Vrata ko vrata, vreme ko vreme, vlak ko vlak
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 19 September 2007 - 08:52 AM
Vrata ko vrata, vreme ko vreme, vlak ko vlak
Posted 19 September 2007 - 12:04 PM
Sicer pa je še ziher par drugih besed na 'u'
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 September 2007 - 12:05 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 19 September 2007 - 12:07 PM
Posted 19 September 2007 - 12:33 PM
Posted 19 September 2007 - 12:45 PM
nona, ki ne preživ dneva brez da mi soli pamet. predvsem o temu, kako me bo fant pustil, ko bo ugotovil, da se mi ne da preveč pucat. In ker je on pač Moški (ja z velikim M) se bo odloču, da ne bo živel v takem svinjaku in me pustil (ker pač ne brišem praha vssak dan). Ker si on kot ubogi Moški zasluži, da mu pucam, kuham in mu brišem rit. mrš in ženske se borimo(?) za enakopravnost. še dobro, da ni tak bebec.
Joooooj, moja babica je (bila) ista!!! Leta in leta sem to poslušala! Pa ji še vedno ne gre v glavo, da je moškim pomembno še kaj drugega kot bleščeče čisto stanovanje!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 September 2007 - 02:16 PM
Posted 20 September 2007 - 09:58 PM
- da folk še zmer zbija šale na račun moje velikosti (ja sem dojela da sem bolj mejhna
Jaaa! Ali pa ko mi kdo reče: ja kok si pa ti mejhna. Ne, a res, sem šele sedaj opazila in, ja če te moti bom TAKOJ zrasla, saj mi sploh ni problema.
Posted 20 September 2007 - 10:03 PM
- bolestno sovražim občutek ljubosumja. Sej se hitro pomirim, ampak občutek je pa res za sovražit v anale.
Posted 20 September 2007 - 10:30 PM
A lah sam neki - vreme kot ureme in vrata kot urata in tako naprej je dovoljeno v medijih, ker lepše steče stavek. In ne samo dovoljeno, taka so pravila.
Sicer pa je še ziher par drugih besed na 'u'
Ulada. Ulaga.
- Pri sebi sovražim navale ljubosumja in favšerije, ki me dobesedno raztrgajo vsake toliko... Grdo se sliši, ampak jbg, čistunka nisem. Sovražim ko gre nekomu vse po maslu, jaz pa se moram pripeljat na robi živčnega da mi nekaj uspe. Ali pa da nekdo gadno skensla vse po vrsti da pride do cilja, na koncu se vprašam, a samo še jaz upoštevam neka pravila, ali pač pretiravam
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 September 2007 - 08:35 AM
Na živce mi grejo tudi delomrzneži in lenuhi in taki osebki, ki delo prelagajo na ostale.
Pa še kaj bi se našlo, a naj bo za danes dovolj.
Posted 21 September 2007 - 06:32 PM
Bogi, počasi res ne bodo mogli nikjer biti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 September 2007 - 06:43 PM
Jaaa! Ali pa ko mi kdo reče: ja kok si pa ti mejhna. Ne, a res, sem šele sedaj opazila in, ja če te moti bom TAKOJ zrasla, saj mi sploh ni problema.
Enako.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 September 2007 - 07:53 PM
-ko mi v trgovini prodajalka diha za ovratnik
-ali obratno ko sem nevidna in niti ne pozdravi.......
(se vidi da sem nakupovala zadnje čase
-, ljudje ki nikjer ne delajo in so že xlet na zavodu za zaposlovanje, samo zaradi tega ker se jim ne da it delat
-namišljeni bolniki
Posted 23 September 2007 - 10:45 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 September 2007 - 11:16 AM
- tiskarske napake v knjigah
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 September 2007 - 11:29 AM
- če mi kdo začne utrujat glede vegetarijanstva
Če si pa tako prikladna tarča ...
Na kurac mi grejo reklame za plenice, praške, tampone, vložke, detergente za pomivanje posode, zavarovalnice....ampak zdle mi je vseen.
Podpis, skupaj z vsemi pi*darijami za kozmetiko, kjer uvalijo od nekje neke odstotke
- T-shirti na katerih na velko piše D&G/Armani/Versace
Jap ... to velja pravzaprav za kateri kos oblačila, kjer je znamka tako na veliko napisana. Jaz sicer rad vzamem "boljšo znamko" če mi cena ni previsoka, ampak da bi imel pulover z napisom BOSS čez cele prsi ... ali pa napis katerekoli druge firme - no go. No - vsaj ne če bi šlo za firmo oblačil. Motoristične fore so razred zase.
Posted 23 September 2007 - 11:32 AM
Posted 23 September 2007 - 11:36 AM
ampak da bi imel pulover z napisom BOSS čez cele prsi ...
Pa saj ti ne kadiš, ne... Zakaj bi pol reklamo delal.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users