Jump to content

Photo

Česa pri seksu ne marate?

• Please log in to reply
220 replies to this topic

#121 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 January 2008 - 01:49 PM

Res je zanimivo, da tip ne mara, da ga oralno zadovoljiš. Tega še nism slišala, ampak čist zastopim ... sej nekterim ženskam tudi ni do prejemanja oralnega sexa, ane. Drgač pa moj obožuje, ko se spravim nanj, pravi da mu je to neki najboljšega na svetu - je pa tudi res, da sem se jaz v teh dveh letih, kar sva skupaj, ful izučila te obrti (laugh.gif), skupaj sva odkrivala kaj in kako mu najbolj paše in tud js v tem ful uživam, sploh ko vidim, da je on v pravi ekstazi.

Drgač pa imam tudi jaz, kot Crna, full občutljiv vrat in če me fant zna tam fajn z občutkom polupčkat, sem takoj totalno mokra in se kr naježim. laugh.gif Tudi ne maram neudobnih položajev, ko moraš po slučaju držat ravnotežje in si cel napet, pa se sploh ne moreš skoncentrirat ornk na občutke. Ja, pa ne maram sexa pri ful močni luči, mam feeling, ko da sem pod reflektorji, pa še v oke mi vse sije in mi je neprijetno - rada imam polmrak (ne temo, ker pol se nč ne vidi, kar pa spet ni kul, ker moram videt tipa med sexom) ker mi je tak full bolj fukiš, recimo da kakšne sveče gorijo al pa kaka čist nežna lučka. Kar pa se tiče grobega/nežnega sexa, pa težko rečem - kakor kdaj. Včasih mi paše bolj na grobo, včasih mi pa ful paše lepo počasi in nežno, čist odvisno od počutja.

Ja, pa fuuuuul ne maram, če je tip med sexom popolnoma tiho - to mi je grozno, če ne dobim nobenega feedbacka, če je tip tiho ko mumija, ker mam pol feeling, ko da se sploh ni vživel v dogajanje oz. kot da sploh ne uživa. Seveda mi ne bi pasalo, če bi se drl ko pička, ampak kakšn vzdih tu in tam je pa vsekakor zaželjen. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#122 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 January 2008 - 01:51 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 1. 2008 - 13:49) View Post

Seveda mi ne bi pasalo, če bi se drl ko pička, ampak kakšn vzdih tu in tam je pa vsekakor zaželjen. tongue.gif

Ja LOOOL. laugh.gif

Se pa strinjam s tabo glede tega, en feedback pač more biti. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#123 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 January 2008 - 03:22 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 1. 2008 - 13:18) View Post

Tako bom rekla: obožujem prejemanje orale (včasih mi ne pride drugače, jbt ga, tako je), dajanje malo manj, ampak mi tudi ni problem! wink.gif Prvič slišim, da tip ne bi maral fafanja, res sem presenečena. Sto ljudi sto čudi I guess. biggrin.gif

Se kar podpišem.

Meni ne paše kakšno lupčkanje po vratu, mi sploh ni neki dobr, ravno nasprotno je pa pr fantu. On ma to ful rad. biggrin.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#124 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 January 2008 - 03:32 PM

Ne maram, da ne preveč nežno tika po pasu, riti in tam okoli, kr me grozno grozno žgečka, kr vrže me in je zelo moteče. Ne maram niti močne luči, kot je rekla Dilema, rajši kšne svečke. Še bolj mi gre pa na živce glupa glasba, kr ma on tko pač svoj playlist in glih ko se midva spraviva k stvari pride na vrsto en neumen komad, in potem se sploh ne morem vživet če tam zraven neke traparije tulijo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#125 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 January 2008 - 03:55 PM

QUOTE(ananas @ 22. 1. 2008 - 13:09) View Post

Sovražim če mi kej šar okol ušes in vratu, ker sm potem čist slinasta mad.gif

Vse je v tehniki. Če te čisto poslini in malodane poje uho (in bognedajšekakuhanspotoma), potem verjemam, da ti ne paše. Probaj ga zdresirati, kaj pa veš, mogoče je pa profi, pa sploh še ne ve laugh.gif

Sicer je pa zame bolje, da neham to temo brat. Postajam nemarno p... =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#126 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 31 January 2008 - 12:03 AM

Tako je, mal ga daj izučit, mogoče ti bo pa še všeč postalo. tongue.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#127 azmerpmi

azmerpmi

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 03 February 2008 - 08:52 PM

naj te ne liže mokro .P

ampak tk sam z suhimi ustncami lupcka - ful dobr smile.gif sploh tam ko je ful velik čutnic za ušesom pa po tistih delih ko ful žgečka
  • 0
no risk no glory

#128 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 20 February 2008 - 05:30 PM

jaz tut ne maram če mi pretirano liže/grize/watever bradavičke ker mi res ne sede... ne da imam ful občutljive, ampak glih obratn, ne čutm skor nč.

Zadnjemu tipu je to ful pasal in se mu ni dal dopovedal da men to pač ne sede in me je enkrat tok cajta drmal da me je fajn ranil in se mi je pol še gnojil kkšn mesec pa en kp pi***** sm mela zarad tega.
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#129 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 27 February 2008 - 04:17 PM

Včasih bolj nežen, včasih bolj grob seks - kakor kdaj. Drugače mi pa paše skoraj vse, edino 69 se mi res zdi brezveze.

