Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13781 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 18 November 2009 - 06:11 PM

^^

cry.gif

QUOTE(SiQsI @ 18. 11. 2009 - 16:36) View Post

Sej ni čudn, da sm zbolela, sm zadnjih 14 dni sam malco v službi jedla to je pa vse... halo!? da bi mt k je cele pofu... dneve doma kej pametnga skuhala pa ne... za kosilo (ja vem, ura je 16.35-obup!) mi ponudi marelčne cmoke... ma u rit si jih lahko zatlačiš!!! evil.gif

blink.gif Kaj je narobe z marelicnimi cmoki? In, ce hodis v sluzbo ter vmes ne skocis ob poldne na kosilo je razumljivo, da le-tega ne mores jesti kaj dosti prej kot ob 16.35, foter in mami ga imata obicajno ob 18h, 19h, kaj hocemo, zivljenjski ritem je pac taksen.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13782 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86908 posts

Posted 18 November 2009 - 06:22 PM

Dobila sem delo fotografinje za en projekt. w00t2.gif Sicer zaenkrat samo dobrih 50 slik, ampak vseeno, ful sem vesela. biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13783 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 18 November 2009 - 06:24 PM

wauu!! thumbup.gif cool.gif cool.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13784 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 November 2009 - 06:28 PM

še zmer skurjena od včer, sam je blo pa hudo biggrin.gif

PS: una štanga v KMŠ je totalno lame. Okrog tistga se nikol ne da plesat, ker je za dve normalni štangi debela, okol je pa prostora za hodt 10 centimetrov.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13785 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 18 November 2009 - 07:13 PM

QUOTE(Kinky @ 17. 11. 2009 - 22:27) View Post

Enemu frendu sem očitala, direkt, da samo jaz vlagam v prijateljstvo, on pa meni nazaj: nisem vedel, da sva v tako resnem razmerju, pa sori, ker ne opravljam svojih dolžnosti.

Ma mrš nekam ti in tvoj zlomljen sarkazem, na meni ga ne boš testiral, in sori, pač 2 krat na leto ko prideš ti v LJ na koncert ne bova frenda, pozabi, bumbar zagovedan!!!

Prav jezna sem.
Drugače pa same melanholične spovedi, punce, držite se!!! cry.gif

Mah ja...
So mi poznane te scene... včasih sem bila tudi jezna, žalostna in kaj še vseh teh negativnih čustev ob tem, zdaj pa... ne bom rekla, da nikoli več ne občutim kanček tega, ampak je bistveno drugače. Ne dotakne se me več to tolko razdirajoče, ne pustim da mi pobere energijo. Sprejmem pač, si mislim svoje in grem dalje.

Spomnil me je tvoj post na mojo prijateljico, od katere nisem nič slišala od nje preteklo leto, vse odkar je bila v zvezi. Nedavno se mi je spet javila z novicami kako da je in med vrsticami sem izvedela da je znova samska. Hudo mi je za njo in vem, da preživlja težke čase... a halo... ves ta čas ko ji je blo pa lepo se pa ni imela časa spomnit na mene, ane...
Samo.. tako pač to pride.. ponavadi. rolleyes.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#13786 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 18 November 2009 - 07:24 PM

^^

Same here, spustila sem taksne ljudi iz svojega zivljenja, ne morem se vecno sama truditi (in ja, imas "obveznosti", ce jih ze hoces tako imenovati), najbolj zalostno pri vsej stvari je, da se je ze tako ozek krog prijateljev se skrcil in, da je vse, kar sem dobila kot komentar na moj "umik" - "ja kje pa ti hodis zadnje case". Nikjer, tam sem, kot vedno, samo navelicala sem se prosjaciti za tvojo pozornost. rolleyes.gif

Jina woot.gif A to je tisto, ko na koncu dobimo 1000 EUR? biggrin.gif
  • 0

#13787 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 18 November 2009 - 08:15 PM

