Spovednica
Posted 23 November 2009 - 08:13 PM

Posted 23 November 2009 - 08:19 PM
Najbrz se ni zgodilo cez noc, cutila, da zveza ne stima ze prej...? :|
No nono je bolnišnici ostal, ima sepso (dizaster ane, ne vem zakaj ga niso pravočasno poslal naprej).
Zato, ker pac sparajo, si mislijo, morda bo pa slo brez...zadnje case sem vedno bolj sokirana nad tem, kako veselo varcujejo v nasem zdravstvu. Kdaj tocno se je to zacelo? Lepega dne sem se zavedela, da npr. talajo antibiotike brez, da bi ti sploh pogledali kri. Brez besed sem.
Izpita za avto trenutno nimam, ker so bli med uradnimi urami na občini brez elektrike.
heh

Posted 23 November 2009 - 09:42 PM
Zdaj stvar je taka, da imam abnormalno nadražene oči zadnje čase; solzim se kot mlade mačke s ceste, kožo imam iber suho in oči me stalno srbijo.
In me je seveda krema začela peč okoli oči, najhuje pa je bilo ko mi je zaradi povečanega solzenja prišla do sluznice - ej mene je žgalo. Sem si šla to reč sprat dol, pa dat gor neko Alverde za okoli oči - tale krema je pa pravi balzam no.
Sploh ne vem več kaj naj s temi očmi. Kapljice mi ne pomagajo, kr neki no.
Po hitrem pregledu omare se spovedujem, da imam preveč oblačil. Jap resnično preveč.
aha, se spovedujem že jaz.
Samo za okvir: Moaj omara premore... 5 plaščev

Moja omara še premore nekaj prostora

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 November 2009 - 09:50 PM
Sploh ne vem več kaj naj s temi očmi. Kapljice mi ne pomagajo, kr neki no.
Jaz si ze od nekdaj okoli oci ne smem skoraj z nicemer sariti. Dekorativa tako ali tako v glavnem odpade (maskaro se prenesejo), kreme za okoli oci sem pa dosedaj imela samo tri, ki mi niso drazile oci - obicajna Nivea/Solea, od Hauschke balzam za okoli oci in od AO krema za okoli oci. Po vsem drugem (preizkusila sem ze vse cenovne razrede) mi solze tecejo v potokih, koza okoli oci postane rdeca, skratka, neuporabno.
Posted 23 November 2009 - 09:53 PM
Tako nekako.
Sta pa tako frendica kot on, preden sta imela med sabo kakršenkoli intimen stik pustila svoje partnerje.
Posted 23 November 2009 - 10:03 PM
Posted 23 November 2009 - 10:32 PM

Me crazy.

I am very osladna, dont hate me

After all this time?
Always.
Posted 24 November 2009 - 12:33 AM

Posted 24 November 2009 - 08:46 AM
Moja omara še premore nekaj prostora

Spovem se, da ne vem več kaj oblačit za na delo in sem začela kar krila eno čez drugo oblačit pa kr neki, v glavnem. Izpade super. Ekstravaganza pri tridesetih, hehe.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 November 2009 - 08:58 AM
Sally, samo meni ne gre v glavo, da bi nekdo zaradi ene zagledanosti kar tako zavrgel 11letno zvezo, v kateri je vse OK. Najbrz sta imela z bivso ze pred to njegovo zagledanostjo pomisleke, ali pa jih je imel vsaj on in cudno bi bilo, ce bivsa teh pomislekov ne bi opazila/jih zacutila.
WORD, isto se meni zdi čudno malo to vse skupaj, 11 let, pa skupno stanovanje, sicer ne poznam natančno primera, ampak pač samo izražam opažanje.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 November 2009 - 09:20 AM
Sally, samo meni ne gre v glavo, da bi nekdo zaradi ene zagledanosti kar tako zavrgel 11letno zvezo, v kateri je vse OK. Najbrz sta imela z bivso ze pred to njegovo zagledanostjo pomisleke, ali pa jih je imel vsaj on in cudno bi bilo, ce bivsa teh pomislekov ne bi opazila/jih zacutila.
Ja verjetno sta imela, oz. sta imela nekaj. Ni bilo pa nič groznega...Če ne bi tega storil bi pač ostal z njo vsaj tako pravi. Recimo temu, da je sledil srcu in ne glavi, pač.
Da bo zgodba še boljša, sta stanovanje imela kupljeno

