Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 30 September 2010 - 11:36 AM
Posted 30 September 2010 - 05:56 PM
Posted 30 September 2010 - 06:14 PM
Rabim en supermega hranljiv balzam. Malo sem brskala po ocenah in vam jih je ful vsec, jaz pa rabim samo enega in se ne morem odlocit.
Rada bi pa takega, da je hranljiv in mi popravi ustnice, ko mam vse spokane in suhe in hkrati, da ustnice varuje pred mrazom itd.
Kateri je vam res naj naj?
Nuxe Rieve de Miel! Ali pa Honey Trap.
Posted 01 October 2010 - 09:49 AM
Posted 01 October 2010 - 11:34 AM
Za čez dan je pa potem Honey Trap super. Al pa Rosebud Salve, ampak to prek Asosa recimo.
Posted 02 October 2010 - 11:42 AM
Rieve de Miel od Nuxe-a mi ni nekaj popravil, malce nahrani to je pa tudi vse, ta od Blistexa pa konkretno vlaži in regenerira.
Posted 02 October 2010 - 01:47 PM
Posted 02 October 2010 - 02:29 PM
Posted 02 October 2010 - 03:24 PM
Posted 02 October 2010 - 07:53 PM
Tale je pa meni živa katastrofa. Kot da bi mi skuril ustnice, peklo me je kot hudič, učinka pa čisto nobenega,
se mi zdi, da je še celo poslabšal stanje. Po prvi uporabi je romal v koš. Tudi ne vsebuje ničesar negovalnega, tako da ne vem,
kako naj bi pomagal.
Nuxe Reve de Miel je zakon, je pa res, da je rahlo neprimeren za čez dan, izgleda, kot da bi se namazal s kristaliziranim medom.
Od Greenland so vsi fajn, imajo super vonj in okus, ampak noben presežek v smisu hardcore nege.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 October 2010 - 07:51 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 October 2010 - 08:16 AM
Tale je pa meni živa katastrofa. Kot da bi mi skuril ustnice, peklo me je kot hudič, učinka pa čisto nobenega,
se mi zdi, da je še celo poslabšal stanje. Po prvi uporabi je romal v koš. Tudi ne vsebuje ničesar negovalnega, tako da ne vem,
kako naj bi pomagal.
Tudi mene je full žgal ta lipbalm, sem ga nekako porabila (ampak kadar nisem imela izsušenih ustnic), kupila več ga pa ne bom nevaaaaaaaaah.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 October 2010 - 09:00 AM
Kakav in citrusi, negovalni balzam za ustnice
Skrbno izbrane naravne sestavine ohranjajo vaše ustnice čudovito mehke in privlačne.
Ekološko pridelanemu kakavovemu maslu dodan čebelji vosek, olje rdečih palm, sladkih mandljev in ekoloških oliv, vaše suhe in razpokane ustnice neguje ter zaščiti. Povrne jim mehkobo in lesk, medtem ko eterična olja mire, mandarin in sladkih pomaranč ustnice prijetno nadišavijo.
Balzam ščiti ustnice pred škodljivimi vplivi zunanjih dejavnikov, jih neguje in obnavlja.
Navodila za uporabo:
Z maslom namažite ustnice večkrat na dan.
Primerno za:
Suhe, poškodovane in razpokane ustnice.
Količina:
15 ml
Sestavine:
Sweet Almond Oil (Prunus dulcis), Organic Olive Oil (Olea europa), Organic Beeswax (Cera alba), Organic Cocoa Butter (Theobroma cacao), Wildcrafted Fairly traded Red Palm Oil (Elaesis guineesis), Red Mandarin Essential Oil (Citrus reticulata), Organic Sweet Orange Essential Oil (Citrus aurantium), Myrrh Essential Oil (Commiphora molmol)
Posted 03 October 2010 - 03:41 PM
ZELO vlažilen je tudi vazelin od La Roche Posay Nutritic Lips.
Je bolj lahek in posledično primeren za čez dan, vlaži pa res intenzivno.
Okoli 7€ je po lekarnah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 October 2010 - 02:12 PM
Posted 05 October 2010 - 03:12 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 October 2010 - 05:09 PM
Posted 17 October 2010 - 06:18 PM
LRP te ne bo razočaral. ;p Upam, no. XD
Se mi zdi IDEALEN predvsem za pod šminke in glosse.
Posted 19 October 2010 - 07:44 PM
Posted 19 October 2010 - 10:19 PM
Ja prosim! Poročaj, kaj si kupila in kak boš zadovoljna!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users