Odstranjevanje znamenj
Posted 05 November 2012 - 06:46 PM
Posted 05 December 2012 - 10:53 AM
Z lasarjem sumim, da ne bo šlo ... me pa zanima za rezanje (glede na to, da je na obrazu) koliko se res pozna.
Drugače jih imam pa jaz po celem telesu OGROMNO (takih in onakih, večjih in manjših, bolj ali manj izbočenih) in jih načeloma pustim pri miru. V kakšnem navalu praskanja pa znam kakšen masaker naredit ... če bi jih želela odstranit,bi bila lahko kakšno leto samo na operacijah. Pa nobeno ni kao nevarno, le opazovat jih moram - super. Celo predlagali so, da vsakega slikam in primerjam ... o ja.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 December 2012 - 11:22 AM
Celjenje je odvisno tudi od kože in koliko se mažeš in masiraš.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 December 2012 - 11:53 AM
Posted 05 December 2012 - 12:31 PM
Pablo Picasso
Posted 05 December 2012 - 06:43 PM
hvala za info!
Put A Kilt On It!
Posted 18 June 2014 - 07:37 AM
Nekaj dni nazaj sem pisala Bartnejevu (mična ga je priporočila zgoraj), koliko bi prišlo samo odstranjevanje, brez pregleda (saj izvid že imam iz Dermatovenerološke klinike).
In so mi odpisali, da je odstranjevanje prvega od 116 evrov, vsako drugo pa cca 39 evrov. Od ..... vemo, kaj to pomeni, na koncu mi bojo računali 200 za prvega.
Meni se zdi to full drago, nisem pa še pisala drugam. Žal si jih moram samoplačniško odstranit, saj nobeno ni nevarno, čeprav me motijo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 June 2014 - 07:42 AM
jaz sem pri zdravniku malo zaigrala paniko, da se mi je znamenje začelo večati (se mi je res, po porodu, ampak ni bilo popolnoma nič moteče) in sem dobila kar napotnico in v Rožni so mi stvar odstranili.
Poskusi še enkrat pri zdravniku, da se ti takoj zraven ali na njem skoz delajo mozolji in da znamenje raniš vsakič, ko ga stisneš in se bojiš, da ne bodo kakšne posledice ... izgubit nimaš kaj.
Tu imaš cenik za Rožno, če kaj pomaga. Meni so naredili zelo lepo, imela sem ga na licu, ne malega in se skoraj ne vidi.
Put A Kilt On It!
Posted 18 June 2014 - 07:44 AM
Bo spet trajalo eno leto, moj zdravnik mi je namreč takoj napisal napotnico, ampak ko sem šla na tisti pregled, kjer ti vsako znamenje pregledajo z lučko, mi je TAKOJ rekla, da si moram
vse samoplačniško odstranit. In imam jih en kup, ni samo eno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 June 2014 - 07:47 AM
Moja mami ima neka znamenja, ki so se ji pojavila v zadnjih letih. Zdravnica pravi, da niso nevarna, ampak ji je vseeno napisala napotnico za odstranitev.
Mogoče poglej na:
http://www.kirurski-...i-placila-cenik
http://www.dermacent.../dermatologija/
Posted 18 June 2014 - 07:53 AM
Hvala vsem za pomoč.
Posted 18 June 2014 - 07:53 AM
Jaz sem v Kirurškem sanatoriju hitro dobila termin, sem si pa najprej tam plačala pregled znamenj po celem telesu (60 €), kjer je dermatologinja za odstranitev označila dve znamenji in so mi ju potem odstranili brezplačno.
Posted 18 June 2014 - 07:54 AM
Kot sem že napisala, jaz izvid imam, in pač ne bi plačala še za pregled. Če je to seveda možno.
Posted 21 May 2018 - 05:01 PM
Imam napotnico, stopnja nujnosti redno, prvi pregled.
Neko redčo piko imam že od zime na licu, ki nikakor ne izgine, menda nič kritičnega, ampak mi je osebna zdravnica vseeno dala napotnico, ker je ravno na obrazu.
Posted 21 May 2018 - 07:16 PM
Posted 21 May 2018 - 08:38 PM
Posted 05 February 2019 - 12:44 PM
T ima napotnico za odstranitev znamenja/bradavice na bradi. Je že šla lani v Postojno, pa ji je nekako samo z enim nožkom dol spraskal in je nazaj zrasla še večja.
Imate izkušnje, kam bi jo lahko naročila?
Put A Kilt On It!
Posted 06 February 2019 - 11:11 AM
Posted 06 February 2019 - 01:51 PM
Kolegu enako.
Posted 06 February 2019 - 02:11 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users