Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#121 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 16 November 2005 - 07:56 PM

mela enomesečno pavzo, pa se mi je ciklus čist zamešu...drugač pa logest.
  • 0

#122 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 16 November 2005 - 09:40 PM

logest
  • 0

#123 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 16 November 2005 - 09:47 PM

Od 18-leta sem jemala ene KT Microgynon. Kr ene tablete, noben ni vedo za njih. smile.gif Ampak meni so ble kul, nisem se zredila, pa nič.

Pol sem mela pa ene probleme in sem jih nehala jemat. Pol pa sem prav zgubla željo po seksu. Bad! cry.gif Sem pol šla kr nazaj na tablete in mi je dala Cilest. Tak, da zdaj sem na tretji škatli Cilesta in bom ziher nehala jemat to, ker adijo pamet, zredila sem se fuuuul! Da ne omenjam celulita! Pa sem prej vedno trdila, da je to kr nekaj, da se zrediš, da je to vse v psihi. Zdaj pa vidim, da ti lahko KT res nardijo fuuul apetit. Kake probleme mamo ženske. twisted.gif

Drugač pa ... te Yarina so baje res ok, sem vprašala ginekologinjo, ampak ni šanse, da bom si še tabletke plačevala. rolleyes.gif
  • 0
1, 2, 3 come party with me!

#124 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 16 November 2005 - 11:55 PM

Ajša... jst sem jemala od 18 KT, se isto nisem nč zredila pa nč celulita... pol sem jih nehala jemat pri 20 za čist mal (par mesecev) in pol z istimi nadaljevala naprej. Takrat pa sam BUM... takoj celulit pa vse. evil.gif rolleyes.gif Resno kr neki. Še zdej me zanima če se to mogoče ne bi zgodil, če ne bi nehala umes IPB Image
  • 0
Posted Image

#125 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 November 2005 - 11:59 PM

Ej punce, ful strasite s tem celulitom..jst sm kr obsedena ratala in si stiskam noge,gledam in kr vidm ga da nastaja, sm ziucna, ne vem vec a je to ze od prej, a je to normalno al se mi to zdej dela od Diane35..jst sm drgac tut prej mela Logest pol sm pa saltala ker mi je blo velikrat po njih slabo. IN zdejjj sm panicna da s emi bo celulit zacel delat neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evil.gif
  • 0

#126 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 12:18 AM

sorry Lejck, sam po Diane35 ga je še vsaka dobila... moja mat ga ni imela do 40 leta, pa ga je dobila ko je tele jemala... sorry, sam če ti ni treba jemat točno te, se rajš odloč za druge
  • 0
Posted Image

#127 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 12:28 AM

zdej sm si sla spet gledat ce se kej pozna biggrin.gif ja zdej sm glih prvo skatlco porabla tko da morm narocit jih pa bom verjetn res druge...sam ni mi pa jasn zakaj mi ni ginekologinja nc rekla, ker sm jo prow to vprasala ce se zredis pa je rekla da je to odvisno ampak da naceloma ne, pa na vsak nacin mi je hotla dat tele yarina k so ene 4k na mesc za doplacat.

Pol me pa se skrbi da ce bom zdej iz Diane35 preslatala na ne vem, Cilest bom mela pa spet kksn sranje da mi bo slabo alpa da se mi bojo mazoli spustil... mah kriza je to menjavanje. rolleyes.gif
  • 0

#128 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 November 2005 - 12:29 AM

men se je tud pojavu celulit,pa ga do 19ga nism mela niti za res najmanjšo piko. hm... ermm.gif glede pridobivanja kg....skor celo sredno sm mela 47-59kg.Pol pa je šlo kr čez,tm do 53 (54 je blo največ-kadar sem se res najedla biggrin.gif ) sam zdj se že od maja mal bl pazljivo prehranjujem in sm dobla nazaj na 50-51kg.Pa nimam nč več težav z apetitom,sam mal sm umirila konje(ker jz sm mela pojedine s fantom pozno zvečer-gledala sva filme in bla pokonc do 3h ponoči-no sj zdj tud- in pojedla po 3sendviče z majonezo,mami mi je ob 23h pekla palačinke,pojedla sm po 2 čokoladi na dan...skratka pretiravala sm velik ampak počutla sm se pa tud k hruška-zato sm temu nardila konc.Vsj kar se nezdrave prehrane tiče.In še srečo sm emla,da sm tooook pojedla in da se mi vseen ni tok poznal-mislm,da se bl zarad številke na tehtnici sekiram kotkajkoli drugega....ampak vseeno hočem met tolko kot mam zdaj in kot sm nekoč imela)In zato je vse v psihi.Vsaj kar se kg tiče(celulit ne rečem).Da je pa še bolj 'bad' vse skupaj jem b kompleks,ki naj bi tud pospeševal apetit...ampak ni res...potemtakem bi jz mogla s kontracepsijo&b komplexom met res full več kg... tko,da biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#129 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 12:58 AM

kuker sem jst razumela ni treba da bi več jedu (zarad KT), samo metabolizem je tak, da začne delat zaloge v obliki celulita, kar prej ni

