Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#121 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 25 June 2005 - 06:58 PM

aja, še ena moja navada...
ker imam sobo zgoraj, v mansardi oz. direktno pod streho, si vedno, ko dežuje, ustavim ure, ki tiktakajo v moji sobi. to je meni tak užitek, poslušat dež... kot uspavanka.
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#122 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 June 2005 - 08:19 PM

[quote=rea][quote=Špela][quote=rea]špela,a si levičarka?[/quote]

hehehe, jao, rea! ja, sm , ja! pa še ponosna na to! biggrin.gif
Ja,no...hotla sm rečt,da pol ni čudn,da vse delaš z levo,a??? biggrin.gif[/quote]

hm, hotla sm poudarit, da strižem pa z desno in imam občasno 'probleme' z rokovanjem ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#123 espea

espea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 155 posts

Posted 25 June 2005 - 08:42 PM

[quote=Špela][quote=rea][quote=Špela][quote=rea]špela,a si levičarka?[/quote]

hehehe, jao, rea! ja, sm , ja! pa še ponosna na to! biggrin.gif
Ja,no...hotla sm rečt,da pol ni čudn,da vse delaš z levo,a??? biggrin.gif[/quote]

hm, hotla sm poudarit, da strižem pa z desno in imam občasno 'probleme' z rokovanjem ...

Joj rea, zaradi takih kot si ti smo pa blondinke na slabem glasu. wink.gif
  • 0

#124 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 27 June 2005 - 09:39 PM

[quote=rea]Tanjči

zdrava locitev za mene... oz. pol ko imas otroka in se naveze na kaksno igracko, potem to pomeni, da ni vec tako odvisen od mame - da je nasel njeno nadomestilo... in to pomeni zdravo napredovanje otroka... kaksni imajo pa dekice ipd.
  • 0
Posted Image

#125 NaStY GiRl

NaStY GiRl

sramežljivec

• Člani
  • 87 posts
  • Interests:VSE POMALEM

Posted 29 June 2005 - 11:20 AM

moja zame čudna navada pa je da kadar se učim mam pržgan tv, stolp pa discman zraven se pa učim in pol kr neki znam oops.gif oops.gif
  • 0

#126 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 29 June 2005 - 03:58 PM

QUOTE(NaStY GiRl)
moja zame čudna navada pa je da kadar se učim mam pržgan tv, stolp pa discman zraven se pa učim in pol kr neki znam oops.gif oops.gif

js se absolutno ne morem učit, če mam tišino. ne prenesem je. vedno mam prižgan stolp, gor pa kako fajno muziko. isto ponavadi pred spanjem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#127 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 June 2005 - 06:42 PM

Uf, jaz pa nisem mogla z radiem in študijsko literaturo. Ne gre. Kako vam to sploh rata?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#128 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 29 June 2005 - 06:49 PM

Jaz sem se na gimnaziji vedno učila ob glasbi, zdaj na faksu pa mora biti smrtna tišina! Zgleda se pozna, da se moram učit več in težje stvari in zato rabim več koncentracije.
  • 0
user posted image

#129 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 June 2005 - 08:51 PM

Jaz tudi vse ob glasbi. Pravzaprav me tišina čist naredi živčno... mora nekaj 'šumet' v ozadju - ampak toliko, da je še razpoznavno... ker če samo toliko, da je slišno, še bolj živčna ratam. Tako da ja, skos vse ob muziki. Celo spat absolutno ne morem v tišini.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#130 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 29 June 2005 - 09:01 PM

ma ne vem, men je tišina tok sterilna in prav tečna ... glasba pa recimo tut ublaži zunanje motnje in šume (recimo ne slišim, če se dol kregajo, če se kdo dere, naj pridem dol, ipd ... ), tko, da je poleg drugega tudi izolator. biggrin.gif
  • 0

#131 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 July 2005 - 12:47 AM

jz pa skoz sesam,pucam,pospravljam...gledam kje je kakšna pikica,drobtina,pršla sm clo tok delč,da se po kolenih plazm (isti dan sm pa sesala)in gledam,kje bom kej najdla....
kopalnico sem en dan pomila po tleh 6krat....ja.....mal se mi je zameglil tist dan....znorim....v kuhni tisto 'krparo' k jo mamo tud po 2krat na dan stepm in brisšem fleke po tleh,vse lise me nervirajo.....iz pouštrou trebm lase vsak dan,skratka,včasih bi se kr zjokala,ker vem,kva delam...,sam ne morm,da ne bi tko še naprej..enostavno ne gre! ermm.gif sesam po 3 krat na teden,obup,no....zdj grem na morje in bom pomojm misnla kako starša razmetavata
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#132 sergeja

sergeja

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 07 December 2005 - 06:57 PM

moja butasta navada je pa da čist nikol ne pojem končka hrenovke, se mi prov gravža mad.gif ne prenesem da ma tip pogrižene nohte, pa ful sm pozorna na to da ma lepe prste na nogi. nikol nikol ne nosm copatov. v sobi mora bit vse kot iz škatlce, noben ne sme premikat mojih stvari k so na polici.
  • 0