Ma, tok sem razkurjena nad sošolko, naj se gre solit! verymad.gif

Sva se menili za film enkrat ta teden, pa ja, je izbrala sredo, čeprav jutri pišemo latinščino. Sej ji to rekla, je rekla, ne ne, sej ok, vseeno lahko. Prov, ane. In se že dons vse zmenva, pa me pol ure pred busom pokliče, da ne bi šla, ker se more še ful naučit rolleyes.gif . Prej bi mislila, zato jst nisem šla k sestri z našima, ki jo lih enkrat na teden vidim zdaj med šolo rolleyes.gif . Sam itak, tud če ji to rečem, najbrž ne bo razumela, ker je edinka, pa ma itak vse na dosegu roke, sam ne, jst pa svoje sestre ne morem met zmeri pr seb, k bi jo želela. Naj se gre solit, again! rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13788 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86908 posts

Posted 18 November 2009 - 08:27 PM

QUOTE(_Planet_ @ 18. 11. 2009 - 19:24) View Post

Jina woot.gif A to je tisto, ko na koncu dobimo 1000 EUR? biggrin.gif

Haha, ne, I wish. laugh.gif Tisto je bil en natečaj za Skopje Plakat, na temo Power vs. poverty. Sem pa tut kombinirala s fotografijo, ja. Ampak ni še rezultatov, hope never dies. biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13789 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 18 November 2009 - 09:42 PM

^^

Aja, tocno, sej si rekla, da gre za plakat. Even better torej, one won, one more to go. thumbup.gif

• 0

#13790 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 18 November 2009 - 09:45 PM

Strah me je k mi bo jutr verjetn spulu zob ohmy.gif ohmy.gif cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13791 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 November 2009 - 10:53 PM

Če imaš še nateklo mislim da ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13792 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12154 posts

Posted 18 November 2009 - 10:57 PM

Men so ga spulil kljub temu, da sem lahko odprla usta samo na 1 cm in mela vse razbolelo... mi je razprl čeljusti, da sem vidla sto tisoč zvezd... cry.gif
  • 0

#13793 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 November 2009 - 11:49 PM

Jaz sem tako utrujena, pa ful še dela... down.gif Prav oči se mi zapirajo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13794 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 19 November 2009 - 12:16 AM

^^

V takem primeru zaspim za mizo. Ne mores dolgo, ker je neudobno, tako da se izognes nevarnosti, da bi utonil v spanec za vso noc, je pa ravno dovolj, da lahko potem delam naprej. butl.gif
  • 0

#13795 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 19 November 2009 - 08:09 AM

Jina, čestitke!
Jaz sem pa doma ostala, ker imam vročino. Zdaj sem si z muko privoščila en vitaminski šok in se odpravljam nazaj v posteljo. Upam, da do jutri mine sad.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#13796 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 19 November 2009 - 03:42 PM

Jaz ne smem doma ostat pa bi rada, samo mam vse 100% obvezno. Mi je še vedno ful slabo, ful sem utrujena. T mi je obljubil, da me pelje v BTC pa mi ne diši... res sem bolna (drugače bi me odstrelilo do BTC-ja).
  • 0

#13797 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2009 - 10:11 PM

Ne da se mi it las prat. Sovražim pranje las.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#13798 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 19 November 2009 - 10:15 PM

^^

Me too. Obupno brezplodno delo, cez en teden je tako ali tako spet enako in tako do onemoglosti.
  • 0

#13799 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 November 2009 - 10:16 PM

^Js tud. Komaj se spravim, samo potem sm pa vesela, ker je topla voda nekaj najboljšega... Pa še svežo keblačo potem maš. biggrin.gif
  • 0

#13800 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 19 November 2009 - 10:18 PM

Sej jaz sem tudi potem zadovoljna, ampak res se z muko spravim poleg. Keblača? Kaj to je? biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users