Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13801 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2009 - 10:18 PM

QUOTE(_Planet_ @ 19. 11. 2009 - 22:15) View Post
Me too. Obupno brezplodno delo, cez en teden je tako ali tako spet enako in tako do onemoglosti.

Pri meni je že čez 3 dni. Bruhy.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#13802 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28970 posts

Posted 19 November 2009 - 10:19 PM

Even better. :| Frendica si jih mora prati vsak drugi dan. X|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13803 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2009 - 10:21 PM

Jaz si jih moram, ker se mi ob lasišču zmastijo zaradi pene za volumen.
Hja nič, res si jih moram iti prat. x(

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#13804 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18826 posts

Posted 19 November 2009 - 10:23 PM

Jaz si jih perem vsak dan oz. izjemoma vsake dva dni. Predstavljite si to veselje laugh.gif Še sploh zato, ker cel proces z balzami in ostalim sranjem traja VSAJ eno uro biggrin.gif Oh ja, včasim pomislim kaj mi je treba teh las... biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13805 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28970 posts

Posted 19 November 2009 - 10:25 PM

Fluffy, tudi meni se hitreje zasvinjajo, ce imam kaksne proizvode na njih (ob lasiscu), ampak to je tako ali tako samo takrat, ko pridem od frizerke.
Ja, prej gres, prej bo za tabo. smile.gif

Nincha ma jaaa, vcasih si mislim, kaj nisem moski, bi lahko kvalitetneje prezivljala svoj prosti cas, ker se mi ne bi bilo potrebno ukvarjati s taksnimi in drugacnimi kozmeticnimi obdelavami - od depilacije do zamudnega pranja las.

• 0

#13806 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2009 - 11:00 PM

Haha, še zaj nisem šla. No, zaj pa grem res.

Nincha, zakaj pa vsak dan? Tako hitro se ti mastijo?

• 0

#13807 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18826 posts

Posted 19 November 2009 - 11:05 PM

Ma ne mastijo, ampak prvi dan majo vsaj mal "volumna", potem pa postanejo čiist polizani, pa mi nobena pena ne pomaga. Plus če grem na fitnes/aerobiko/mamo športno so mi potem ogabni tisti prešvicani, in si jih rajš operem.

Spovedujem se, da sem šla ob 8h mal zadremat in sem spala skor do 10h, zdej pa nevm kako bom spet zaspala down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13808 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28970 posts

Posted 19 November 2009 - 11:06 PM

LOL Fluffy, da ti ne bodo vode zaprli, tako kot meni (beri vtise danasnjega dne smile.gif ).
  • 0

#13809 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88473 posts

Posted 19 November 2009 - 11:33 PM

^^Planet, pri nas so lani zaprli vodo zjutraj, ko sem sem si umivala faco, in bla cela penasta, čez pol ure bi morala na faks. Jaz sem mislila, da bom razbila vse, kar se vidla pred sabo. ohmy.gif Nazadnje sem si sprala z vodo, ki sem jo mela pripravljeno za s sabo. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13810 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 19 November 2009 - 11:41 PM

Razganja me na polno blush1.gif
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#13811 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28970 posts

Posted 19 November 2009 - 11:44 PM

Jina, ne govori, ko sem prej ugotovila, da ni vec vode, sem dvojna vrata tako zaloputnila, da se je cela bajta stresla (I do this when I'm angry).
Sej sem si pripravila vedro mrzle vode, samo tisto je bolj tako, za vsak slucaj, ne vem, ce se bom lotila s tistim umivanja obraza, ker je neprikladno.

Hehe Peteršilj se je pridruzil klubu zaljubljenih. biggrin.gif

• 0

#13812 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 November 2009 - 11:54 PM

Jutr ne grem na faks. ph34r.gif
  • 0

#13813 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 November 2009 - 08:41 AM

Ful mam rada mojo najboljšo prjatlco kiss1.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13814 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 November 2009 - 12:59 PM

Čez noč se je sesulo vse.
Tam, kjer sem delala, so nehali z enim projektom zaradi spora in tega zaslužka nimam več. Seveda ful iščem, ker sam s knjižnico se ne morm preživljat.
Želim si delat z otroki, to ej delo, ki me veseli. Ampak je težko na hitr najti, tudi če maš ogromno izkušenj. In so me povabl na razgovor v eno trgovino z umetniškim materialom. Sej vse fajn pa to, sam... jst ne vem, če bi jo sprejela. Pripravljeni so me uvajat na delo z blagajno, ker si želijo imeti tako izkušeni kader, mene v zvezi z materialom pač ni treba več nič usposabljat. Tudi delam lahko večkrat tedensko. Sam oklevam. Ne vem. Vedno sem si sicer želela tudi delat v takšni trgovini. Zdej, ko sem pa tik pred tem, pa ne vem. Tam prodajat, okej sej tudi kej svetuješ, samo delaš sam in stranke so ful različne. Tok se počutim bedno. Po eni str. nujno rabim delo in keš, po drugi si želim delat, nekaj kar znam, po tretji pa oklevam, ker je trgovina.

Kaj mi svetujete? Počutim se prav čudno, ker nimam več zagotovljene službe in dohodka:?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13815 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18739 posts

Posted 20 November 2009 - 01:39 PM

Nč fajn, Princeska. Zakaj rabiš take izkušnje za delo z blagajno? Mogoče je le pametneje, da ostaneš z nekim jobom, čeprav mi tole z blagajno ne zveni idealno. hmm.gif console.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13816 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 November 2009 - 02:13 PM

Mah sej ne vem. Bolj se nagibam k ne in pošiljam prošnje še drugam. Una šefica je bila sprva kr malo nesramna. Ne bom pisala tukaj kaj, ampak ni bilo pa glih prijazno. Se mi zdi, da bo preveč taka... hm...
Mislim, da me hoče zgolj zaradi znanj in reference, ne zaradi osebnosti in česar koli. Kr malo je bila ljubosumna, ker sem znala nekaj stranki svetovat, ona pa ne. Sam če so spraševale tam stvar, ona ni vedela, sem pač vskočila. In pomoje se je počutila ogroženo, kaj pa vem, čerpav so bile potem stranke nasveta zelo vesele in hvaležne.
Ampak je bilo to čisto iz prijaznosti. Res nisem hotela nalašč in grdo.
  • 0

#13817 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2009 - 03:44 PM

Princeska, glede na to, kolko izkušenj imaš, sem prepričana, da boš našla delo, ki ti bo všeč! Ne sprejmi tega dela če ti ne diši in boš tja z muko hodila. Razen pač v primeru, da res nujno rabiš denar in ne moreš počakat naprimer en mesec, da dobiš kaj boljšega.

Moja spoved : Danes sem bila po dolgem času našpricana z Lushevo Karmo in so mi v šoli rekli, da smrdim. rolleyes.gif blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#13818 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18826 posts

Posted 20 November 2009 - 03:47 PM

Jaz pa ne vem zakaj ne bi sprejela in še naprej iskala, sej če najdeš kaj boljšega še vedno lahko daš odpoved, a ni tko?
  • 0

After all this time?

Always.

#13819 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20052 posts

Posted 20 November 2009 - 04:43 PM

Pomoje je dobro, da sprejmeš. Boš ena izmed prodajalk, ki zna svetovati. Sem šla jst zadnjič v domžalskega in jo 500 stvari vprašala, pa mi je vse povedala smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13820 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 November 2009 - 05:04 PM

Ne, sm se odločila, da ne. Mam pa zelo slabo vest, ker jih bom tko odpikala. Ful slabo, ker nisem tok nezanesljiva oseba, kot bo izgledalo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users