Jump to content

Photo

bruucii;-)

• Please log in to reply
155 replies to this topic

#121 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 02 October 2008 - 10:19 AM

Jaz se faksa veselim neprimerno bolj kot sem se srednje šole, ko sem bila kar naprej pod stresom, pod Persenom (tako kot Princeska), vsak teden sem imela drisko od stresa ... Tukaj na faksu mi je kot v raju napram prej. Da ne govorim o folku ... Folk mi je tukaj dosti bolj človeški, preprost, se da z njim pogovarjat.. . Ne pa une snobovske babe, ki gledajo samo, kako si oblečen in kolko maš pod palcem, in za svojo rit skrbeči folk na moji gimnaziji.
  • 0

#122 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 October 2008 - 10:22 AM

Meni se ni še nič kaj takega zgodilo, šele danes imamo tisto pravo podelitev indeksov. Upam samo, da bom mela kake dobre sošolke/ce, da bi dobila kako fajn družbo. no, sej bom že dans vidla, kaki so.

Včerej smo imela kulturno prireditev, na kateri je bla tud simbolična podelitev indeksov (iz vsakega oddelka je en bruc dobila indeks).

Predavanja se nam začnejo v ponedljek, po eno strani komaj čakam, ker mi je že precej dolčas. Urnik je fajn, mal razdrobljen, ampak sploh ne zabasan. Mam dost frej. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#123 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 October 2008 - 10:49 AM

Eve, ti študiraš v LJ? Kako da šele zdle dobite indekse? Mi jih že imamo, smo jih dobili takrat ob vpisu.

Sicer pa tale sreda in četrtek sta krneki. Tud če sploh ne bi šla v MB, ne bi blo nič narobe. Itak se začnejo konkretna predavanja šele v ponedeljek, ane.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#124 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 02 October 2008 - 10:51 AM

mi smo jih tudi kasneje dobili (so nam morali dodelit vpisne številke itd. Vsak ima pač svoj sistem smile.gif
  • 0

#125 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 October 2008 - 10:58 AM

Dilema, ja, jst sm v Lj. Mah, tukej naredijo prave ceremonije iz teh indeksov. Jih dobimo na podelitvi, se zbere cel oddelek skupaj in potem podelijo vsakemu indeks. Neki tazga. biggrin.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#126 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2008 - 01:16 PM

QUOTE(nika @ 1. 10. 2008 - 21:45) View Post

mi je pa maribor in okolica mojega bivališča nenormalno všeč. jutri nimamo predavanj, grem domov ... v petek glavna, potem pa -upam- no more Lj za nekaj časa!

laugh.gif Joj Nika ..

• 0
Viens, reste ici!

#127 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 02 October 2008 - 01:21 PM

Jaz sem danes norela s temi predavanji. Zjutraj smo imeli eno urco Razvijanja jezikovnih zmožnosti, potem pa nas je spustila, nato dve urci prosto, potem pa naj bi imeli Marolta. Čakamo mi vsi v amfiteatru pa njega od nikoder. Ok, spet meli prosto uro, potem pa spet Marolta. Zopet čakamo in čakamo v predavalnici, njega nikjer. Nikjer kakega obvestila, da predavanja odpadejo, tako da sem lepo spokala domov.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#128 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 02 October 2008 - 02:00 PM

tašika, naši so ga v 1. letniku čakali 4 ure, da bi prišel na izpit. So vems hodli spraševat v referat, pa tudi tam ni nihče nič vedel, da ga naj ne bi bilo.

reddish ancha, kako mi je to znano.

• 0

#129 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 October 2008 - 02:05 PM

^^Tašika, welcome to FF biggrin.gif .

QUOTE(Princeska @ 1. 10. 2008 - 23:00) View Post

Ena prof. je bila res FUL simpatična, kot da bi bili mi prvošolčki v OŠ, res taka srčna,

Oooo, jaz bi pri tem dobila popade agresije, ker mi grejo take bebavotine ful na organ.

QUOTE(reddish ancha @ 2. 10. 2008 - 11:19) View Post

Jaz se faksa veselim neprimerno bolj kot sem se srednje šole,...Folk mi je tukaj dosti bolj človeški, preprost, se da z njim pogovarjat

Pri nas pa pa niti ni tako. Velik folka je glede obnašanja na neki srednješolski stopnji, ko je poanta življenja opravljanje in tekmovalnost, na terenu folk dobesedno izživljava svoje nesrečno otroštvo na hrbtih drugih, nekje 90% se jih stalno preserava in obrača po vetru, zaneseš se lahko samo in zgolj nase, še profesorji so bolj ko ne osebnostno zakrneli.

