Spovednica
Posted 20 November 2009 - 05:59 PM

Posted 20 November 2009 - 09:35 PM

Slabe volje sem, na jok mi gre. Skos mam za delat za faks, ker pač sama hočem vse in čimboljše nardit, zraven še delam druge stvari, da mi slučajno ni dolgčas

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 November 2009 - 08:59 AM
Mam še leto faksa, mal več, pa pol kar bom vlekla časa z diplomo.
Pol pa neka služba, skoz vsak dan treba hodit nekam za 8 ur. Obol, res. Kako bom preživela da se neko obdobje v mojem lajfu zaključuje (za nekaj časa - podiplomca mislim it...) in ljudje iz tega obdobja bodo enostavno izginli.
In pol neka služba. Tam maš samo sodelavce...nobenih hudih prilik za plest neke stike itd... In kaj pol pridem domov in zdej naj si še kosilo kuham...
Ja vem razvajena oz. komfortna sm na polno. Navajena da mam triljon sekund časa zase. In pol ko bo služba bo pa to tko ko da bi odrezal.
In pol družba pričakuje od mene še da bom neka gospodinja pa rojevala otroke in se zapostavila za nadaljnih 20 let?
My ass, ni šans.
Mislim da se bo zaključilo pri prestopu iz kategorije "Vzdrževano prebivalstvo" v "nevzdrževano davkoplačevalsko prebivalstvo".
Posted 21 November 2009 - 10:03 AM

Posted 21 November 2009 - 10:23 AM
Cel teden že nisem bila na grobu od moje Laske. Sej vseeno mislim nanjo vsak dan..še kar, ampak na jok mi gre, ko pomislim, da je sama tam pod tisto zemljo.

Posted 21 November 2009 - 10:36 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 November 2009 - 10:59 AM

Otroke boš pa imela, če jih boš želela, ane, in takrat ti skrb zanje definitivno ne bo odveč, če ne, jih pa nimaš, a ni tako?

Posted 21 November 2009 - 11:14 AM
Se strinjam z _M_. Meni tudi ni jasno, kaj vam tako pase v soli.

In ne vem, zakaj s sodelavci/poslovnimi partnerji ne bi mogla navezati stikov? Ravno tako se druzimo, se skupaj zabavamo itd..
V nasprotju z _M_ mene sicer moti, da se s prijatelji ne dobivamo pogosto, ker mislim, da bi slo, ce bi hoteli, ampak to je ze druga zgodba, je ne povezujem nujno s sluzbo. Vedno bolj imam namrec obcutek, da je v danasnjem svetu postalo "fensi" razlagati, kako si "bizi".

Kar se pa otrok tice jih ne planiram iz mnogih vzrokov, tako da to poglavje ni problematicno.
Posted 21 November 2009 - 11:16 AM
Še ena spoved. Zmanjkalo mi je papirja in si ne morem stiskati skripto, da bi se začela učit za izpit. Preko ekrana mi je pa tako zelo mučno brat, da raje grem čistit hišo

Posted 21 November 2009 - 11:16 AM
― V. Van Gogh
Posted 21 November 2009 - 11:22 AM
Tako čas na faxu kot čas, ki sledi, imata svoje prednosti in slabosti, zagotovo. Jaz mislim, da se da iz obeh obdobij veliko potegniti, če se malo potrudiš. Jaz sem študentsko življenje izkoristila na ve možne načine, pa tudi zdaj mi ni slabo. Sally - pravijo, da je 30 kot 20, samo z denarjem. (no, zame to ne velja, ker vse zagonim za uživancijo in hobije, ampak saj ravno v tem je point).

Moja spoved: obkrožajo me nekateri zelo dolgočasni ljudje, ki niso sposobni normalne komunikacije, in na moj 5 minutni monolog odvrnejo samo: DA. LOL Ali pa na FB dobim komentar:

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 November 2009 - 11:32 AM

Posted 21 November 2009 - 12:08 PM
bellini, pač mogoče se boš na začetku malo lovila, ampak kmalu pridejo izkušnje, zelo dragocene. Seveda si sposobna, fax ti je dal veliko znanja, le v prakso ga moraš postaviti. Vse najboljše.
Tako čas na faxu kot čas, ki sledi, imata svoje prednosti in slabosti, zagotovo. Jaz mislim, da se da iz obeh obdobij veliko potegniti, če se malo potrudiš. Jaz sem študentsko življenje izkoristila na ve možne načine, pa tudi zdaj mi ni slabo. Sally - pravijo, da je 30 kot 20, samo z denarjem. (no, zame to ne velja, ker vse zagonim za uživancijo in hobije, ampak saj ravno v tem je point).

True, true, true...
Moja spoved: obkrožajo me nekateri zelo dolgočasni ljudje, ki niso sposobni normalne komunikacije, in na moj 5 minutni monolog odvrnejo samo: DA. LOL Ali pa na FB dobim komentar:

Ah, kako vem, kako se pocutis, mene so ze zdresirali in sem sedaj tiho, ker mi res ni vec za nabijati monologov v steno. In potem smo tiho in se gledamo. La vita e bella.

Posted 21 November 2009 - 12:35 PM
Posted 21 November 2009 - 12:50 PM
Jaz ne vem, a je enim ljudem normalno, da odgovorijo na mail/sms v dveh dneh, al kaj. Za popizdit.

― V. Van Gogh
Posted 21 November 2009 - 12:56 PM
No jaz ne vem kako se bo življenje zasukalo, je pa trenutno več opcij. Ena je ziher, dve leti pa pol bom delala v Kranju. Dobla sem štipendijo, tko da to je to.
Potem pa sta opcije dve...Ena je da mi bo v tujini tak všeč, da se bom po 2 letih in pol delovnih izkušenj poslovila od naše podalpske deželica in šla služit trikrat večje denarce s svojo izobrazbo ven, kot bi jih zaslužila tu (IN NE, STANDARD NI PRAV NIČ VIŠJI.)
Druga je pa ta da bom v tej službi ostala do dopolnjenih 5 let, naredila izpit nek, ki ga rabim in se spravila odpirat svoje podjetje. Kar bi storila, samo kaj ko, kot ste že rekle: easier said than done :S
tretja je še da bom pustila to službo in šla kam drugam. Ampak to štejem kar pod prvo

Vmes bi blo pa v teh letih službe fajn še doktorat narest in to je to.
Kje bo kaj druženja, ljudi - bogsigavedi, očitno se bom morala pustit presenetit. Včasih se mi zdi, da ko končaš faks pa res nehaš bit "mlad", in postaneš "star in odgovoren" - stupid, I know. Samo tk se pač počutim. :S
Ta forum mi včasih res tok pomiri da sploh povedat ne morem, zakon ste, res!
Posted 21 November 2009 - 01:12 PM
Posted 21 November 2009 - 01:53 PM

Moja spoved je da sem v tem sončnem dnevu v pižami in najbrž ne bom šla nič ven.
Da se nič ne premaknem v smeri da bi pisala profesorjem iz cl. university, ker ne vem kaj naj nardim, a bi lahko 2 leti študirala v us al ne.
Da pogrevam 2 leti staro župo, ker me razkuri, da reče tako stvar, kaj naj jst nardim. Neprijetno presenečenje na neprijetno presenečenje, obžalovanja vmes pa kaki svetli žarki in dobri dnevi. Worth keeping? Worth keep tryng?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 November 2009 - 03:34 PM

Posted 21 November 2009 - 08:33 PM
Mami mi je pozabila kupit sezamove ploščice (obsedena sem z njimi), in zdaj sem primorana jest neko čokoladno sranje, pfuj jebemti.

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users