Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13841 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 21 November 2009 - 09:29 PM

Zdele sem pršla v dnevno sobo samo v spodnjem perilu, in je fotr dal en omentar na to, da sem se zredila v noge, in ko sem šla ven je zašepetal mami Kakšna bajska je postala, pa sem slišala, pa ne morem nehat jokat cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13842 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 November 2009 - 09:35 PM

Ou maj god, a se hecaš? A si ziher, da je to rekel, da ni plod domišljije ta zadnji stavek? Ker debil?!?
Prvo kot prvo, iz fotk maš ti men fenomenalno postavo, tako fit, tiny in čvrsto.
Drogo kot drugo a on je nek nenormalno postaven mišičast lepotec?
Kot tretje, .. mah, nimam besed! Ne bit žalostna, sama veš kakšna si in kako si zadovoljna s sabo. Če je fotr debil in nesramen, ne pomeni nič drugega kot to, da sam nima manir in spoštovanja do svojega lastnega otroka. huh.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13843 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 21 November 2009 - 09:40 PM

Ne sej ne zato da mi je rekel bajska, sej tko se nekak skos kličemo pa me ne mot če mi kdaj reče da mam bajsasto rito al pa kej, ni blo to nesramno (sej ko se tuki prebere izpade k da je res največji debil, ampak ne zato) tok sem žalostna zato ker sem se res tok zredila v rit pa noge in mi je tok bed in to še pol na tak način slišat od očija k pol pa veš da je res nekak kriza, nevem no, prou ogabna sm sama seb zdele da sm pustila da sm res tok dobila u rit pa noge, ffuj fuj fuj fuj fuj cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13844 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 21 November 2009 - 10:08 PM

Meni imaš ti fenomenalno postavo, menjam takoj. Do kakšne krize je še blazno daleč. smile.gif
Tudi če si se zredila, če si bla prej suha in si zdej normalna, potem se brezveze sekirat. Verjetno je tudi tvoj oči komentiral samo v tem smislu, ker si po slikah sodeč svetlobna leta od kakšne bajsike. Malo samozavesti smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#13845 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 21 November 2009 - 10:24 PM

Žalostna sem, ker bi zdajle morala bit s Coco, pa nisem. cry.gif
  • 0

#13846 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 November 2009 - 12:07 AM

Smilim se sama sebi zaradi urnika faksa v poletnem semestru, ko ne bom noben dan doma pred pol šesto, ob ponedeljkih celo pred pol deseto/deseto, srede tut tko nekak...Sej se mi sploh ne bo splačal domov hodit. cry.gif
  • 0

#13847 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 November 2009 - 12:24 AM

QUOTE(Freya_ @ 21. 11. 2009 - 22:24) View Post

Žalostna sem, ker bi zdajle morala bit s Coco, pa nisem. cry.gif

Dej nehaj, jaz sem že od sinočnjega treninga čisto skurcana, prav joooooooooooooooj. Veš kako sem se veselila, kreten en. cry.gif

Aja, in Nincha, ti imaš meni POPOLNO, ampak res popolno postavo, in tudi če bi se zredila, bi ta oblika ostala if u get what i mean, tako da ne poslušaj takih pripomb.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13848 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 November 2009 - 01:15 AM

Pogrešam ga.
Žalostna sem.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#13849 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2009 - 02:31 AM

Za napisati imam 6 krutih seminarskih (poleg seveda ostalih vsemogočih bedarij), vse zelo kmalu in skoraj je oddaja istočasna. Pri nobeni še skoraj nič nimam, ne da se mi. To bo še veselo. Very. Pa naj bo človek dobre volje in sproščen. x(
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#13850 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 November 2009 - 09:37 AM

Pri mojih 19 letih mi grozi, da me bo tok namlatla, da zase ne bom vedla. Pa saj ni normalna.
  • 0

#13851 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 November 2009 - 09:44 AM

BAD. Grem kao zdaj na piknik, friendi od fanta, pa sedaj izvem, da je ZUNAJ!!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

WTF no, saj ni poletje. Kaj sem sploh rekla, da grem? verymad.gif NE DA SE MI.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13852 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 22 November 2009 - 09:58 AM

Ninča , tvoje telo je ravno v fazi spreminjanja(iz punce v žensko)pa jaz vem da je ati z to bajso mislil ravno to, kao OMG moja Ninča pa ni več otrok biggrin.gif smile.gif
(me pa zanima kje se vidi tvoja postava, jaz tudi rada vidla, ko punce tolk hvalijo)

Sinnaia, a to ti je mama rekla?

včeraj sem bla zunaj po xletih. Ugotovila da sem še bolj asocialna kot sem si misla da sem, da sem vse to sranje prerasla in da sem nadvse srečna biggrin.gif
  • 0

#13853 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 November 2009 - 10:31 AM

Ja, Lo-fi.
  • 0

#13854 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86911 posts

Posted 22 November 2009 - 11:09 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 11. 2009 - 2:31) View Post