Jaz sem doživela popolno razočaranje ko sem z gimnazije prišla na fax, res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#130 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 October 2008 - 02:19 PM

FF je cel gnil. down.gif

Se pa spomnem da sem šla na informativni na francoščino, in je neka žena takrat rekla, da če nismo pripravljeni na vsakdanje delo, naj se raje vpišemo na vrtnarsko. Dobesedno.

Čaw Mikiiiiiiiiii. rtfm.gif butl.gif lart.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#131 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 October 2008 - 02:23 PM

LOL ermm.gif . Pri nas je pa v tem letu lih najbolj nesposoben profesor postal predstavnik oddelka butl.gif , zgleda da prav tekmujejo kater bo večja cvetka od predhodnika.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#132 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 October 2008 - 04:57 PM

Ja, ne vem no, na Pef je ful prijazno vzdušje pa vsi majo radi otroke thumbup.gif oops.gif dddd biggrin.gif

Drugač smo meli pa dons 1,5h predavanje Matrična algebra laugh.gif kr neki pač laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#133 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 October 2008 - 05:27 PM

QUOTE(nika @ 1. 10. 2008 - 21:45) View Post

grem domov ... v petek glavna

Ej vso srečo! Jaz imam pa v ponedeljek. hmm.gif

QUOTE(Princeska @ 1. 10. 2008 - 23:00) View Post

Nas je 60 punc in celo 2 fanta mamo biggrin.gif LOL. Imam pa sošolko, s katero sva se spoznali že na Ledini, tko da je super pa še štekava se. Srečala sem pol bivše OŠ in pol Ledine, na moji smeri pa samo to sošolko poznam. 1/3 razreda izgleda ful piflarskih, 2/3 pa dokaj normalnih. S pogledom sem že našla bejbe za shopping laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#134 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 02 October 2008 - 05:29 PM

QUOTE(Princeska @ 2. 10. 2008 - 17:57) View Post

Ja, ne vem no, na Pef je ful prijazno vzdušje pa vsi majo radi otroke thumbup.gif oops.gif dddd biggrin.gif

Se strinjam, Princeska. wink.gif
  • 0

#135 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 October 2008 - 12:01 AM

Limona, kaj pa ti študiraš?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 03 October 2008 - 03:17 PM

Kaj vam je fajn. Mi smo imeli že prvi dan predavanja, včeraj sem pa že nalogo dobila do naslednjega tedna sad.gif. Ko smo bili še bruci je bilo lažje...
  • 0

#137 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 05 October 2008 - 08:48 PM

Hja, to je res odvisno, na kakšen folk naletiš ... Jaz sem bila 100% pozitivno presenečena, ko sem prišla na faks, ker smo res super generacija (glede izmenjave zapiskov, informiranj, družbe, netekmovalnosti ... ). Popolna razlika od srednje šole, kjer si moral skoraj na kolenih koga prosit, da ti je posodil zvezek za prepisat, ker si bil bolan ... Folk v moji generaciji na moji študijski smeri je res tako super in zakon in preprost, da imaš prav dodatno motivacijo.

Glede profesorjev na slovenistiki pa velja (sem že v 4. letniku, zato imam skoraj vse profesorje naštudirane), da bolj kot se ti profesor smehlja na predavanjih in deluje človekoljuben in fer, bolj pasji bo na izpitu ter te bo brez razloga nadiral, prekinjal itd.). Torej se na predavanjih kaže čisto drugačnega, kot je potem na ustnem (joj, kaj bi dala, da bi bilo imeli več pisnih izpitov - pa imamo 85% ustnih izpitov).

A se da it dela magisterij, če si diplomiral na ljubljanski univerzi, v Maribor? In a kdo ve, če se da it delat magisterij na medijske komunikacije na FERI-ju?
  • 0

#138 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 06 October 2008 - 10:02 AM

QUOTE(Princeska @ 3. 10. 2008 - 1:01) View Post

Limona, kaj pa ti študiraš?

Socialno pedagogiko na Pef. wink.gif Je pa tud men všeč vzdušje pri nas, sploh nimam občutka, da bi hodila na faks.. Bolj na osnovno šolo. smile.gif

• 0

#139 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 06 October 2008 - 11:06 AM

Danes so se torej začela prva predavanja. Nasplošno je bilo fajn, mogoče mi bo uspelo celo sestaviti urnik s minimalnim prekrivanjem, da pa ne bi imela lukenj pa je enostavno nemogoče. Dobili pa smo tudi prvo domačo nalogo, napisati haiku.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#140 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 October 2008 - 02:05 PM

QUOTE(reddish ancha @ 5. 10. 2008 - 21:48) View Post

A se da it dela magisterij, če si diplomiral na ljubljanski univerzi, v Maribor? In a kdo ve, če se da it delat magisterij na medijske komunikacije na FERI-ju?

Kakor jaz vem, lahko potem magisterij delaš kjerkoli.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users