Jump to content

Photo

Kaj me na njej najbolj privlači?

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#121 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts
  • Interests:svasta!

Posted 17 November 2006 - 01:21 PM

QUOTE(Michelle @ 17. 11. 2006 - 12:36) View Post

Ja, saj to maš pa kr prav....jaz si sicer upam trdit, da še NIKOLI nisem pogledla tipa namerno v rit. Veliko mojih kolegic komentira, kakšno rit ma tip, meni pa še na kraj pameti ne pade gledat tja. Res pa je, da pri kakšnih meni všečnih osebkih pogledam...hm...kam drugam. oops.gif Tak da iz tega vidika bi bilo še vedno bolj vljudno, če bi preverjala samo njihovo tazadnjo... biggrin.gif

Sej tud fantje dejansko ne pogledamo "namerno"...v bistvu ti pogled enostavno uide tja...jebi ga...smo pac malo sibki. angel1.gif
Seveda je vse v redu (ce smo iskreni vam pogledi cist pasejo), doklef fante ne bulji, zraven pa se slina tece iz ust, kot pri dirkalnemu konju v polnem diru!!! slap.gif
  • 0
Vse se da, samo hoct je treba!

#122 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 November 2006 - 07:05 PM

Hehe, kera se bo zdaj prva zbunla glede tega, da nam pogledi v resnici čist pašejo? blink.gif Meni namreč ne. 'Paše' mi iskren kompliment al pa vsaj kaki taki z malo stila, to, da sem kdaj opazla, da me je tip kam pogledal, pa mi je vedno bolo neprijetno in ponižujoče.
  • 0

#123 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 18 November 2006 - 06:04 PM

QUOTE(Michelle @ 17. 11. 2006 - 19:05) View Post

Hehe, kera se bo zdaj prva zbunla glede tega, da nam pogledi v resnici čist pašejo? blink.gif Meni namreč ne. 'Paše' mi iskren kompliment al pa vsaj kaki taki z malo stila, to, da sem kdaj opazla, da me je tip kam pogledal, pa mi je vedno bolo neprijetno in ponižujoče.

OK...da se izrazim drugace...
"Vsec vam je, da ste opazene!"
...boljse?!?! twisted.gif
  • 0

#124 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 18 November 2006 - 07:33 PM

To ni eno in isto. evil.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#125 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 18 November 2006 - 08:27 PM

Men je pa cool, da me tipi in bejbe (seveda tiste k so BI...une foušljivke k sam sikajo, če vidjo dobro bejbiko, me ne interesirajo) čekirajo in ocenjujejo...stvar egotripa in samozavesti pač twisted.gif Jaz vem, da se tud sama obrnem tako za dobro bejbo in dobrim tipom, pač kar je lepo je lepo! tongue.gif Če se pač v nulo spedenam, pričakujem odziv.... Jebi ga! biggrin.gif whip.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#126 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 18 November 2006 - 08:32 PM

QUOTE(bluberry @ 18. 11. 2006 - 19:33) View Post

To ni eno in isto. evil.gif

No dejmo bit pikolovski...totalno isti k**** je, samo zavito je v celofan!!!!!!!!!!!!!!!
evil.gif evil.gif evil.gif
Tko je...pa ce se strinjas al pa ne!!!!!!!
  • 0

#127 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 November 2006 - 10:44 AM

mene na fantih najbol prvlač to da je visok, lepa ritka, dobre roke, lepo suh pa močan, na obrazu pa so privlačne ustnce, ostalo na obrazu pa da je lepo, ne bo me lih nos prvlaču ane smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#128 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 19 November 2006 - 10:48 AM

Za take kot si ti,ki ne poznajo drugačnega odziva in nevejo niti osnovno kaj je spoštovanje pa še kaj drugega je to en in isti k...zavij ti svojo rit v celofan,ker ni tak lepa kot si domišljaš da je.

• 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#129 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 November 2006 - 11:31 AM

lol zakon bluberry
!!! tongue.gif
  • 0

#130 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 19 November 2006 - 11:42 AM

laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#131 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 November 2006 - 11:48 AM

js ne vem, od kod vse to silno zgražanje nad tem, da kdaj kdo pogleda v našo rit al pa joške - mislim, a če nas pa naš tip tja gleda, je pa v redu?! mene nič ne boli, če se kdaj kdo poslini za mano, bi rekla, da je to neka oblika egotripanja (sicer poceni, a veeno) - se strinjam s sončico o tem.

jasno je tudi, da smo lahko opažene na več načinov, sam, let's face it, vsak, ki nas na ulici vidi in sčekira v rit in joške, tut glih nima časa in/ali se ustavit in spoznavat naš velecenjeni oh in sploh karakter. laugh.gif

nej mi ena, ki se je vpiknila v to prosim razloži (po možnosti s tehtnimargumentom ali dvema), zakaj se ji to zdi oz. ji je ponižujoče.

p.s.: pa zadnjič povem, da se prepucavajte po ZSjih.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#132 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 19 November 2006 - 12:40 PM

Ja vse lepo in prav,pač ne moreš vplivati na to,kam te bo tip gledal. Če bo kdo gledal kot da sem samo za to tam da vidi mojo rit ga niti pogledala ne bom,ker pač s tem pove marskiaj o sebi,me odbija pač s tem odnosom oz me ne pritegne,nimam niti volje da bi se odzvala. Nima veze al je čas za spoznavanje al ne-prvi vtis je že mimo..takšni tipi mi grejo na živce:če so pa "samozavestni" pa sploh.Pogled paše,amapk odvisno kakšen je in seveda od koga je.Gre se samo za to da je Pile meče v isti koš vse,ker ne razlikuje enih osnovnih vrednot.

