Spovednica
Posted 21 November 2009 - 09:29 PM
After all this time?
Always.
Posted 21 November 2009 - 09:35 PM
Prvo kot prvo, iz fotk maš ti men fenomenalno postavo, tako fit, tiny in čvrsto.
Drogo kot drugo a on je nek nenormalno postaven mišičast lepotec?
Kot tretje, .. mah, nimam besed! Ne bit žalostna, sama veš kakšna si in kako si zadovoljna s sabo. Če je fotr debil in nesramen, ne pomeni nič drugega kot to, da sam nima manir in spoštovanja do svojega lastnega otroka.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 November 2009 - 09:40 PM
After all this time?
Always.
Posted 21 November 2009 - 10:08 PM
Tudi če si se zredila, če si bla prej suha in si zdej normalna, potem se brezveze sekirat. Verjetno je tudi tvoj oči komentiral samo v tem smislu, ker si po slikah sodeč svetlobna leta od kakšne bajsike. Malo samozavesti
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 November 2009 - 10:24 PM
Posted 22 November 2009 - 12:07 AM
Posted 22 November 2009 - 12:24 AM
Žalostna sem, ker bi zdajle morala bit s Coco, pa nisem.
Dej nehaj, jaz sem že od sinočnjega treninga čisto skurcana, prav joooooooooooooooj. Veš kako sem se veselila, kreten en.
Aja, in Nincha, ti imaš meni POPOLNO, ampak res popolno postavo, in tudi če bi se zredila, bi ta oblika ostala if u get what i mean, tako da ne poslušaj takih pripomb.
Pablo Picasso
Posted 22 November 2009 - 02:31 AM
Za napisati imam 6 krutih seminarskih (poleg seveda ostalih vsemogočih bedarij), vse zelo kmalu in skoraj je oddaja istočasna. Pri nobeni še skoraj nič nimam, ne da se mi. To bo še veselo. Very. Pa naj bo človek dobre volje in sproščen. x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 November 2009 - 09:37 AM
Posted 22 November 2009 - 09:44 AM
WTF no, saj ni poletje. Kaj sem sploh rekla, da grem?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 November 2009 - 09:58 AM
(me pa zanima kje se vidi tvoja postava, jaz tudi rada vidla, ko punce tolk hvalijo)
Sinnaia, a to ti je mama rekla?
včeraj sem bla zunaj po xletih. Ugotovila da sem še bolj asocialna kot sem si misla da sem, da sem vse to sranje prerasla in da sem nadvse srečna
Posted 22 November 2009 - 10:31 AM
Posted 22 November 2009 - 11:09 AM
Za napisati imam 6 krutih seminarskih (poleg seveda ostalih vsemogočih bedarij), vse zelo kmalu in skoraj je oddaja istočasna. Pri nobeni še skoraj nič nimam, ne da se mi. To bo še veselo. Very. Pa naj bo človek dobre volje in sproščen. x(
Pri meni je enako, mogoče kakšna manj. S tem, da jim imamo letos prvič za delat, nazadnje sem jih pisala v gimnaziji. Sovražim seminarske.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2009 - 11:19 AM
čeprav sva midve z mamo včasih(ko sem bla na vrhuncu pobertete tudi imele težke vojne. UF.Če pa zdaj pogledam kak gobec (dobesedno) sem imela jaz, bi na mestu moje mame bila še 100krat hujša.
evo zdaj mi je pa mama tako rekoč najboljša prijateljica.
ok to sem zdaj kar brezveze napisala, ker sploh ne vem kaj sta imele....ampak vseeno.Upam da bosta enkrat prišle "skup"
Posted 22 November 2009 - 11:57 AM
Prav tako se tudi trudim, da se ne sporečeva za vsak drek in sem čist ustrežljiva in prijazna...dokler spet ne začne s svojimi forami in zmerjanjem. Vem, da znam bit tut jz huda prasica, ampak jaz sem mami že 100x rekla, da mi nima kej očitat, ker namreč nisem skorajda nikol jz tista, ki izzove prepir. Od mene bo pač dobila nazaj tak odnos, kot ga ona da meni- tudi to sem ji že povedala, pa je lažje mene krivit za vse.
Posted 22 November 2009 - 12:55 PM
^^
Me too. Obupno brezplodno delo, cez en teden je tako ali tako spet enako in tako do onemoglosti.
Hoho čez en teden? Pri meni so mastni že čez dva dni. Joy oh joy. Je pa tolko lažje ko so zdaj malo krajši...
Ninča , tvoje telo je ravno v fazi spreminjanja(iz punce v žensko)pa jaz vem da je ati z to bajso mislil ravno to, kao OMG moja Ninča pa ni več otrok
Ja, po moje je tudi bolj iz tega razloga skurcal postavo. Pač staršem je težko gledat kako deteta odraščajo, pa pol mečejo ven raznorazne gluposti, za ketre jim je kasneje žal.
Pa saj Nincha, toliko možganov tudi imaš, da znaš svoje kile objektivno ocenit in da veš da nisi bajsa. Lahko pa kdaj to tudi fotru omeniš.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 November 2009 - 12:59 PM
Meni imaš ti fenomenalno postavo, menjam takoj. Do kakšne krize je še blazno daleč.
Tudi če si se zredila, če si bla prej suha in si zdej normalna, potem se brezveze sekirat. Verjetno je tudi tvoj oči komentiral samo v tem smislu, ker si po slikah sodeč svetlobna leta od kakšne bajsike. Malo samozavesti
Se strinjam, res ti nič ne manjka, nasportno, super postavo imaš in ravno prav na vseh mestih, le kdo hoče bit zobotrebec!
Se pa strinjam tudi z Lo Fi, ki pravi, da starši vidijo, da se njihova punca res spreminja. Ne si jemat k srcu, zihr nista mislila tako.
Pri mojih 19 letih mi grozi, da me bo tok namlatla, da zase ne bom vedla. Pa saj ni normalna.
OMG
Posted 22 November 2009 - 03:32 PM
Spovedujem se, da sem ful žalostna, ker mava s fantom jutri dve leti, pa sem mu kupla KR ENO darilo in se prov slabo počutim zarad tega, mu bom rajš še neki sexi zaplesala al pa kej, pa upam da bo vsaj tega vesel. Verjetno jutri skupi špricava šolo, da bova malo sama
After all this time?
Always.
Posted 22 November 2009 - 03:38 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users