#133 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 07 December 2005 - 07:27 PM

Punce full dobr tale tema, zdej vidmo da ma vsak kej čemur se drugi prav nasmejemo hehe

No pa še moje navade ki se jih trenutno spomnem ( sigurn bom napisala še kak post ker jih bom pol pozabla hihih):

-obvezno vsak večer stiskanje mozolov ( in sm potem seveda vsa flekasta in grozna in z krasticami in oh in sploh grrr, če dobi9m mozolček ne preživi!)
-čečkam vedno med telefonskim pogovom, vedno morem pisat, risat, barvat,m ni važno pa naj mam kuli, svinčnik, flomaster, barvico,...
-preden nekaj pojem vedno povoham hrano, če mi ne diši ni šans da jo bom pijedla na-a to enostavno ne gre
- pozabim da mam čigumi v ustih oops.gif . in potem popolnoma nenamenoma začnem pokat balončke v šoli sredi ure ( pa fuzll grdo žvečim oops.gif )
-velikokrat ko koga poslušam se igram s spodnjo ustnico
-ko grem na WC se obezno zaklenem
-ko grem spat nikoli ne morem zaspat takoj in si vedno zmišlujem neke zgodvice da lažje zaspim ( vedno zaspim predn pridem do zanimivega dela hehe)
-ko mam dolge nohte je noht na palcu leve roke vedno najdaljši
-ko grem po mestu in mi gre kdo na sproti in se slučajno ostavijo oči na meni ( negredena to dej to ženska ali moški, luštn al pa ne) vedn mi gre na smeh
-ko bi mogla bit resna mi gre vedno nasmeh ( ZELO NEPRIJETNO!)
- ko zardim zardim vedno fuuuuul, nikoli tako da bi lahko skrila,ampak vedn tko da ja vsi opazjo hehe
-ko so ustanem ( med vikendi in počitnicami) se nikoli takoj ne preoblečem iz pižame

se še spomnem kej
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#134 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 07 December 2005 - 07:59 PM

joj še neki se spomnla
še to morem povedat hehe

- Pogovarjam se sama s seboj oz. si predstavljam kako bi kakšna situacija izgledala. Al pa kako bi bilo, če bi pa kakšno stvar drugače naredila, kaj bi rekla,...
-Tudi jaz SOVRAŽM sinhronizirane filme, nadaljevanke,... Čisto zgubijo na pomenu
-VSEN MI JE V KERO SMER SE WC PAPIR VRTI
-raje mam 3 plasten WC papir in ni lepšega kot če je mal poslikan in diši hehe ( no ja so lepše stvari hehe)
- ne prenašam zamujanja ( sem vedno 5 minut pred dogovorjenim časom na licu mesta) in sm že po eni minuti zamujanja živčna
- vedno se igram s svečo ki gori
-ne prenesem da stvariu ki si jih prpravm ekstra zame da uporablajo drugi ( npr. MOJO šalčko za čaj, MOJ kozarec, MOJO brisačo za roke ,…)
- vedno mam saj 5 uporablenih label

POMOJE SMO VSE POČAS ZDRAVE ZA PSIHIATRA,ampak te še niso čist prpavleni na tako gužvo če bi vsi forumovci in forumovke šle naenkrat
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#135 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 December 2005 - 08:11 PM

QUOTE(hudička)
-obvezno vsak večer stiskanje mozolov ( in sm potem seveda vsa flekasta in grozna in z krasticami in oh in sploh grrr, če dobi9m mozolček ne preživi!)

Slaba navada. Raje jih s čim namaži, da ti to stiskanje ne bo pustilo neželenih posledic... (beri brazgotine)
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#136 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 December 2005 - 08:14 PM

hudička,glede žvečenja biggrin.gif men je rekla v srednji prfoksa,nej žvečim intelgientno biggrin.gif

pa še mal mojih navad...;
-k se dotaknm recimo marmelade z levo roko,se jo morm še z denso roko...pa tud za druge stvari to vela biggrin.gif
-pa k smo na pijači oz. kjerkoli v družbi...si neki sama seb govorim in pol sama seb tud odgovarjam...ampak problem rata tm,k odgovorim sama seb naglas...in pol čist nč ne klapa s pogovorom k dejansko teče....učeri npr,smo se fnt&prjatlca&jz pogovarjal v enmu kafiču...pa sm ju gledala pa kao sodelvala pr pogovoru,razmišlala sm pa,da sm lačna....pa sm rekla jah,pa sj mam neki za jest,sj mam mandarino pa jabuk v torbi,unima pa itaq ni blo jasn nč biggrin.gif no pa tko je vsak dan,dan za dnem,leto za letom biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#137 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 December 2005 - 08:15 PM