Ne maram da mi fant vtika prst v nožnico .... Že od nekdaj tega ne maram, ker mi vtikanje prsta povzroča bolečine in čuden pekoč občutek, da me kar zmrazi in dobim kurjo polt, in čisto vsi so to počeli in čisto vsem je bilo težko dopovedat da ne bi tak da res ne vem al tipi res mislijo da to vsem fenomenalno paše al kaj????!!!!!!!! evil.gif evil.gif evil.gif Penis je pa noro fajn filing, ne vem, čisto drugačen filing imam ko pa da mam nek prst v špranjici evil.gif

Aja še to: ne maram premajhnih penisov biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (je bil že en - verjamete al ne - v erekciji velik za en dekliški mezinček - brez pretiravanja) Žal, vem da sem nesramna kr to ni moški kriv, ne morem si pomagat biggrin.gif biggrin.gif K sreči imam trenutno srečo s tem ... biggrin.gif
  • 0

#130 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 27 February 2008 - 07:22 PM

QUOTE(reddish ancha @ 27. 2. 2008 - 16:17) View Post

Včasih bolj nežen, včasih bolj grob seks - kakor kdaj. Drugače mi pa paše skoraj vse, edino 69 se mi res zdi brezveze.

Ne maram da mi fant vtika prst v nožnico .... Že od nekdaj tega ne maram, ker mi vtikanje prsta povzroča bolečine in čuden pekoč občutek, da me kar zmrazi in dobim kurjo polt, in čisto vsi so to počeli in čisto vsem je bilo težko dopovedat da ne bi tak da res ne vem al tipi res mislijo da to vsem fenomenalno paše al kaj????!!!!!!!! evil.gif evil.gif evil.gif Penis je pa noro fajn filing, ne vem, čisto drugačen filing imam ko pa da mam nek prst v špranjici evil.gif

Hehe, kot da bi sebe brala: prsti tud men pustijo ful pekoč občutek in mi niti najmanj ne pašejo, 69 mi pa prav tako ne ponuja nobenega posebnega ugodja in mi ni nič posebnega.
Definitivno pa ne maram predolgega seksa, ker me potem kvečjemu vse boli, ne maram vmes menjat položajev, ker če 10+ sekund ni nobenga draženja, gre pr men vse jovo na novo, pa tud če sm tik pred orgazmom, ne maram seksat v čisti temi, da čist nč ne vidš, paaa ... zihr je še kej kar se zdele ne spomnem smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#131 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 February 2008 - 07:58 PM

jaz pa lulčka včasih z veseljem zamenjam s prsti (skoraj obvezno morata bit dva naenkrat), še sploh, če me istočasno liže .... nebesa. wub.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#132 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 February 2008 - 08:21 PM

Jaz imam tudi ful rada prst(a). Mi je super, čeprav ne bi primerjala z lulčkom - oboje je zakon na svoj način in ne enemu, ne drugemu se ne bi mogla odpovedat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#133 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 27 February 2008 - 09:24 PM

noben izmed mojih tipov ni še nikoli nobenega vzdiha spustil med seksom,tako da me to več ne briga.
Sem sama glasna za dva.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#134 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 27 February 2008 - 11:14 PM

Men se kdaj zdi d se tipi glede tega prou zadržujejo,ker se jim jamranje zdi pičkasto
  • 0

#135 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 February 2008 - 11:17 PM

Nos mu zamašiš pa bo hitro začel dihat na usta laugh.gif

Ja, po moje tudi.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#136 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 27 February 2008 - 11:31 PM

Ravn tega js ne maram,pri seksu. Da tip čaka, a vse nardi sama. Sva mela zadnč en tak prepirček, pa mi je v navalu jeze ušlo, da sm v najni zvezi js tist mačo on pa pač pička (slednje je dodal sam). Pač mam rada d me prime kt taprav dedc, ne pa neki v smislu naredi mi, da mi pride.
  • 0

#137 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 28 February 2008 - 11:09 AM

Se mi samo zdi al večina tipov ful osebno in zbegano vzame, ko jim poveš da ti nekaj ne paše???? Nobenemu, ko sem povedala da od nekdaj prsta v špranjici ne maram, ni šlo v račun ... In namesto da bi mi nehali vtikat prst v špranjico not pa ven (auč, že ko samo pomislim me boli) - so to počeli s še večjo vnemo !!!! Kot da bi skušali kaj popraviti, ker so mislili, da so prej počeli kaj narobe!!!!! In šele po daljšem dopovedovanju in pojasnjevanju, da meni to pač ne paše - ne tako ne drugače, so to nehali počet!!!! Ok samo moj zdajšnji resni fant (in upam da bo ostal) je res priden in me razume in mi daje vse drugo, samo prsta več not biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tako da sem zadovoljna in zadovoljena.

Ne morem pomagat samo meni je ful smešno da večina tipov ko jim kaj poveš "to pa ne paše" to počne s še večjo vnemo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vsaj take izkušnje mam!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#138 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 February 2008 - 11:33 AM

QUOTE(reddish ancha @ 28. 2. 2008 - 11:09) View Post

Ne morem pomagat samo meni je ful smešno da večina tipov ko jim kaj poveš "to pa ne paše" to počne s še večjo vnemo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vsaj take izkušnje mam!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ker ti hočejo dokazat, da oni pa TO znajo, ter te prepričati v nasprotno, kajti vsak tvoj bivši ni znal dobro sexati, zato ti tudi pašalo ni.

A štekaš? biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#139 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 28 February 2008 - 12:13 PM

Ja, štekam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Torej so hoteli dokazat, da moji bivši kao niso znali vtikati prsta v špranjco tako, da bi mi pasalo, ONI pa to znaJO kajpada narediti da mi bo pasalo ... Tipično moško biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Noben pa ne zašteka, da mi vtikanje prsta že v osnovi ne paše, ne glede na kako hud je tip in ne glede na to kako tehniko ubere biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#140 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 February 2008 - 12:14 PM

Exactly. thumbup.gif

Jaz si pa brez prstkov oops.gif sexa sploh ne predstavljam, tako da...res smo si različne. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users