Posted 24 November 2009 - 10:03 AM
manjka mi
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 November 2009 - 10:13 AM
Še ena spoved, živim med ljudmi, ki se že iz osnovne šole dalje družijo in prijateljujejo samo z ljudmi, ki jih poznajo od vedno in delujejo po principu, več časa nekoga poznaš boljši prijatelj je. Kje je pomen skupnih interesov? Pač mi paše se družit s sošolkami, se pogovarjat o praksi, izjavljat besede, ki jih 3/4 ljudi ne razume in zato mislijo, da se delamo pametne. Fajn mi je bit na forumu, se meni z ljudmi, ki jih ne poznam, jim razlagat stvari, ki jih mogoče sploh ne zanimajo. Pač preberete kar vam paše. Jaz tud od določenih ljudi postov ne berem, ker mi pač niso interesantni, pa nimam zato nič slabe vesti. In ja žal mi je za vse t.i. prijateljice, ker se jim smilim samo zato ker nisem povprečna slovenska Lojza, ki se druži samo z Micko in Pepo, samo zato, ker se poznajo že od malega in so na oni hrib skupaj h maši hodile. Sem pač drugačna, sem pač odprta za nove ljudji, jim pripravljena prisluhniti in dovolj neumna, da delam usluge, četudi na koncu vedno dobim brco v rit.
Posted 24 November 2009 - 10:23 AM
Ah, kako me motijo eni ljudje, ki ti na vsakem koraku vsiljujejo neko svoje mnenje in če to slučajno omeniš, trdi da to nikakor ni res. Za piko na i, ti še pove, da si ti tisti bedak, ki premalo veš in zato primitivno razmišljaš, pa še to zgolj zato, ker se z njim ne stinjaš. Ne vem zakaj je tako težko pustti ljudem, da razmišljajo po svoje in jim ne stalno skakati pred obličje s svojimi prepričanji. Sej lepo, da maš nekaj za kar se ti zdi vredno trudit, ma ne tega vsem vsiljevat.[u]
To je citat za biblijo forumskega obnašanja, za vse jeznoritneže ki gonijo svoj prav v nedogled, če bi lahko. Včasih se že najde kdo, tudi tukaj, kjer je sicer vse bolj ali manj čudovito.

Kriza, ora, lih zadnjič sem razmišljala o eni prijateljici iz oš. Kako sem vesela, da se ne druživa, pa lih 2 km narazen živiva, v oš sma ble pa ko rit in srajca 8 let. Nasploh se mi zdi, da se včasih odmaknemo od določenih ljudi, ker nas dušijo ali nam njihova družba ali mnenje ne pomeni več veliko, ker se pač zančneš morda razhajat zaradi drugačnih pogledov na svet, drugačnih principov, ki se jih vsak zase drži. Ni šans, da bi obstala pri nekom, ki mi pametuje svoje in katerega logike ne morem na noben možen način dojet in vzet za sploh možno.
No, vatevr, jst nimam skor nič kolegic iz oš/gim, ker so mi pač.. čudne. Včasih se dobimo, so ljudje ki jih poznam in imam v dobrem spominu, se mi pa zdi, da delujemo na drugačnih frekvencah, zakaj bi se trudila okrog njih, če mi pač preprosto ni. In se čist zavedam da v njihovih očeh pa še očeh marsikaterega izpadem solitudni freak, pah jebiga (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 November 2009 - 11:34 AM
Posted 24 November 2009 - 12:05 PM
No, vatevr, jst nimam skor nič kolegic iz oš/gim, ker so mi pač.. čudne. Včasih se dobimo, so ljudje ki jih poznam in imam v dobrem spominu, se mi pa zdi, da delujemo na drugačnih frekvencah, zakaj bi se trudila okrog njih, če mi pač preprosto ni. In se čist zavedam da v njihovih očeh pa še očeh marsikaterega izpadem solitudni freak, pah jebiga (:
Same here...imam 1 prijateljico iz OŠ, s katero se družim. Iz srednje šole nobene. So f*** what!
Posted 24 November 2009 - 12:22 PM
nincha, zate sem pa ful vesela

ja danes sem tok neki žalostna pa še dobila sem en filmček po mailu od patricka swayzea, tok lep, da tle v službi delam, tipkam, dvigam telefone pa cmizdrim zraven

Posted 24 November 2009 - 01:51 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 November 2009 - 02:16 PM

mogoče sam faša foksa ni kul....
Posted 24 November 2009 - 03:04 PM

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users