Jump to content

Photo

kaj študirate

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#121 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 November 2005 - 12:25 AM

[quote=\"bellini\"][quote=Marmelada]Uuu, super! Jaz bom pa mogla pavzirat sad.gif Nisem se pravilno lotila stvari.[/quote]

Oj, jaz sem tudi 1.letnik. Kje se ti je zalomlo?[/quo

Prepozno sm se začela učit biggrin.gif Tako da imam zdej še kar nekaj izpitov za narest. Si tudi ti na Ljubljanski PF? Če se mi bo še naprej lomilo in nikakor ne bo šlo, se prepišem na politologijo, čeprav baje FDV ni več tisto kar je bil in je diploma s tam vedno manj vredna. Tiste ki ste na politologiji, študira katera mednarodne odnose al pa obramboslovje?

Ena k je spraševala za novinarstvo...moj bratranes je končal novinarstvo na FDV in baje so ble to bolj počitnice kot pa študij.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#122 Sephora

Sephora

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 191 posts

Posted 01 November 2005 - 12:54 AM

[quote="MarmeladaČe se mi bo še naprej lomilo in nikakor ne bo šlo, se prepišem na politologijo, čeprav baje FDV ni več tisto kar je bil in je diploma s tam vedno manj vredna. Tiste ki ste na politologiji, študira katera mednarodne odnose al pa obramboslovje?

Ena k je spraševala za novinarstvo...moj bratranes je končal novinarstvo na FDV in baje so ble to bolj počitnice kot pa študij.[/quote]

Z bolonjskim sistemom se je letos marsikaj spremenilo, kar se pa tiče manjvrednosti diplome, pa itk vemo kak je, tut vs tarem sistemu fdv diploma ni ne vem kok vredna že zarad slovesa pa tut števila diplomantov. Drgač pa pravjo da se od politologije najmanj splača študirat obramboslovje, čeprav je verjetn zanimiv....pravjo, da je najmanj perspektiven od vseh polit. smeri. Jst sem sicer APJU politologija, pa mi je kar kul, in se mi vse smeri zdijo zanimive...čeprav bomo na koncu z diplomo vsi na istem. Novinasrtvo pa tut men deluje fajni program, ful dobre predmete majo, pa prakso pa to..sam nisem šla tega študirat lih zarad tega, k vsi pravjo, da je novinar lahk vsak (nimajo še dobr to urejeno)---čeprav mi je sam študij ful fajni, kokr vidim "sosošolce" pri sorodnih predmetih. Sem vseen hotla imet vsaj določeno predznanje glede določene tematike (politika), delat pa želim v medijih, itak 8)
  • 0

#123 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 November 2005 - 10:31 PM

Se je tudi meni zdelo, da imaš kot obramboslovec najmanj možnosti za naprej. Ah ampak sej če bi vsi gledali na to, al jim bo ratalo dobit službo po študiju, bi polovica faxov ostala praznih.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#124 Sephora

Sephora

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 191 posts

Posted 01 November 2005 - 10:43 PM

jep, itak...saj jst to tut sedaj končno študiram bolj za svojo dušco kot pa zarad resne vere v garantiranost joba...ta bo že prišel na tem področju, če se bom prav zavzela in se znala izboriti.
  • 0

#125 mavrična

mavrična

sramežljivec

• Člani
  • 50 posts

Posted 05 November 2005 - 06:39 PM

Kriminalistiko. FPVV LJ. Zadnji letnik tongue.gif !
  • 0

#126 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 08 November 2005 - 05:31 PM

Zgodovino
  • 0

#127 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 01:15 PM

J<e,dilema,že full dolg me zanima,pa vedn pozabm,a ti študiraš,al še v srednjo hodiš?zarad tega,ker kr dostkrat napišš kej tko ob 12h,11h,in bi lah bla na faxu,a ne? oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#128 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2005 - 11:23 PM

.

Mislim, da je DiLeMa še dijakinja.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#129 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 November 2005 - 11:29 PM

Rea jst sm malo zavožena gimnazijka. biggrin.gif Ponavljala sem 2. letnik (premalo prisotnosti pri pouku) tko da sem zdej 4. letnik, morala pa bi bit 1. letnik faksa.

Razlog da pišem včasih ob takšnih urah ko je drugače pouk je pa ta, da sem od takrat ko sm pogrnila letnike delala po izpitih, prav tako sedaj četrtega. Razlog je omenjen zgoraj (prevelika verjetnost, da bi bila spet premalo prisotna pri pouku biggrin.gif ).

