Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13901 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 November 2009 - 08:13 PM

Ja v bistvu je lepo, dokler ne misliš na njegovo bivšo, ki je pa nafukala konkretno biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13902 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 23 November 2009 - 08:19 PM

^^

Najbrz se ni zgodilo cez noc, cutila, da zveza ne stima ze prej...? :|

QUOTE(ora @ 23. 11. 2009 - 18:50) View Post

No nono je bolnišnici ostal, ima sepso (dizaster ane, ne vem zakaj ga niso pravočasno poslal naprej).

Zato, ker pac sparajo, si mislijo, morda bo pa slo brez...zadnje case sem vedno bolj sokirana nad tem, kako veselo varcujejo v nasem zdravstvu. Kdaj tocno se je to zacelo? Lepega dne sem se zavedela, da npr. talajo antibiotike brez, da bi ti sploh pogledali kri. Brez besed sem.

QUOTE(ora @ 23. 11. 2009 - 18:50) View Post

Izpita za avto trenutno nimam, ker so bli med uradnimi urami na občini brez elektrike.

heh butl.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13903 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 November 2009 - 09:42 PM

Sem danes staknila nekaj Clinique SD testerjev in sem si jih doma šla nanest okoli oči.

Zdaj stvar je taka, da imam abnormalno nadražene oči zadnje čase; solzim se kot mlade mačke s ceste, kožo imam iber suho in oči me stalno srbijo.

In me je seveda krema začela peč okoli oči, najhuje pa je bilo ko mi je zaradi povečanega solzenja prišla do sluznice - ej mene je žgalo. Sem si šla to reč sprat dol, pa dat gor neko Alverde za okoli oči - tale krema je pa pravi balzam no.

Sploh ne vem več kaj naj s temi očmi. Kapljice mi ne pomagajo, kr neki no.

QUOTE(urš @ 23. 11. 2009 - 13:51) View Post

Po hitrem pregledu omare se spovedujem, da imam preveč oblačil. Jap resnično preveč.

QUOTE(Sally @ 23. 11. 2009 - 14:49) View Post

aha, se spovedujem že jaz.

Samo za okvir: Moaj omara premore... 5 plaščev biggrin.gif

Moja omara še premore nekaj prostora biggrin.gif . Zbiram prispevke.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13904 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 23 November 2009 - 09:50 PM

QUOTE(Braunkopf @ 23. 11. 2009 - 21:42) View Post

Sploh ne vem več kaj naj s temi očmi. Kapljice mi ne pomagajo, kr neki no.

Jaz si ze od nekdaj okoli oci ne smem skoraj z nicemer sariti. Dekorativa tako ali tako v glavnem odpade (maskaro se prenesejo), kreme za okoli oci sem pa dosedaj imela samo tri, ki mi niso drazile oci - obicajna Nivea/Solea, od Hauschke balzam za okoli oci in od AO krema za okoli oci. Po vsem drugem (preizkusila sem ze vse cenovne razrede) mi solze tecejo v potokih, koza okoli oci postane rdeca, skratka, neuporabno.
  • 0

#13905 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 November 2009 - 09:53 PM

_planet_, v bistvu ni imela kaj čutit, dokler ni on naredil koraka je bila zagledanost (če bi jaz za vsako zagledanost naredila korak...) in to ni vplivalo na zvezo. Potem pa se je odločil, da če ne bo naredil bo obžaloval....
Tako nekako.
Sta pa tako frendica kot on, preden sta imela med sabo kakršenkoli intimen stik pustila svoje partnerje.

• 0

#13906 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 23 November 2009 - 10:03 PM

Sally, samo meni ne gre v glavo, da bi nekdo zaradi ene zagledanosti kar tako zavrgel 11letno zvezo, v kateri je vse OK. Najbrz sta imela z bivso ze pred to njegovo zagledanostjo pomisleke, ali pa jih je imel vsaj on in cudno bi bilo, ce bivsa teh pomislekov ne bi opazila/jih zacutila.
  • 0

#13907 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 23 November 2009 - 10:32 PM

Danes imava s fantom dve leti, iiiiiiiiii wub.gif Jst sem tok tok tok tok tok zaljubljena da z besedami ne morem opisat, tok ga mam rada, tok se mava fajn skupi, tak srček je, hjooooj. Mal se mi kr meša blush3.gif Pred tremi leti si o njem nisem upala niti sanjat, zdej je pa sam moj moj moj in se mava tok dobr skupi, ma noro res. Ahh oops.gif

