Prigode in nezgode naših ljubljenčkov
Posted 08 December 2008 - 03:29 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 December 2008 - 03:38 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 June 2009 - 10:17 AM

Posted 18 June 2009 - 12:12 AM

Posted 18 June 2009 - 02:10 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 June 2009 - 12:02 PM

Netopirja verjetno nebi mogla sama obvladovat..niti ga nebi lovila, ker bi se bala, da bi se mi v lase zapletel.
Posted 18 June 2009 - 11:58 PM

Enkrat poleti, ko sem spala pri odprtem oknu mi je netopir zalutal v sobo, se zbudim in v polsnu cutim, da mi nekaj zganja prepih nad glavo. Sem se samo s kovtrom pokrila pa po kolenih iz sobe fotra zbudit, da naj gre gledat, kaj je v moji sobi.

Posted 10 August 2009 - 10:19 PM

Posted 02 September 2009 - 07:42 PM

Posted 02 September 2009 - 07:47 PM

After all this time?
Always.
Posted 02 September 2009 - 08:15 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 September 2009 - 05:11 PM

Posted 14 September 2009 - 06:03 PM
Pridem včeraj domov, se želva pokaka. Ok, si rečem, itak se povprečno enkrat dnevno. Pa sledi čez kake pol ure drugi kakec (normalne strukture in kar velik kot prejšnji), si spet rečem, ma ok. Samo me čez 1 uro veselo pričaka še eden. Kličem sestro, če ji je kaj kakala sploh?? In reče, da pri mami je enkrat neki probala, pa pri sestri je enkrat čit mejčken, drugače je pa samo jest hodila in spala. In boga revčka je spet šele včeraj zaživela in skoz okoli hodila in se še 4. iztrebila.

Posted 14 September 2009 - 10:41 PM
Si je oddahnila, ko je videla, da si se vrnila in se sele takrat v miru izpraznila.

Ana a res? Zanimivo, kolega ima papigo ze nekaj let pa se skozi trudijo z mladicki in se niti enkrat ni nic uspelo. Pticonka vali in vali in nicesar ne izvali. Podrobnosti mi niso znane.

Posted 17 February 2010 - 05:57 PM

Oblajal je vse kar je šlo mim (ljudi ne, samce pa avto), nakar smo bili čisto sami in vidimo, kako se približuje en človek, moški. Mal čuden že na pogled, najbrž je mel tud artritis ker je mel tko čudno zvite roke, pride mim (fant je psa držal čis na kratko, da se ne bi zaganjal) in nas oblaja (ful je bil primitiven, da ne omenjam pestrega besednega zaklada z vsemi možnimi kletvicami), da naj drži psa. Ga je seveda držal, in ta tip kar naenkrat zalaufa! Pes pa vanjga, z mojim vred (ni ga spustil, ga je še vedno čis na kratko držal), ga je ugriznil, strgal jakno in hlače in tip čis popizdi z vsemi k***ci, k***ami, bla bla. Jaz sem bila čis v šoku, kuža pa čis normalno naprej. Pa drugač je bil čis normalen, sploh ker smo se prvič vidli a ne, še tačko je znal dat, pol pa tole.

Posted 17 February 2010 - 09:48 PM

Ja fak ne. Dobrota je sirota.
Pa saj niti ne krivim psa, pač mu je bil že človek sumljiv, al pa ima kake slabe izkušnje z njim (nikoli ne veš), sam je pa precej neugodna situacija tole...
Držim da ne boste vi kaj krivi.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 February 2010 - 11:22 PM
Res neugodno. :s
Najboljše je s takimi psi hoditi po poteh, ki so bolj samotne, če je le možno.
Pes pa zagotovo ni imel lepega življenja in dobrih izkušenj z ljudmi, ja. x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 February 2010 - 12:12 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users