Sicer pa komaj čakam, da grem študirat ... samo da še ne vem kaj ... se bo treba pa precej kmalu odločit. ermm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#130 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 November 2005 - 11:33 PM

Zaradi česa si pa bila toliko odsotna od pouka? Pa ne mi rečt, da ima tvoj črnogorski karakter spet kej pri temu tongue.gif biggrin.gif
  • 0

#131 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2005 - 11:36 PM

Hja v bistvu precej ... biggrin.gif ... sem bila mnenja (no sej sem še zdej :laughing1: ) da je dosti lepših stvari za počet na tem svetu, kot pa posedat v šolskih klopeh ... sploh če je zunaj lepo vreme ... družba se pa itak vedno najde. :laughing6:

Sicer pa sem blazno pridna kar se izpitov tiče, prav razcvetela sem se. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#132 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 November 2005 - 12:42 AM

Hehe,sva v istem letniku padle zaradi istega razloga in pri meni zaradi premalo zanimanja za šolski svet....vse drugo je blo....no, pol,un let, k bi se pa mogla na fax upisat,sm pa zamudila drugi rok prijave na maturo(na prvi rok ni šlo zarad popravca)zato,ker sm bla na ladji za v grčijo
biggrin.gif biggrin.gif
zelo nereseno,če pomislim,da bi letos mogla diplomirat biggrin.gif

biggrin.gif dilema,a maš črnogorkse korenine? laugh.gif
kaj pa te mika študirat-med čem kolebaš?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#133 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 November 2005 - 10:10 AM

Rea - nič črnogorskih korenin ... očitno le pristna slovenska lenoba. biggrin.gif

Nimam pojma kaj bi študirala ... najprej sem si dolgo časa ful želela novinarstvo, ampak sem si premislila po temeljitem razmisleku ker je vse skupaj bolj bogo pri nas baje. Bo treba pošteno razmislit ...
  • 0

#134 MuCa_MaCa

MuCa_MaCa

sramežljivec

• Člani
  • 43 posts

Posted 11 December 2005 - 10:22 PM

Notranja oprema na Istituti Callegari. Nadaljevanje studija na Visoki soli za design.
  • 0
°LoVe Is LiKe Pi - NaTuRaL, IrRaTiOnaL aNd vErY iMpOrTaNt°

#135 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 12 December 2005 - 12:49 PM

Se en ruknjen dijak :P.

Trenutno drmam 4. letnik za naprej pa se ne vem. Al ekonomija al pa pravo.
  • 0

#136 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 12 December 2005 - 01:20 PM

QUOTE(Piquet)
Se en ruknjen dijak tongue.gif.

Trenutno drmam 4. letnik za naprej pa se ne vem. Al ekonomija al pa pravo.

a nisi ti že 20? Če boš šel še na pravo... hm... mal dolg boš študent, pol rabiš izkušnje, pol imaš pa še pravosodni izpit, da si lahko sploh samostojen (do takrat si itak sam en pomočnik)... ne vem no, ful boš star preden boš imel eno normalno službo rolleyes.gif
no lajf je itak tvoj...

pa btw. med enkonomisti je največ brezposelnih (med UNI in VSŠ)... razen, če veš točno kje bi delal (da te čaka en šiht - domača firma ipd.)

• 0
Posted Image

#137 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 12 December 2005 - 01:28 PM

Str sm 19 ampak sem v 20. letu zivljenja.

S tem, da sm ruknu, sm zgubu sam en let, tko da ni tok zlo hudo.
Glede na to, da ugromn folka pavzira pa use na izi spet ujamm moj letnik.

Ce bi sou na ekonomijo, bi po diplomi naredu svojo firmo.
  • 0

#138 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 12 December 2005 - 01:50 PM

QUOTE(Piquet)
Str sm 19 ampak sem v 20. letu zivljenja.

aja pol ni tolk hudo... sem mislila da si 2 leti zafrknil

QUOTE(Piquet)
Ce bi sou na ekonomijo, bi po diplomi naredu svojo firmo.

velik sreče... čeprov za firmo imet so dobrodošle izkušnje... za obratovanje pa je potrebno združit znanje iz precej področij (sam ni treba da vse sam znaš, morš se pa najmanj zavedat kaj vse rabiš in kako stvari delujejo)
  • 0
Posted Image

#139 corice

corice

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 18 December 2005 - 11:08 PM

Jaz pa študiram na Gea Collegu v Slov.Konjicah.
  • 0

#140 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 December 2005 - 01:08 AM

jaz pa študeram kuko se nej zdele spat spravm biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users