Res je zanimivo, da tip ne mara, da ga oralno zadovoljiš. Tega še nism slišala, ampak čist zastopim ... sej nekterim ženskam tudi ni do prejemanja oralnega sexa, ane. Drgač pa moj obožuje, ko se spravim nanj, pravi da mu je to neki najboljšega na svetu - je pa tudi res, da sem se jaz v teh dveh letih, kar sva skupaj, ful izučila te obrti (

), skupaj sva odkrivala kaj in kako mu najbolj paše in tud js v tem ful uživam, sploh ko vidim, da je on v pravi ekstazi.
Drgač pa imam tudi jaz, kot Crna, full občutljiv vrat in če me fant zna tam fajn z občutkom polupčkat, sem takoj totalno mokra in se kr naježim.

Tudi ne maram neudobnih položajev, ko moraš po slučaju držat ravnotežje in si cel napet, pa se sploh ne moreš skoncentrirat ornk na občutke. Ja, pa ne maram sexa pri ful močni luči, mam feeling, ko da sem pod reflektorji, pa še v oke mi vse sije in mi je neprijetno - rada imam polmrak (ne temo, ker pol se nč ne vidi, kar pa spet ni kul, ker moram videt tipa med sexom) ker mi je tak full bolj fukiš, recimo da kakšne sveče gorijo al pa kaka čist nežna lučka. Kar pa se tiče grobega/nežnega sexa, pa težko rečem - kakor kdaj. Včasih mi paše bolj na grobo, včasih mi pa ful paše lepo počasi in nežno, čist odvisno od počutja.
Ja, pa fuuuuul ne maram, če je tip med sexom popolnoma tiho - to mi je grozno, če ne dobim nobenega feedbacka, če je tip tiho ko mumija, ker mam pol feeling, ko da se sploh ni vživel v dogajanje oz. kot da sploh ne uživa. Seveda mi ne bi pasalo, če bi se drl ko pička, ampak kakšn vzdih tu in tam je pa vsekakor zaželjen.