1.una črna,ki je bla prva notr mi je taka odprta dušca,zgovorna,kr vredu se mi je zdela(skratka odprta oseba)
2. je rdečelasa,ta mislim, da se zna neki iz unim sebastjanom zaplest,(tak občutek imam,da ta bo še pokazala svojo ženskost)
3. vredu deklina,mogoče bo deleč pršla,
4. sandi dolenc žurer zraven njega verjetno ne bo dolgčas
5. tale dolgolaska,baa mi gre full na živce,taka mi deluje zadržana, čudaška za nobene fore(mislim, da bo hišo kar hmalu zapustila-sama, ker ne bo zdržala.
6. nisem tok spremljala ne morem nič rečt,sam to ker je reku da on ne mara mačotov. kako se bosta pol razumela s sebastjanom, ki je totalno hud

7. tza tega markota še nisem uspela neč kej pogruntat,mi pa deluje da se ne bo uklopu v družbo
8.damjanca,ambicjozna ženska,zna kr dost deleč pridet,pa ne bo se kr tko pustila za**bavat.
9.sebastjanček, ja tko k je tina rekla dober tip,babe se bodo nagledale mislim pa da si bo mal pomagau s katero iz med žensk.
10. simpatičen reper-nisem še dobila vtisa
11. dejan- človek kateri mi je grooza moja mami ga took ne prenese

je rekla le kera če met tazga deca da je 2 uri v kopalnici??
tok sam vase zaljubljen pa took samovšečn se pa vidi da NIČ ne dela, in da so mu vse stvari bile prinesene k ritki.- pomaga v očetovem podjetju, kjer majo dnara k peska!!!
pa tizga jaguarja pa vse negove šale pa rutke pa kapce pa špeglce nej si jih v rit vtakne,upam da leti prvi vn!!
12. tjašika,grozno oblečena. drugače pa mislim da ne bo daleč prišla ker je ful samoglava in je povedala da težko sledi navodilam oz. se ne prilagaja oz. težko ji je nekaj dopovedati če ji ni prav.skratka neizkušena.IN NE VEM KAJ TAKŠNI SPLOH IŠČEJO NOTR????
ČE BO HOTELA OSVOJITI 92.000 € SE BO MORALA LJUBICA KAR PRIVADITI NA UKAZE!
13. simpatičen dec iz nevem kolkmi imeni

ker vem kako je blo iz prejšnim, andrejem, najbolj tih pa je zmagu...
zgolj moje mnenje za ZAČETEK!
gledala bom mogoče 3x na teden
lep pozdravček, SARA