Za napisati imam 6 krutih seminarskih (poleg seveda ostalih vsemogočih bedarij), vse zelo kmalu in skoraj je oddaja istočasna. Pri nobeni še skoraj nič nimam, ne da se mi. To bo še veselo. Very. Pa naj bo človek dobre volje in sproščen. x(

Pri meni je enako, mogoče kakšna manj. S tem, da jim imamo letos prvič za delat, nazadnje sem jih pisala v gimnaziji. Sovražim seminarske. mad.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13855 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 22 November 2009 - 11:19 AM

Sinnaia kiss1.gif bad.
čeprav sva midve z mamo včasih(ko sem bla na vrhuncu pobertete tudi imele težke vojne. UF.Če pa zdaj pogledam kak gobec (dobesedno) sem imela jaz, bi na mestu moje mame bila še 100krat hujša.
evo zdaj mi je pa mama tako rekoč najboljša prijateljica.
ok to sem zdaj kar brezveze napisala, ker sploh ne vem kaj sta imele....ampak vseeno.Upam da bosta enkrat prišle "skup" smile.gif
  • 0

#13856 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 November 2009 - 11:57 AM

Meni je popolnoma jasno, da znam tudi jaz konkretno gobec zavrtet, čeprav se vedno trudim, da se ne spustim na njeno raven, ker to, kar ona vrže iz sebe, je pravzaprav že na meji nizkotnega.
Prav tako se tudi trudim, da se ne sporečeva za vsak drek in sem čist ustrežljiva in prijazna...dokler spet ne začne s svojimi forami in zmerjanjem. Vem, da znam bit tut jz huda prasica, ampak jaz sem mami že 100x rekla, da mi nima kej očitat, ker namreč nisem skorajda nikol jz tista, ki izzove prepir. Od mene bo pač dobila nazaj tak odnos, kot ga ona da meni- tudi to sem ji že povedala, pa je lažje mene krivit za vse.

• 0

#13857 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 November 2009 - 12:55 PM

QUOTE(_Planet_ @ 19. 11. 2009 - 22:15) View Post

^^

Me too. Obupno brezplodno delo, cez en teden je tako ali tako spet enako in tako do onemoglosti.

Hoho čez en teden? Pri meni so mastni že čez dva dni. Joy oh joy. Je pa tolko lažje ko so zdaj malo krajši...

QUOTE(Lo-Fi @ 22. 11. 2009 - 9:58) View Post

Ninča , tvoje telo je ravno v fazi spreminjanja(iz punce v žensko)pa jaz vem da je ati z to bajso mislil ravno to, kao OMG moja Ninča pa ni več otrok biggrin.gif smile.gif

Ja, po moje je tudi bolj iz tega razloga skurcal postavo. Pač staršem je težko gledat kako deteta odraščajo, pa pol mečejo ven raznorazne gluposti, za ketre jim je kasneje žal.
Pa saj Nincha, toliko možganov tudi imaš, da znaš svoje kile objektivno ocenit in da veš da nisi bajsa. Lahko pa kdaj to tudi fotru omeniš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13858 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 November 2009 - 12:59 PM

QUOTE(Hevea @ 21. 11. 2009 - 22:08) View Post

Meni imaš ti fenomenalno postavo, menjam takoj. Do kakšne krize je še blazno daleč. smile.gif
Tudi če si se zredila, če si bla prej suha in si zdej normalna, potem se brezveze sekirat. Verjetno je tudi tvoj oči komentiral samo v tem smislu, ker si po slikah sodeč svetlobna leta od kakšne bajsike. Malo samozavesti smile.gif

Se strinjam, res ti nič ne manjka, nasportno, super postavo imaš in ravno prav na vseh mestih, le kdo hoče bit zobotrebec!
Se pa strinjam tudi z Lo Fi, ki pravi, da starši vidijo, da se njihova punca res spreminja. Ne si jemat k srcu, zihr nista mislila tako.

QUOTE(Sinnaia @ 22. 11. 2009 - 9:37) View Post

Pri mojih 19 letih mi grozi, da me bo tok namlatla, da zase ne bom vedla. Pa saj ni normalna.

OMG ermm.gif straši res prevečkrat prenašajo bremena lastne frustracije na otroke. Žalostno!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13859 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 22 November 2009 - 03:32 PM

Punce hvala, ful ste prijazne, ampak brezveze da zdaj to razlagam, ker moji kompleksi glede nog segajo že vsaj ene 10 let nazaj, pred tremi leti sem se vsaj tok "sprostila", da nosim poleti kratke hlače in krila, ampak zdej pa res obolevam ker ne samo da mam kratke, fuzbalerske noge na O, zdej so povrhu vsega še zašpehane cry.gif Mah, sej bom neki nardila, ker me je zdej to tok zadel da ne morem več spregledat tega. Krneki sad.gif

Spovedujem se, da sem ful žalostna, ker mava s fantom jutri dve leti, pa sem mu kupla KR ENO darilo in se prov slabo počutim zarad tega, mu bom rajš še neki sexi zaplesala al pa kej, pa upam da bo vsaj tega vesel. Verjetno jutri skupi špricava šolo, da bova malo sama oops.gif oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13860 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 22 November 2009 - 03:38 PM

CK spodnje hlače?
  • 0