QUOTE(hudička)

-čečkam vedno med telefonskim pogovom, vedno morem pisat, risat, barvat,m ni važno pa naj mam kuli, svinčnik, flomaster, barvico,...
-preden nekaj pojem vedno povoham hrano, če mi ne diši ni šans da jo bom pijedla na-a to enostavno ne gre
-ko grem spat nikoli ne morem zaspat takoj in si vedno zmišlujem neke zgodvice da lažje zaspim ( vedno zaspim predn pridem do zanimivega dela hehe)
-ko mam dolge nohte je noht na palcu leve roke vedno najdaljši
-ko grem po mestu in mi gre kdo na sproti in se slučajno ostavijo oči na meni ( negredena to dej to ženska ali moški, luštn al pa ne) vedn mi gre na smeh
-ko bi mogla bit resna mi gre vedno nasmeh ( ZELO NEPRIJETNO!)
-ko so ustanem ( med vikendi in počitnicami) se nikoli takoj ne preoblečem iz pižame

QUOTE(hudička)

- Pogovarjam se sama s seboj oz. si predstavljam kako bi kakšna situacija izgledala. Al pa kako bi bilo, če bi pa kakšno stvar drugače naredila, kaj bi rekla,...
-Tudi jaz SOVRAŽM sinhronizirane filme, nadaljevanke,... Čisto zgubijo na pomenu
-raje mam 3 plasten WC papir in ni lepšega kot če je mal poslikan in diši hehe ( no ja so lepše stvari hehe)
- ne prenašam zamujanja ( sem vedno 5 minut pred dogovorjenim časom na licu mesta) in sm že po eni minuti zamujanja živčna

Hmm... dobro si me opisala twisted.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#138 keya

keya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 333 posts
  • Interests:marskej... :P predvsem pa turizm pa potovanja :))

Posted 07 December 2005 - 09:15 PM

QUOTE(DiLeMa)
- konstantno grizljanja spodnje ustnice

- igranje z lasmi, ponavad jih navijam na prst al karkol ... uglavnem nikol jih ne pustim pri miru

-na busu se vedno (če je le mogoče) usedem k oknu
-če sm pred tablo (u šol) mam roke vedno u žepih na riti
-pod tipkovnco more bit obvezno list da jst čečkam gor
-da lahko zaspim more bit pržgan radio
... itd...
rolleyes.gif wink.gif
  • 0
~ ženske znamo fejkat orgazem, moški pa celo zvezo ~

by:LiLLaNaB

#139 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 December 2005 - 09:41 PM

ok, še jst dodam:

- ne prenesem,če kdo pije z moje flaše in potem kot pika na i še pokrovček obriše z roko- fuj fej
- ne prenesem nereda->moja soba je vedno tipi-topi pospravljena (no, nasploh hiša, ker tud je tud mami natančna)
- ne morm prej zaspat, če mam razmetan
- velikokrat mam težave z nespečnostjo in me je strah zaspat
- v šoli nalašč igram slabo igre z žogo pri telovadbi, ker si vedno polomim noht
- mam večne napade smeha
- sovražim nehigieno
- ratujem kar obsedena s shoppingom, kar v tolikšni meri ni fajn in se morm res brzdat
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#140 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 07 December 2005 - 11:19 PM

nekaj mojih navad:

- vedno se igram z lasmi, ampak mora bit čisto majhen šop las. Navijam jih okol prsta, dam v usta in grizljam, včasih si jih potegnem skozi oko. To me sprošča in če dolgo časa nič ne počnem z lasmi se počutim, kot da mi nekaj manjka in me začne nervirat
- ko sem bila še čisto majhna, sem si lase celo pulila, v eni roki sm mela medvedka, zraven pila mleko iz stekleničke, z drugo roko pa pulila lase, tako da sm potem ratala skor plešasta in so me vozili od zdravnika do zdravnika, nobeden pa ni upal pogruntat, kaj je narobe
- tudi jaz sovražim sinhronizirane filme, nadaljevanke itd
- ko hodim sama kje po mestu ponavadi ful hitro hodim, čeprav se mi ne mudi, včasih tako hitro, da me potem začnejo prou noge bolet
-sama se nikoli oz. zelo redko peljem z dvigalom
- v mislih se pogovarjam sama s sabo, zamišljam si pogovore s kom, v slovenščini ali angleščini
- preden grem spat, grem obvezno lulat in tudi ko vstanem je to prvo kar storim
- ful mi smrdijo razni parfumi, dišave z vonjem vanilije, mi začne prav slabo delat
- ne maram čebule. Če že je v kaki jedi pobiram vsak košček čebule posebej ven

Zaenkrat bo dovolj smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users