Jump to content

Photo

Prigode in nezgode naših ljubljenčkov

• Please log in to reply
267 replies to this topic

#121 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 08 December 2008 - 03:29 PM

Ana, eno lahk mirno imenuješ Coco...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#122 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 December 2008 - 03:38 PM

Jukatan je polotok, Annapurna hrib, Tlaloc je edino majevski bogec. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#123 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 June 2009 - 10:17 AM

Naša Biba je mami in fotru sredi noči pred posteljo prinesla netopirja. Ga je moga ujet na balkonu. No, netopirček je bil še živ in ko ga je spustila iz gobčka je začel letat po spalnici. Predstavljajte si šok, ki sta ga doživela. laugh.gif No, fotru ga je nekak uspelo ujet in spustit, da je odletel v noč. Upam, da je preživel.
  • 0

#124 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 June 2009 - 12:12 AM

O matr, mene bi kap, če bi se zbudila sred noči in vidla, da mi po sobi leta netopir. Sploh ne bi bla sposobna urgirat, ampak bi se samo drla in spizdla iz sobe. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#125 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 June 2009 - 02:10 AM

Moja dva sta mela netopirja ko sta bla mlada kako leto, samo jima ni letal po spalnici laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#126 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 18 June 2009 - 12:02 PM

To me je spomnilo na eno prigodo, ko naš muc večere preživlja vzunaj in včasih zelo nadležno mjavka, ker je kao lačn. In jaz seveda v polsnu grem do vrat in mu odprem (blo je okol treh ponoči). Niti ga nisem pogledala ampak sem kr šla do njegovega kotička, da mu nasipam hrane. Pol pa gledam da ni prišel za mano in grem nazaj in kaj jaz vidim? Naš muc je lepo prinesel še ŽIVO miš v bajto in jo preganjal o hodniku. V trenutku sem bla budna laugh.gif Sem bla tolko prisebna, da sem vsa vrata zaprla, pograbla mačka in ga zaprla v eno od sob, ker se je skoz zaganjal v to miš. Pol pa sem z metlo pokazala miši kje je izhod.

Netopirja verjetno nebi mogla sama obvladovat..niti ga nebi lovila, ker bi se bala, da bi se mi v lase zapletel.
  • 0

#127 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 18 June 2009 - 11:58 PM

Hehe midnight surprises. biggrin.gif

Enkrat poleti, ko sem spala pri odprtem oknu mi je netopir zalutal v sobo, se zbudim in v polsnu cutim, da mi nekaj zganja prepih nad glavo. Sem se samo s kovtrom pokrila pa po kolenih iz sobe fotra zbudit, da naj gre gledat, kaj je v moji sobi. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#128 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 August 2009 - 09:59 PM

Punce to morte vidt laugh.gif laugh.gif lol1.gif

hahaha
  • 0

#129 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 10 August 2009 - 10:19 PM

hehe, smo se ze rolale en cas nazaj temu macku ja lol1.gif
  • 0

#130 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 September 2009 - 07:42 PM

Moji ptički majo spet mladiče. Hoho tongue.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#131 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 September 2009 - 07:47 PM

Tvoji ptički se majo pa radi tongue.gif Slikce? wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#132 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2009 - 08:15 PM

Tega mačka sem stokrat pogledala ampak se mu vedno nasmejim ko budala. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#133 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 04 September 2009 - 05:11 PM

Bina je ujela miš in jo ponosno prinesla domov in bla zraven nje....dokler se miš ni pospravla. Strašno ponosna nase. Ujela je tudi podgano, jo vrgla v zrak, ta je potem zbežala stran.
  • 0
IPB Image

#134 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2009 - 12:03 PM

QUOTE(Nincha @ 2. 9. 2009 - 20:47) View Post

Tvoji ptički se majo pa radi tongue.gif Slikce? wub.gif

Jaa, zdaj sta še goliča in nimata odprtih očk. Slikice pa sledijo. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#135 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 September 2009 - 06:03 PM

No, zdaj me ni blo od prejšnjega petka do nedelje in sta želvo rihtala starša do srede, od takrat dalje pa je sestra hodila, ker ni bilo nikogar doma.