Me crazy. oops.gif

I am very osladna, dont hate me biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13908 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 24 November 2009 - 12:33 AM

^^

biggrin.gif love.gif
  • 0

#13909 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30013 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 November 2009 - 08:46 AM

QUOTE(Braunkopf @ 23. 11. 2009 - 21:42) View Post

Moja omara še premore nekaj prostora biggrin.gif . Zbiram prispevke.

laugh.gif mogoče bi oni2 potrebovali prispevke za novo omaro, ena moja še kar leži v kartonih. laugh.gif na kvadrat, resno.
Spovem se, da ne vem več kaj oblačit za na delo in sem začela kar krila eno čez drugo oblačit pa kr neki, v glavnem. Izpade super. Ekstravaganza pri tridesetih, hehe.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13910 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 November 2009 - 08:58 AM

QUOTE(_Planet_ @ 23. 11. 2009 - 22:03) View Post

Sally, samo meni ne gre v glavo, da bi nekdo zaradi ene zagledanosti kar tako zavrgel 11letno zvezo, v kateri je vse OK. Najbrz sta imela z bivso ze pred to njegovo zagledanostjo pomisleke, ali pa jih je imel vsaj on in cudno bi bilo, ce bivsa teh pomislekov ne bi opazila/jih zacutila.

WORD, isto se meni zdi čudno malo to vse skupaj, 11 let, pa skupno stanovanje, sicer ne poznam natančno primera, ampak pač samo izražam opažanje. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13911 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 24 November 2009 - 09:20 AM

QUOTE(_Planet_ @ 23. 11. 2009 - 22:03) View Post

Ja verjetno sta imela, oz. sta imela nekaj. Ni bilo pa nič groznega...Če ne bi tega storil bi pač ostal z njo vsaj tako pravi. Recimo temu, da je sledil srcu in ne glavi, pač.
Da bo zgodba še boljša, sta stanovanje imela kupljeno biggrin.gif

• 0

#13912 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14318 posts

Posted 24 November 2009 - 10:03 AM

Je že moralo biti nekaj da se je ozrl drugam

manjka mi
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13913 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 24 November 2009 - 10:13 AM

Ah, kako me motijo eni ljudje, ki ti na vsakem koraku vsiljujejo neko svoje mnenje in če to slučajno omeniš, trdi da to nikakor ni res. Za piko na i, ti še pove, da si ti tisti bedak, ki premalo veš in zato primitivno razmišljaš, pa še to zgolj zato, ker se z njim ne stinjaš. Ne vem zakaj je tako težko pustti ljudem, da razmišljajo po svoje in jim ne stalno skakati pred obličje s svojimi prepričanji. Sej lepo, da maš nekaj za kar se ti zdi vredno trudit, ma ne tega vsem vsiljevat.
Še ena spoved, živim med ljudmi, ki se že iz osnovne šole dalje družijo in prijateljujejo samo z ljudmi, ki jih poznajo od vedno in delujejo po principu, več časa nekoga poznaš boljši prijatelj je. Kje je pomen skupnih interesov? Pač mi paše se družit s sošolkami, se pogovarjat o praksi, izjavljat besede, ki jih 3/4 ljudi ne razume in zato mislijo, da se delamo pametne. Fajn mi je bit na forumu, se meni z ljudmi, ki jih ne poznam, jim razlagat stvari, ki jih mogoče sploh ne zanimajo. Pač preberete kar vam paše. Jaz tud od določenih ljudi postov ne berem, ker mi pač niso interesantni, pa nimam zato nič slabe vesti. In ja žal mi je za vse t.i. prijateljice, ker se jim smilim samo zato ker nisem povprečna slovenska Lojza, ki se druži samo z Micko in Pepo, samo zato, ker se poznajo že od malega in so na oni hrib skupaj h maši hodile. Sem pač drugačna, sem pač odprta za nove ljudji, jim pripravljena prisluhniti in dovolj neumna, da delam usluge, četudi na koncu vedno dobim brco v rit.

