Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13861 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 22 November 2009 - 04:05 PM

Ja pa en adidasov set za tuširanje (šampon, gel, deo). Ful mi je krneki no, sam k sem res čiiist brez idej, ker res ničesar tko ne rab, VSE kar je možno sem mu že kupla biggrin.gif Ah, sej važn da sva skupi pa da se mava lepoe oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13862 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 22 November 2009 - 04:13 PM

Zdaj ko sem jaz ok, je nono čist bogi. Meni se bo zmešalo, tako sem navezana nanjga, da se mi zdi, da se bo kr svet porušu, če bo karkoli šlo narobe cry.gif
  • 0

#13863 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 November 2009 - 04:35 PM

ora, console.gif Držim pesti za nona.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13864 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 22 November 2009 - 04:38 PM

Ja hvala, res mam neki smolo zadnje čase sad.gif
  • 0

#13865 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30013 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 November 2009 - 04:59 PM

zabila popoldne na čveku z bratom & L., poklicala K., da se mi ne da do njega. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13866 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 November 2009 - 05:19 PM

S fantom sma se danes končno začela iskreno pogovarjat o eni resni težavi. Sicer nisma prišla do odgovora, ampak odgovora oziroma rešitve itak ni. On ne vem, če sploh razmišlja kaj o tem. Jaz pač razmišljam o tem, kak se jaz počutim in s čem lahko oziroma brez česa ne morem živet. Že sigurno eno leto me to muči in razjeda. Belim si glavo, pretuhtavam, meljem in ne pridem do nobene rešitve, ki bi mi ustrezala, samo v krogu se vrtim.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#13867 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2009 - 06:13 PM

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#13868 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 November 2009 - 06:31 PM

Pa sem glih mislila vprašat, kdaj te lahko pokličem laugh.gif

Ajde, te pa ti marelo pošiljam, da ne boš kak polit cucek biggrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#13869 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 November 2009 - 06:54 PM

Prepovedala mi je na orbitrek hodt. cry.gif
  • 0

#13870 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 November 2009 - 07:02 PM

FUJ jau, kaj vse sem pojedla. Američani so nori, kake embalaže imajo, 10kg snickersov, bountjev in podobnih zadev v eni vrečki. Alpa pakiranje Cheeriosov od 2kg, norci. ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13871 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2009 - 07:19 PM

QUOTE(Adriane @ 22. 11. 2009 - 18:31) View Post

Pa sem glih mislila vprašat, kdaj te lahko pokličem laugh.gif

Ajde, te pa ti marelo pošiljam, da ne boš kak polit cucek biggrin.gif

Te bom jaz poklicala. Morda (oz. zelo verjetno!!!) jutri. Upam, da boš fraj. dry.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#13872 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 November 2009 - 07:33 PM

Sinnaia, porque? A ker preveč vadiš in si preveč suhcena? Ti je fauš? Krejzi vooman, res.

Js mam slabo vest ker premlevam ene stvari čist za brezveze, namest da delam iz muhe slona bi mogla to spravit stran, pod preprogo, iz muhe plankton, pa ne vem kako. No, vem. Pogovarjam se sama s sabo, kot da se z njim in pišem en mejl že tri tedne, ga brišem, dopisujem, jada jada. Ne, ne bom ga poslala, ne, ne bom poklicala in se hotela kej osebno menit ker vem, da me bo sam zmedlo. Iiija. Pa tolk me ma, tolk zlo fejst! laugh.gif

Pa gibanico sem nardila in sem se tok najedla tople da bom kr eksplodirala.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13873 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 November 2009 - 07:38 PM

Menda zato, ker ga "je ona kupila in mi ne dovoli več, ker si ga bom mogla zaslužt".
  • 0

#13874 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 November 2009 - 07:42 PM

Aa, riiiiight. butl.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13875 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 22 November 2009 - 08:12 PM