Pridem včeraj domov, se želva pokaka. Ok, si rečem, itak se povprečno enkrat dnevno. Pa sledi čez kake pol ure drugi kakec (normalne strukture in kar velik kot prejšnji), si spet rečem, ma ok. Samo me čez 1 uro veselo pričaka še eden. Kličem sestro, če ji je kaj kakala sploh?? In reče, da pri mami je enkrat neki probala, pa pri sestri je enkrat čit mejčken, drugače je pa samo jest hodila in spala. In boga revčka je spet šele včeraj zaživela in skoz okoli hodila in se še 4. iztrebila.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#136 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 14 September 2009 - 10:41 PM

^^

Si je oddahnila, ko je videla, da si se vrnila in se sele takrat v miru izpraznila. laugh.gif

Ana a res? Zanimivo, kolega ima papigo ze nekaj let pa se skozi trudijo z mladicki in se niti enkrat ni nic uspelo. Pticonka vali in vali in nicesar ne izvali. Podrobnosti mi niso znane. smile.gif
  • 0

#137 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 February 2010 - 05:57 PM

Joj, joj, kaj se je zdele zgodil. ermm.gif S fantom in tamalim smo šli v Gmajnice, da bi pelal na sprehod enga kužka. Okej, pridemo tja, podpišemo izjavo in dobimo enga "mirnega", ker imava otroka s sabo. Dobimo čis šekastega psa (pomoje mešanc z ovco laugh.gif ), ampak simpatičnega. Ga je mel fant na povodcu, ker ma tud izkušnje s psi, ma vseeno 3 (oz. 4 biggrin.gif ) doma.
Oblajal je vse kar je šlo mim (ljudi ne, samce pa avto), nakar smo bili čisto sami in vidimo, kako se približuje en človek, moški. Mal čuden že na pogled, najbrž je mel tud artritis ker je mel tko čudno zvite roke, pride mim (fant je psa držal čis na kratko, da se ne bi zaganjal) in nas oblaja (ful je bil primitiven, da ne omenjam pestrega besednega zaklada z vsemi možnimi kletvicami), da naj drži psa. Ga je seveda držal, in ta tip kar naenkrat zalaufa! Pes pa vanjga, z mojim vred (ni ga spustil, ga je še vedno čis na kratko držal), ga je ugriznil, strgal jakno in hlače in tip čis popizdi z vsemi k***ci, k***ami, bla bla. Jaz sem bila čis v šoku, kuža pa čis normalno naprej. Pa drugač je bil čis normalen, sploh ker smo se prvič vidli a ne, še tačko je znal dat, pol pa tole. blink.gif Smo povedal kaj se je zgodil, zdej pa nas bodo mogoče še poklical, če bodo kej rabil. Uglavnem, nikad više, sem hotla sicer naredit dobro delo, kljub temu, da ne maram neznanih psov, ki nimajo lastnikov, ker jih ne poznam, ne vem kaj majo za bregom in se mi tud sanja ne kaj bo naredil v naslednji sekundi.
  • 0

#138 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 February 2010 - 09:48 PM

blink.gif

Ja fak ne. Dobrota je sirota.

Pa saj niti ne krivim psa, pač mu je bil že človek sumljiv, al pa ima kake slabe izkušnje z njim (nikoli ne veš), sam je pa precej neugodna situacija tole...

Držim da ne boste vi kaj krivi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#139 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2010 - 11:22 PM

Res neugodno. :s
Najboljše je s takimi psi hoditi po poteh, ki so bolj samotne, če je le možno.
Pes pa zagotovo ni imel lepega življenja in dobrih izkušenj z ljudmi, ja. x(

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#140 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2010 - 12:12 AM

Z zavetiščarji je treba previdno, tega ni za jemati zlahka. Ne razumem pa, kako da ni mogel tvoj fant psa zadržat? Ne da koga krivim, samo zanima me, a je bil zelo velik in močan pes? V zavetišču res dobiš tudi kake divjake, ki se zaganjajo ko prizadeti, ampak jaz sem do zdej še vedno vsakega obvladala, pa nimam nikoli ravno majhnih (nekako velikost labradorca). Ga odločno potegnem k sebi, pospremim s kakšno bolj ostro izrečeno besedo, včasih ga med noge ukleščim, če zelo laja na kakega mimoidočega, pa kakšno pomirjajoče božanje tudi dostikrat zaleže. Ravno zadnjič sem imela enega črnega mešanca z labradorcem, ki mu je utrgalo, ko je videl kakšnega drugega psa ali avto. Sem mislila, da mi bo roke izpahnil, ampak mi ga je vedno ratalo obvladat. Če imam feeling, da je premočen zame, ga raje ne vzamem in se zmenim, da mi kakega drugega pripeljejo. Enkrat sem dobila enormnega nemškega ovčarja, bil je ko en poni. Sem se po par metrih obrnila in šla zamenjat za drugega, ker sem vedela, da bom po luftu za njim frčala, če mu bo utrgalo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users