drugač ful neki govorijo o zastajanju vode... mislim voda še ni nikol sproducirala celulita, tko da... ok, tud če zastaja, ni sam to razlog, da se zrediš. Ker od vode se en moreš za 10 kg zredit, a ne
rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#130 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 November 2005 - 01:04 AM

ne vem,kokr sm jz prebrala o teh zadevah,nej bi blo tko,da pač zarad neravnovesja hormonov nastane celulit.Kg pa se višajo,ker je stranski učinek Kt povečan apetit.Tko,da ja...ene se zredijo ampak ne vem...jz lah čist zdržim brez hrane,tko,da na to se jz mal požvižgam. biggrin.gif
glede zaostajanja vode mi je pa ginekologinja rekla,da zaostaja vodačist pr vsakih tabletah,če pa bi začela z Yarino pa naj ne bi zaostajala,in,da naj bi celo zgubil kg ali 2 prve dni uporabe.Ker naj bi pospešeno vodo iz telesa splahnila al neki tazga.In sm ji rekla,če jih lah zamenjam,pa ni bla navdušena,rekla je sam,da niso vsake tablete dobrodošle tud če so popularne.
Nej se držim svojih.Kaj pa vem.
Pa niso 4k za doplačat ampak men sezdi da 2k
  • 0

#131 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 01:08 AM

ma tut 2k na skatlco je prevec! Ker dvomim da so res kej boljse.
  • 0

#132 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 01:13 AM

ma da jst zgubim še 2kg... to je za mene recimo čista antipropaganda biggrin.gif , se direkt posušim
  • 0
Posted Image

#133 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2005 - 01:14 AM

[quote=Tanjci]ma da jst zgubim še 2kg... to je za mene recimo čista antipropaganda biggrin.gif , se direkt posušim
? laugh.gif ( oops.gif )
  • 0

#134 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 01:18 AM

looooll Tanjci, govoril smo o dnarju biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#135 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2005 - 01:21 AM

QUOTE(lejck)
looooll Tanjci, govoril smo o dnarju biggrin.gif biggrin.gif

ok...se ne upam več prašat za vsako stvar,da ne boste res mislile kaj o men...pa si me,lejck,rešila vsega biggrin.gif
ja,tanjci,govorili smo o dnarju biggrin.gif
  • 0

#136 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 01:19 PM

o, sej vem da ste govorile o dnarju... sam kuker jst vem, vam je vsem ta Yarina kul, da ne bi voda zastajala, pa da se kila al dve zgubi... in to sem jst komentirala :arrow: da ne bom dala še 2 jurja zraven, pol na konc pa zgubila 2kg vode, ker nimam od kje bi se čist posušila wink.gif

QUOTE(rea)
glede zaostajanja vode mi je pa ginekologinja rekla,da zaostaja vodačist pr vsakih tabletah,če pa bi začela z Yarino pa naj ne bi zaostajala,in,da naj bi celo zgubil kg ali 2 prve dni uporabe.

• 0
Posted Image

#137 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2005 - 02:04 PM

QUOTE(Tanjci)
o, sej vem da ste govorile o dnarju... sam kuker jst vem, vam je vsem ta Yarina kul, da ne bi voda zastajala, pa da se kila al dve zgubi... in to sem jst komentirala :arrow: da ne bom dala še 2 jurja zraven, pol na konc pa zgubila 2kg vode, ker nimam od kje bi se čist posušila wink.gif

QUOTE(rea)
glede zaostajanja vode mi je pa ginekologinja rekla,da zaostaja vodačist pr vsakih tabletah,če pa bi začela z Yarino pa naj ne bi zaostajala,in,da naj bi celo zgubil kg ali 2 prve dni uporabe.

aja...joj,,tanjci...pa sm spet jz glupo izpdla biggrin.gif ne vem zakaj takoja včasih ne poštekam laugh.gif
lejck..... biggrin.gif
  • 0

#138 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 02:12 PM

QUOTE(rea)
aja...joj,,tanjci...pa sm spet jz glupo izpdla biggrin.gif ne vem zakaj takoja včasih ne poštekam laugh.gif

IPB Image jst vem kaj govorim
  • 0
Posted Image

#139 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 17 November 2005 - 08:17 PM

Ma, s temi kilami in celulitom tudi... ko da že ni dovolj, da prihajamo v leta, ko se začenjajo poznat prve gubice in ko je vedno težje dol spravit pridelane kilogramčke, pol pa še te tablete delajo sranje...

Ma, jaz vem, da niso meni tablete same od sebe povečale teže, ampak sem dobla ful apetit, jaz kar ne morem nehat jest, adijo pamet.
Me bo treba kr priklenit nekam stran od hladilnika, ker to je že nenormalno, bolj se trudim, bolj me tja vleče... smile.gif
  • 0
1, 2, 3 come party with me!

#140 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2005 - 08:22 PM

to pa je samodisciplina in treba je vedt kaj daš dobrega in zdravega v telo,s čim ga nahraniš in s čim ga zapacaš
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users