• 0

#13914 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 November 2009 - 10:23 AM

QUOTE(ora @ 24. 11. 2009 - 10:13) View Post

Ah, kako me motijo eni ljudje, ki ti na vsakem koraku vsiljujejo neko svoje mnenje in če to slučajno omeniš, trdi da to nikakor ni res. Za piko na i, ti še pove, da si ti tisti bedak, ki premalo veš in zato primitivno razmišljaš, pa še to zgolj zato, ker se z njim ne stinjaš. Ne vem zakaj je tako težko pustti ljudem, da razmišljajo po svoje in jim ne stalno skakati pred obličje s svojimi prepričanji. Sej lepo, da maš nekaj za kar se ti zdi vredno trudit, ma ne tega vsem vsiljevat.[u]

To je citat za biblijo forumskega obnašanja, za vse jeznoritneže ki gonijo svoj prav v nedogled, če bi lahko. Včasih se že najde kdo, tudi tukaj, kjer je sicer vse bolj ali manj čudovito. laugh.gif

Kriza, ora, lih zadnjič sem razmišljala o eni prijateljici iz oš. Kako sem vesela, da se ne druživa, pa lih 2 km narazen živiva, v oš sma ble pa ko rit in srajca 8 let. Nasploh se mi zdi, da se včasih odmaknemo od določenih ljudi, ker nas dušijo ali nam njihova družba ali mnenje ne pomeni več veliko, ker se pač zančneš morda razhajat zaradi drugačnih pogledov na svet, drugačnih principov, ki se jih vsak zase drži. Ni šans, da bi obstala pri nekom, ki mi pametuje svoje in katerega logike ne morem na noben možen način dojet in vzet za sploh možno.

No, vatevr, jst nimam skor nič kolegic iz oš/gim, ker so mi pač.. čudne. Včasih se dobimo, so ljudje ki jih poznam in imam v dobrem spominu, se mi pa zdi, da delujemo na drugačnih frekvencah, zakaj bi se trudila okrog njih, če mi pač preprosto ni. In se čist zavedam da v njihovih očeh pa še očeh marsikaterega izpadem solitudni freak, pah jebiga (:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13915 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 24 November 2009 - 11:34 AM

Ora, Cvetka, word, nimam kaj dodati.
  • 0

#13916 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 24 November 2009 - 12:05 PM

QUOTE(Cvetka @ 24. 11. 2009 - 10:23) View Post

No, vatevr, jst nimam skor nič kolegic iz oš/gim, ker so mi pač.. čudne. Včasih se dobimo, so ljudje ki jih poznam in imam v dobrem spominu, se mi pa zdi, da delujemo na drugačnih frekvencah, zakaj bi se trudila okrog njih, če mi pač preprosto ni. In se čist zavedam da v njihovih očeh pa še očeh marsikaterega izpadem solitudni freak, pah jebiga (:

Same here...imam 1 prijateljico iz OŠ, s katero se družim. Iz srednje šole nobene. So f*** what!
  • 0

#13917 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 24 November 2009 - 12:22 PM

ja, jaz tudi ne morem biti prijateljica z nekom, če nismo na isti valovni in se ne začutiš...pol nimaš kaj na silo neki:)
nincha, zate sem pa ful vesela thumbup.gif če ljubav štima in buhti, lahko gore premikaš

ja danes sem tok neki žalostna pa še dobila sem en filmček po mailu od patricka swayzea, tok lep, da tle v službi delam, tipkam, dvigam telefone pa cmizdrim zraven cry.gif čisto me je zbalanciralo. iz filma One last dance, ki ga je posnel z ženo. ooooo bože mili, patetika, hormonske motnje tudi zgleda:SS samo tam, ko mu reče, kako ga ma rada, ooo bog cry.gif moram delit to z nekom pa če se kateri da počekirat... strast, nežnost, ljubezen, kemija, vse je not... love patrick cry.gif

• 0

#13918 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 24 November 2009 - 01:51 PM

Fak umiram pri biologiji, kera izguba casa down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13919 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 24 November 2009 - 02:16 PM

dry.gif biologija je kul!

mogoče sam faša foksa ni kul....
  • 0

#13920 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 24 November 2009 - 03:04 PM

Saj vem da je kul, pa tut prfoksa je carka, ampak ta snov mi ful ni všeč- smo delal Krebsov cikel, pa Atp pa to kako iz glukoze nastane atp pa take bedarije, pa sploh nič nisem kapirala, lol biggrin.gif + slabo se počutim in mam filing da bom zbolela, zato mi ga je na polno moril bit v šoli biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users