Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 20 April 2006 - 08:27 AM
Posted 20 April 2006 - 08:47 AM
Posted 22 April 2006 - 12:27 PM
jst ne morem verjet, da tako zelo deluje!

Tri večere sem se že z njim našpricala, in te tri dni se čisto nič ne potim, neverjetno!
Posted 22 April 2006 - 01:11 PM

Posted 22 April 2006 - 01:14 PM
Ima morda alkohol v sestavinah? Je primeren tudi za bolj občutljivo kožo?
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 April 2006 - 01:38 PM

(ne bom, ker jih je čist malo, brezveze

Anaa,

če boš kupovala tega - mene je kar malo zmedlo, ko sem prišla do te police in videla, koliko je teh Hidrofugalov,

ampak tale Forte je samo eden, v 30ml flaškici na pumpico.
Stane pa 860sit.
Posted 22 April 2006 - 02:09 PM

Posted 22 April 2006 - 03:32 PM
Anaa,

če boš kupovala tega - mene je kar malo zmedlo, ko sem prišla do te police in videla, koliko je teh Hidrofugalov,

ampak tale Forte je samo eden, v 30ml flaškici na pumpico.
Stane pa 860sit.
Okej si ga bom v torek šla kupit, prej nebom do mesta prišla razen če majo tut v dm to ? Aja pa mene je strah, da je to ista pesmica ko Triple Dry. Pomagal en tedn potem pa

Posted 22 April 2006 - 10:31 PM
a je to zdrav?
Posted 22 April 2006 - 10:39 PM
Posted 23 April 2006 - 10:30 AM
a je to zdrav?
Jaz bi to uporabljala le poleti, ko bi se morala kaj šetat po vročini, ker mi je takrat ful bedno, ker se en 1 2 3 prešvicam

Ja, sam zdravo pa najbrž spet ni... Mogoče pa pomaga samo pri prekomernem potenju? Ok, zdej že malo bluzim... Ne vem...

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 April 2006 - 10:43 AM
očitno se nobena od vas tolk ne poti, ampak ne veste kako je, če imaš flek na majci, tudi če nič ne počneš, takoj po tuširanju zjutraj, preden se odpraviš kam, že zašvicaš, kriza.
In v takem primeru bom pač poskusila vse,
trenutno vam ne morem povedati, kakšno olajšanje je to zame, da lahko dejansko nekam grem v barvni majčki ne da bi po pol ure imela že fleke pod pazduho in se bala dvignit roke v zrak...

Posted 23 April 2006 - 11:06 AM
Mi gre ful na živce, ko nekateri pričakujejo, da bomo ljudje pa kar naekrat nehali potit in te na kakem savna-busu gledajo, kot da si največji barbar, ker si pač zaznamovan z onima dvema flekoma pod pajsko

p.s.: Ok, meni grejo res na živce samo tisti beli švic-sledovi na majci. Tega pa na sebi ne prenašam.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 April 2006 - 12:00 PM
jaz nisem prenesla obsedenosti s telesnim vonjem od mojega bivšega. ta je kar živčen ratal, ko je mal švicnil in valda je men tut mal smotan ratal, če sm švicnila, ker sm si mislna: 'peesda, zdej pa js kle švicam in mu pod nos smrdim'.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 April 2006 - 12:29 PM
očitno se nobena od vas tolk ne poti, ampak ne veste kako je, če imaš flek na majci, tudi če nič ne počneš, takoj po tuširanju zjutraj, preden se odpraviš kam, že zašvicaš, kriza.
In v takem primeru bom pač poskusila vse,
trenutno vam ne morem povedati, kakšno olajšanje je to zame, da lahko dejansko nekam grem v barvni majčki ne da bi po pol ure imela že fleke pod pazduho in se bala dvignit roke v zrak...

Kot da bi to jaz pisala.

Posted 23 April 2006 - 12:32 PM

Posted 23 April 2006 - 12:41 PM

ne gre za vonj, jaz sama sebe redkokdaj zavoham, tudi pri tipu sploh ne zavoham motečega vonj po švicu,
gre za fleke na majicah, ki se pojavijo takoj, po nekaj minutah in potem sem grozno nesproščena, kamorkoli grem in imam stalno samo to v mislih, da ne smem tega preveč razkazovat okrog, groza.

Pri tem novem deotu sem pa čost fascinirana, no, vse je suho!!

Posted 23 April 2006 - 12:43 PM
Posted 23 April 2006 - 12:50 PM
Našpricala sem se tri večere zapored pred spanjem, včeraj pa ne, ker sem hotela naredit malo pavze, pa tud naprej se ne bom tako redno, in danes je rezultat isti, kot prejšnje dni - nobenih flekov, nič.
Triple dry meni ni nikoli tko pomagal, kot ta. Malo je sicer omilil potenje, ne pa toliko, da bi bilo sploh vredno razpravljat.
Sam pazi, da ti bo kupila pravega, ker jih je več.
Mislim, da sem slikco nalepila ene par strani nazaj.
Zanj sem pa zvedela na enmu drugmu forumu, kjer so ga blazno hvalile in baje deluje kar stalno!

Posted 23 April 2006 - 01:01 PM

Ta ne?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users