jaz ponavadi na tipu opazim oči...vsem kolegicam vem vedno točno povedati kakšne oči je mel tip,ker same niso tega sploh opazle..in me čudno gledajo kako sem to malenkost opazila.Saj ostalo tudi vidim ampak oči me najbolj pritegnejo.Tudi nasplošno.
  • 0

#133 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 19 November 2006 - 01:18 PM

QUOTE(Špela @ 19. 11. 2006 - 11:48) View Post

js ne vem, od kod vse to silno zgražanje nad tem, da kdaj kdo pogleda v našo rit al pa joške - mislim, a če nas pa naš tip tja gleda, je pa v redu?! mene nič ne boli, če se kdaj kdo poslini za mano, bi rekla, da je to neka oblika egotripanja (sicer poceni, a veeno) - se strinjam s sončico o tem.

jasno je tudi, da smo lahko opažene na več načinov, sam, let's face it, vsak, ki nas na ulici vidi in sčekira v rit in joške, tut glih nima časa in/ali se ustavit in spoznavat naš velecenjeni oh in sploh karakter. laugh.gif

nej mi ena, ki se je vpiknila v to prosim razloži (po možnosti s tehtnimargumentom ali dvema), zakaj se ji to zdi oz. ji je ponižujoče.

p.s.: pa zadnjič povem, da se prepucavajte po ZSjih.

Točno tko Špela!!!

Za vse tiste babe k tuki gor špilate 'nevine' VSAK tip s katerim ste ble vas je počekiral v joške in v rit!!!! Nehite se slepit s tem čistunstvom! twisted.gif

• 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#134 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 19 November 2006 - 01:34 PM

QUOTE(bluberry @ 19. 11. 2006 - 10:48) View Post

Za take kot si ti,ki ne poznajo drugačnega odziva in nevejo niti osnovno kaj je spoštovanje pa še kaj drugega je to en in isti k...zavij ti svojo rit v celofan,ker ni tak lepa kot si domišljaš da je.

Hej bluberrey...ce imas kaj proti meni so zato ZS-ji (kot je rekla ze Spela)!!! offtopic.gif

Kot je blo ze receno, VSAK tip pogleda zensko vsaj v predele, ki so zanj najbolj zanimivi (in NE, to niso samo lasje ali oci...ne se slepit). Gladko vas skeniramo CELE! In tip, ki trdi drugace...vedite, da vam laze direktno v obraz!!!
Potemtakem - bluberry - te odbijajo vsi moski!?!?

Razlika je samo v tem, na kaksen nacin tip opravi to skeniranje...eni pac bulijo, eni pa to opravimo diskretno, tako da zenske po vecini se opazite ne! wink.gif
(kako se sovrazim ponavljat!!!)
  • 0

#135 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 November 2006 - 01:41 PM

če kero mot, naj se zaskrbljeno zagleda v tipovo mednožje laugh.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#136 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 19 November 2006 - 01:46 PM

QUOTE(pinga @ 19. 11. 2006 - 13:41) View Post

če kero mot, naj se zaskrbljeno zagleda v tipovo mednožje laugh.gif

Hahahaaa....good one!!! teehee.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#137 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 November 2006 - 02:23 PM

Meni pa se zdi prav smešno to obkladanje s čistunkami, ker se ene pač ne 'zrihtamo' zato, ker bi rade ble opažene in nismo upedinane zato, ker (citiram) 'pol pričakujemo odzive'. Jaz osebno se pač ne počutim rada kot kos mesa, pa tud samozavesti mam že v osnovi dovolj, da različne 'opazke' pač drastčno ne vplivajo nanjo.

Pa tudi slepim se nič. Vem, da pač marsikdo čekira druge (tud jaz) in dokler ti to uspe nardit neopazno - vsaka ti čast (meni je ravno zadnjič spodletelo biggrin.gif )! In kot sem že napisala, komplimenti seveda laskajo, pa tudi samozavesti ne škodijo, sam meni je še vedno dokaj bedno, če vidim, da me tip v joške (po)gleda. Se mi zdijo to taki revčki, ki so jim 'joške' prva asociacija na žensko.

Aja, pa vsak ima svoje mnenje, ne vem, kako lahko nekdo govori za vse. Ali Pille style:

QUOTE(Pille @ 18. 11. 2006 - 20:32) View Post

Tko je...pa ce se strinjas al pa ne!!!!!!!

• 0

#138 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 November 2006 - 02:23 PM

Prvo ko prvo, tip mora bit zanimiv, ne tisti kao latino lover in take fore.
Mene ful privlačijo dlani. In adamova jabkica. Pa tilnik. woot.gif
In lasje so mi ful pomembni.

Ni lepšega kot tip za mastnimi lasni, s katerih kaplja dol. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#139 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 November 2006 - 02:28 PM

Ojej, zamutila nekaj... oops.gif

Torej da se pridružim debati, me prav nič ne moti, če me tip, ženska pogleda v joške, rit, kamorkoli pač že, tudi sama ščekiram nasprotnega osebka in se zaustavim na določenih atributih. Firbec pač.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#140 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 19 November 2006 - 02:31 PM

QUOTE(Michelle @ 19. 11. 2006 - 14:23) View Post

Aja, pa vsak ima svoje mnenje, ne vem, kako lahko nekdo govori za vse. Ali Pille style:

Za tisto stvar bi Bosanci rekli:
"Isto smrdovanje, drugo pakovanje!"
Mnenje tukaj nima vpliva!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users