmohtno ostanem kjerkoli že pač.
Hočem povedat pač to, da se ženske blazno rade nastavljajo in komaj čakajo na te momente - ko pa treba it k akciji, pa se prelevijo v neke blazne nedolžne žrtve, tipe pa naslovijo s potrebnimi prasci..... prav iščejo take momente, da lahko uštimajo tako sceno.
  • 0

#128 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 05 April 2006 - 03:35 PM

QUOTE(TiTa)

nujno ni, je pa fer. če mu ne misliš dat, kaj se pol sploh rajcaš z njim?! te igrice finoče so meni za skozlat se. sploh pa: meni je jako neapetitlih, da nisem pofukana po nekem blaznem rajcanju ...
  • 0

#129 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 April 2006 - 03:37 PM

QUOTE(Jenna)
govorim o tistem konkretnem rajcanju, ne o rajcanju tipa 'položil je roko na moja bedrca'

Umiram! IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#130 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:38 PM

.
Ja no, če pa res. biggrin.gif

.
  • 0

#131 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 05 April 2006 - 03:38 PM

jenna, ti ga pa itak pihneš! biggrin.gif
  • 0

#132 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 05 April 2006 - 03:40 PM

[quote=Špela][quote=TiTa]torej po tvoje če se rajcaš s tipom, ta dobi resne namene in je potem nujno da mu daš???[/quote]

nujno ni, je pa fer. če mu ne misliš dat, kaj se pol sploh rajcaš z njim?! te igrice finoče so meni za skozlat se. sploh pa: meni je jako neapetitlih, da nisem pofukana po nekem blaznem rajcanju ...

mogoče tebi,meni, enim pa pač ne! In si lahko ena pizdo ven obrne pred očmi tipa pa vseeno ni zaradi tega "dolžna" da se pofukata
  • 0

#133 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:42 PM

[quote=Špela]jenna, ti ga pa itak pihneš! biggrin.gif
I know, I'm fabulous. IPB Imagebiggrin.gif
  • 0

#134 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 05 April 2006 - 03:43 PM

QUOTE(TiTa)

mogoče tebi,meni, enim pa pač ne! In si lahko ena pizdo ven obrne pred očmi tipa pa vseeno ni zaradi tega \"dolžna\" da se pofukata

sej dolžen se ni pofukat nikdar nihče, ampak ... (sem že ko ena mahnjena lajna - prikupno fuknjena, če si izposodim svežo jennino karakterizacijo biggrin.gif) res mi grejo na jetra bejbe, ki se iber kurijo in rajcajo, potem pa rep med noge, finočo na ksiht pa gremo domov. saj s tem itak ne dosežeš nič, ne razumem, zkaj bi se to sploh delalo ...
  • 0

#135 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:45 PM

.
Ja, ker res samo tipu delaš s tem uslugo, ko mu pičko nastaviš. Žensko, ki na tak način razmišlja (in takšnih je ogromno), tudi povohat ne bi hotla.

.
  • 0

#136 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 April 2006 - 05:15 PM

Moj piskerček:

Sem poznala eno tako "finočo", ženska na veliko "brijala" z vsakim, ki je uč (in roko) po njej vrgel, ful dajala videz neke fatalke, ko je pa prišlo do točke vidljivosti pa cvik: jst pa še ne bi, ne še, se bova že še naslednjič vidla, pa opravla... Enkrat je prišlo do tega, da ji ga je tip celo not dal, pa si je princeska premislila in ga je moral pospraviti. (na takega tipa naletiš res once in a lifetime, ker velčika večina se jih ne bi ustavila, pol bi blo to pa kao posilstvo rolleyes.gif )
Kaj je finta? "I have the pussy, I make the rules" rolleyes.gif Pač manipulacija z ljudmi. Tip dobi občutek, da je zanič ljubimec, zabije mu samospoštovanje, potem ga pa lahko ovija okoli prsta kakor hoče. Vsaj v njenem primeru se je izkazal, da gre za eno navadno izkoriščevalko (sem dobila potrditve za tako mnenje iz večih situacij). Jst če kdaj nisem šla do konca, je bilo to zgolj, ker "ni bilo primernega prostora" za to. oops.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#137 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 April 2006 - 08:03 AM

QUOTE(crna)
Kaj je finta? \"I have the pussy, I make the rules\" rolleyes.gif Pač manipulacija z ljudmi.:

Crna ... tvoj piskerček mi je nadvse všeč in si čisto po resnici povedala ...

res je da punce kasneje začutijo tisto pravo potrebo po sexu ... se pa zelo kmalu začnejo zavedati vloge njihovega "spolnega organa" (da ne bom ravno po domače rekla - im me potem cenzurirajo biggrin.gif ) in kakšno premoč imajo zaradi tega "organa" nad tipi!
In seveda to veselo izkloriščajo ... kateri mulac pa ne bi naredil vse, če se mu na vidiku pokaže možnost, da jo bo enkrat v bližni prihodnosti lahko "poduhal".
In jaz se niti ne čutim, da potem pride do "posilstev" - ok to mogoče res ni opravičilo, samo lahko pa rečem, da tipe po eni strani razumem.

Kaj bi jaz samo naredila tipu, ki bi me zrajcal, potem bi se pa obrnil na petah in odšel ... ma fentala bi ga. Si pa samo lahko mislim, koliko je moški spolni nagon še močnejši ... in posledice so tu (in teh posledic bi se princeske morale zavedati).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#138 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 06 April 2006 - 08:12 AM

QUOTE(Kami)

In jaz se niti ne čutim, da potem pride do \"posilstev\" - ok to mogoče res ni opravičilo, samo lahko pa rečem, da tipe po eni strani razumem.

Kaj bi jaz samo naredila tipu, ki bi me zrajcal, potem bi se pa obrnil na petah in odšel ... ma fentala bi ga. Si pa samo lahko mislim, koliko je moški spolni nagon še močnejši ... in posledice so tu (in teh posledic bi se princeske morale zavedati).

what???? blink.gif za vsako posilstvo je kriv izključno in le posiljevalec!

Sicer pa je posilstvo v večini posledica dokazovanja nadvlade in moči in ne posledica seksualnih potreb
  • 0

#139 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 April 2006 - 09:11 AM

Nisem rekla, da ni kriv posliljevalec!!!! samo pravim, da včasih enostavno razumem tipe, da sem jim strga, ko punce igrajo "hoču, neču" igrico.

In ne mislim tisto posilstvo, ki se ti zgodi na ulici od neznanca, ali kaj podobnega ...

Mislim tista "posilstva" ki se ponavadi ne prijavijo. Imela sem par znank, ko se jim je zgodilo, da so se s tipi na veliko "rajcale" potem pa ko bi moralo pridt do česa več (2x tudi, ko ga je mel že not), potem pa one, da ne bi ... in tip takrat ni donehal ... one pa so zatrjevale, da glede da to ni bila njihova volja, da je posilsvo, ampak ne bodo prijavile ... to sem mislila! Tu razumem tipe, da se ne kontrolirajo več ... v tej fazi se še jaz ne morem več biggrin.gif.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#140 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 April 2006 - 09:19 AM

svašta!!! torej smo spet v srednjem veku, k če si je tip zaželel seksat, je pač ženska mogla dat noge narazn???!!! kaj vam pa je!! če reče ne, je NE! sicer pa če bi bla js ta tip, ne bi hotla seksat z nekom k noče seksat z mano. Kami, ti bi dejansko seksala z nekom, k bi te prosu, da nehi??
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users