Poteptano se počutim down.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13876 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 22 November 2009 - 09:14 PM

ora, upam da bo z nonotom ok...vem kako je to cry.gif

mene pa mori biti v lj, a ne morem nič, ker imam službo faks in redko obiščem svoje sorodnike, prijatelje, ki niso v slo. samo 2 dni sem bila v italiji in sem s težkim srcem prišla nazaj. mogoče mori ta tema, ne vem... manjka mi temperament, da ljudje kažejo emocije, fizični kontakt med ljudmi....tu v petek ob 11, 12 zvečer je center prazen, greš kam plesat, vsi sedijo za šankom in preden se to opusti, tudi traja... razen tam, kjer je balkan muzika, posebno v živo, tam se res čutijo emocije ljudi, kar vibrira biggrin.gif in ne, to ni balkanska patetika sleep.gif

in moti me na splošno pri folku to, da moraš bit nesrečen, jamrat, da je ok. čim pokažeš veselje, strast, si zrihtan, očarljiv, te tako z guštom zabijejo in ubijejo veselje. na faksu itak nobena nič ne zna, jamranje, negativnost pa se lahko sekiram jaz bolj in imam slabše ocene pa bom gledala pozitivno in se nasmejala in pohecala tudi na svoj račun. ne bom pozabila na preddilomca, ko sem vprašala, kje so rezultati: potem pa tiste, ki najbolj jamrajo: ja ej a ne vidiš, na vratih (kao a si glupa), pol pa z užitkom: ampak tebe ni gor rolleyes.gif sem si mislila pejte vse v nekam, da ne bom rekla kam. sej smo na isti barki, zakaj si ne bi pomagal in vzpodbujal down.gif ne razumem teh žensk bednih, res ne. ene par so ok in si mislimo svoje. kako folk nima občutka eden do drugega, taka površnost pa to je užas!! sploh pa ko vidijo da si preprost, se odpreš in vidijo tvojo nesigurnost, si še ego bildajo na tebi. dosti sem leta prenašala žalitve, teptanja drugih od grdulje, fuj, fej, bosanke, ciganke, čefurke, fašistke... zdaj se pa ti isti prilizujejo in kok sem se spremenila in kako imam lepo, temno polt brez solarija haha ne bom pozabila, kako so me (v gimnaziji), kar na busu kdaj kakšni fantje pred vsemi žalili cry.gif bedno da to človek ne pozabi in se ta nesigurnost še vedno vleče nekje v podzavesti. še pesmi, ki so se takrat vrtele, ne morem slišat cry.gif jaz sem bila pa tudi glupa, da se nisem znala postaviti zase. hvala bogu, da imam družino, prijatelje, fanta, ki me ljubijo in so vedno videli v meni nekaj posebnega.
  • 0

#13877 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 22 November 2009 - 09:23 PM

OMG Morettina! cry.gif Kako zelo pogresam iste stvari kot ti (prvi odstavek) in kako zelo razumem tvojega drugega. cry.gif

Ora, tudi jaz upam, da bo nono ok. :| Si se vsaj vceraj imela lepo ob pivu? ;)

Sinnaia, brez besed sem evo. cry.gif

Nincha, tebi pa zelim, da na sebi spremenis tisto, kar si zelis! Ceprav se strinjam z ostalimi, da so ocetje ob svojih odrascajocih hcerah velikokrat "nerodni" v izjavah in dejanjih.

Cvetka, tvoje piljenje maila se mi ne zdi slabo, na taksen nacin si sama velikokrat pridem na cisto s svojimi mislimi in na koncu maila niti ne odposljem. ;)

QUOTE(Braunkopf @ 22. 11. 2009 - 12:55) View Post

Hoho čez en teden? Pri meni so mastni že čez dva dni. Joy oh joy. Je pa tolko lažje ko so zdaj malo krajši...

Sej pravim, vsaj to sreco imam, da se mi lasje ne zmastijo hitro. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13878 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86911 posts

Posted 22 November 2009 - 10:21 PM

Končno mi je mi potegnilo vse sezone QAF, noč bo dolga. woot.gif

Nekdo me jebe na suho, jaz pa mu vračam. Dvojno. twisted.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13879 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 November 2009 - 10:38 PM

Glava me boli za crknit. To je ful nenavadno pri meni, ker me glava boli ene dvakrat na leto.
Spet nisem nič nardila za šolo. FUJ !
  • 0
Viens, reste ici!

#13880 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26080 posts

Posted 22 November 2009 - 11:50 PM

v torek pišem 2. del izpita (genetika), pa sploh še nisem uspela predelat vsega! ohmy.gif MORAM jo narest. me needs a hug cry.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users