Spovednica
Posted 24 November 2009 - 03:07 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 November 2009 - 03:47 PM

Ceprav sem tudi jaz danes slabe volje, mori mi vse, preseda, dela cel kup, volje na kupu nic. Muhahaha.

Posted 24 November 2009 - 03:52 PM

končno sem si šla zdepilirat roke.
Ne da bi bla kaka kosmatulja, še kozmetičarka mi je rekla da nimam kao nič, ampak sem opazla pri Maji M, na kmetiji

Posted 24 November 2009 - 04:48 PM

Bos morala ponavljati depilacijo rok ali gre za trajno odstranitev?
Posted 24 November 2009 - 05:57 PM

Posted 24 November 2009 - 06:56 PM
Posted 24 November 2009 - 07:12 PM
^^
Bos morala ponavljati depilacijo rok ali gre za trajno odstranitev?
ne,ne ,zvoskala me je. Bo pa 2 mesca mir

trenutno mi fant gre na živce, tepih je dal na čist tretje mesto, kot sem ga jaz in kot je edino lepo,
samo zato da prekrije kable, kao da ne bova čez padla.

jaz bom živčni zlom fasala,prisežem
pa kreme je dal čist na na "svoje" mesto , kjer gre meni fullllll na živce, pa tam sploh ne paše
verjetno se vse skupaj bere smešno , ampak meni ko mam rada vse tipi topi me take stvari resnično iztirijo,
fulllllllll se sekiram

Posted 24 November 2009 - 07:19 PM
lena sem - prejle sem se stuširala in se mi še zdaj ne da z losjonom namazat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 November 2009 - 07:23 PM

Posted 24 November 2009 - 07:31 PM

Voznik busa je danes zgrešil smer. bwahahahahahaha BOGI.
Sama doma. Fajn mi je.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 November 2009 - 07:40 PM
Voznik busa je danes zgrešil smer. bwahahahahahaha BOGI.

(pa nisem tak žleht. V bistvu s emi smili, a je vseeno smešno

Celi dan sem zabušila

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 November 2009 - 07:41 PM
Voznik

Jst sem pa fuuuul vesela, ker sem zvedla, da dobim 4. plačo in regres.

Posted 24 November 2009 - 07:41 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 November 2009 - 07:43 PM
Ne vem ka nej nardim... zadnč so na pršl predstavt za absulventni izlet... in do jutr mormo javit če gremo (oz. če do jutr mamo nek popust) gre se pa na zakintos. in ne vem če bi šla

jaz sem se odločla, da ne grem. ker nočem it za 10 dni na en otok skupaj s kingstoni in strojniki (pogoj našega razreda). in ja, se odločajo za isto.
Posted 24 November 2009 - 07:43 PM
Ne vem ka nej nardim... zadnč so na pršl predstavt za absulventni izlet... in do jutr mormo javit če gremo (oz. če do jutr mamo nek popust) gre se pa na zakintos. in ne vem če bi šla

Midva greva skupaj in bo to tudi najen skupni dopust, poleg kakega izleta pardnevnega.
Obstaja tema o maturancih in absolventih!
Posted 24 November 2009 - 07:46 PM
moje sošolke so največje zavistne pra*ice, kar jih poznam! v klasu smo razledljeni na skupince -večina fantov in 5 punc nas je na eni strani, ostalih 10 punc pa spet razdeljenih po svoje. zadnjič so se 2 sošolke dopisvale s papirčki in slučajn je sošolc (iz moje skupine) vidu papirček. na njem je pisal tole: zaka- mene T spominja na Latoyo? -nevem mogoče zarad jošk? -ne, k je tak zabita!
hjoooo pi*da u 4. letniku pa tak otročje, k so fouš za vsako figo, za vsako novo coto k si jo kupmo... pol se pa nosjo po šoli ko da so največje princese...kmetice ene
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 24 November 2009 - 07:54 PM
verjetno se vse skupaj bere smešno , ampak meni ko mam rada vse tipi topi me take stvari resnično iztirijo,
fulllllllll se sekiram

Joj ej, te čist razumem. Oči je kupil za v wc novo krtačo tist za pucat ane in je svetlo modre barve, wc pa ves tak okeroranžkastorjavkasterumenkaste barve. FUj

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users