Spovednica
Posted 22 November 2009 - 04:05 PM
After all this time?
Always.
Posted 22 November 2009 - 04:13 PM
Posted 22 November 2009 - 04:35 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 22 November 2009 - 04:38 PM
Posted 22 November 2009 - 04:59 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 November 2009 - 05:19 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 22 November 2009 - 06:13 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 November 2009 - 06:54 PM
Posted 22 November 2009 - 07:02 PM
Pablo Picasso
Posted 22 November 2009 - 07:19 PM
Pa sem glih mislila vprašat, kdaj te lahko pokličem
Ajde, te pa ti marelo pošiljam, da ne boš kak polit cucek
Te bom jaz poklicala. Morda (oz. zelo verjetno!!!) jutri. Upam, da boš fraj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 November 2009 - 07:33 PM
Js mam slabo vest ker premlevam ene stvari čist za brezveze, namest da delam iz muhe slona bi mogla to spravit stran, pod preprogo, iz muhe plankton, pa ne vem kako. No, vem. Pogovarjam se sama s sabo, kot da se z njim in pišem en mejl že tri tedne, ga brišem, dopisujem, jada jada. Ne, ne bom ga poslala, ne, ne bom poklicala in se hotela kej osebno menit ker vem, da me bo sam zmedlo. Iiija. Pa tolk me ma, tolk zlo fejst!
Pa gibanico sem nardila in sem se tok najedla tople da bom kr eksplodirala.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 November 2009 - 07:38 PM
Posted 22 November 2009 - 07:42 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 November 2009 - 08:12 PM
Posted 22 November 2009 - 09:14 PM
mene pa mori biti v lj, a ne morem nič, ker imam službo faks in redko obiščem svoje sorodnike, prijatelje, ki niso v slo. samo 2 dni sem bila v italiji in sem s težkim srcem prišla nazaj. mogoče mori ta tema, ne vem... manjka mi temperament, da ljudje kažejo emocije, fizični kontakt med ljudmi....tu v petek ob 11, 12 zvečer je center prazen, greš kam plesat, vsi sedijo za šankom in preden se to opusti, tudi traja... razen tam, kjer je balkan muzika, posebno v živo, tam se res čutijo emocije ljudi, kar vibrira
in moti me na splošno pri folku to, da moraš bit nesrečen, jamrat, da je ok. čim pokažeš veselje, strast, si zrihtan, očarljiv, te tako z guštom zabijejo in ubijejo veselje. na faksu itak nobena nič ne zna, jamranje, negativnost pa se lahko sekiram jaz bolj in imam slabše ocene pa bom gledala pozitivno in se nasmejala in pohecala tudi na svoj račun. ne bom pozabila na preddilomca, ko sem vprašala, kje so rezultati: potem pa tiste, ki najbolj jamrajo: ja ej a ne vidiš, na vratih (kao a si glupa), pol pa z užitkom: ampak tebe ni gor
Posted 22 November 2009 - 09:23 PM
Ora, tudi jaz upam, da bo nono ok. :| Si se vsaj vceraj imela lepo ob pivu?
Sinnaia, brez besed sem evo.
Nincha, tebi pa zelim, da na sebi spremenis tisto, kar si zelis! Ceprav se strinjam z ostalimi, da so ocetje ob svojih odrascajocih hcerah velikokrat "nerodni" v izjavah in dejanjih.
Cvetka, tvoje piljenje maila se mi ne zdi slabo, na taksen nacin si sama velikokrat pridem na cisto s svojimi mislimi in na koncu maila niti ne odposljem.
Hoho čez en teden? Pri meni so mastni že čez dva dni. Joy oh joy. Je pa tolko lažje ko so zdaj malo krajši...
Sej pravim, vsaj to sreco imam, da se mi lasje ne zmastijo hitro.
Posted 22 November 2009 - 10:21 PM
Končno mi je mi potegnilo vse sezone QAF, noč bo dolga.
Nekdo me jebe na suho, jaz pa mu vračam. Dvojno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2009 - 10:38 PM
Spet nisem nič nardila za šolo. FUJ !
Posted 22 November 2009 - 11:50 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users