Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1361 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32267 posts

Posted 10 October 2011 - 06:23 PM

QUOTE(Freya_ @ 7. 10. 2011 - 22:46) View Post

Jaz sem bila včeraj v pizzerii Buf v Kranju, toplo priporočam. Jedla sem na študentski bon, kremno porovo juho (odlična, sicer prevelika porcija, ker je kar nasitno), klasično pico (zelo okusna; fant je jedel pico z omako iz šampinjonov - tudi ful dobra) ter posladek - jabolčni zavitek (spet, prevelik kos biggrin.gif ampak zelo dobro). Naješ se res FUL in dobro. Osebje je izjemno prijazno in prijetno.

BUF v Kranju je res super, ko sva v tistem koncu, vedno zavijeva v BUF jest, njami!!!
Pice so odlične, midva pa imava še raje testenine, ponudba pa je res široka, jooooj, kr sline so se mi zdej pocedile sad.gif
  • 0

#1362 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85855 posts

Posted 16 October 2011 - 09:44 PM

Nebotičnik sem že pohvalila, pohvalim še jogurtovo torto z breskvami, božanska. Prav tako torta z zelenim čajem, zelo poseben, osvežilen okus.
Fant je poleg te naročil še sladoled rdeča pomaranča - OMG. wub.gif

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1363 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 October 2011 - 09:48 PM

Mene pa 20 Caffe ni navdušil. Odnos natakarjev je primeren, čeprav je sestri prinesel napačno torto. Ni mi všeč, da ni terase in tak malo zamorjen in malo otesnjen ambient mi deluje.

Nebotičnik mi je neprimerljivo boljši. Lep ambient, zgornje nadstropje zelo romantično, spodaj živahnejše, dobra postrežba, ...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1364 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2011 - 09:50 PM

QUOTE(Jinadaze @ 16. 10. 2011 - 22:44) View Post
Fant je poleg te naročil še
sladoled rdeča pomaranča - OMG. wub.gif

Točno na račun tega sladoleda oz. okusa sem slišala že nekaj pohval.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1365 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85855 posts

Posted 16 October 2011 - 10:21 PM

To in Snickers torto je tam nujno treba probat. -)

• 0

― V. Van Gogh

#1366 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 October 2011 - 09:31 AM

Men pa nimajo dobrih tortic. biggrin.gif Jedla sem malinino z limeto pa mislim, da sem probala tole Snickers. Sladoled je pa super! Pa natakarji so bolj kot ne tečni.
  • 0

#1367 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85855 posts

Posted 17 October 2011 - 08:30 PM

Meni je pa najljubši lokal, poleg Lolite. wub.gif Torta jabolčni zavitek je za umret dobra.

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#1368 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 October 2011 - 09:05 PM

meni pa Lolita totalno sucks, full glup vibe mi je in kelnarce so obupne.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1369 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 October 2011 - 09:26 PM

Jina, kaj je to črno?
  • 0

#1370 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85855 posts

Posted 17 October 2011 - 09:40 PM

Fila, podobna kot pri štrudlu. V živo ni tako temna.

• 0

― V. Van Gogh

#1371 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 October 2011 - 10:06 PM

Aha! Zgleda res dobro! Men je Lolita tud ful všeč, vse kar sem probala do zdej je bilo odlično in ne presladko. worship.gif Koktejli tud, a ne Princeska? laugh.gif
  • 0

#1372 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 17 October 2011 - 11:19 PM

Danes sem bila v Emonski kleti. Boni še kar dragi glede na to, kar dobiš (jaz sem plačala 3,37, jedla pa dunajca in pomfrit, pila sok, ki je bil vbistvu malinovec in solato). Namreč, precej običajno hrano, nič nadpovprečnega in norišnico, kar se tiče odnosa natakarjev in vsesplošne gneče. Ambient mi tudi ni preveč všeč. Kmalu me tam vsekakor ne bodo videli.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1373 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23269 posts

Posted 18 October 2011 - 12:03 AM

Jaz sem bila v Emonski kleti samo enkrat, že ful let nazaj, na bon. Se spomnim, da so takrat študenti ful hvalili to restavracijo in vsi so hodili tja. Meni je bilo pa res kar nekaj in niti malo dobro.

Me zanima, če ima Foculus še tako dobre pice, kot so mi bile pred leti. smile.gif

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1374 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 October 2011 - 04:56 AM

QUOTE(Marmelada @ 18. 10. 2011 - 1:03) View Post

Me zanima, če ima Foculus še tako dobre pice, kot so mi bile pred leti. smile.gif

Ne, poslabšali so se.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1375 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 October 2011 - 12:11 PM

Meni je Emonska obup.
Hvali se jo najverjetneje, ker dobiš preverjeno hrano, v centru je in bon ni med dražjimi.
Postrežba, kvaliteta, ambient - bljak.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1376 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 11 November 2011 - 03:11 PM

Restavracija diVino, Kristalna palača

Danes smo šli fant, oči in jaz sem na kosilo. Ambient je zelo lep, ampak je vse skupaj noro fensi. Notri sami poslovneži v oblekah, vsi pijejo neka draga vina, meni je bilo kar malo neprijetno. Postrežba je bila vrhunska, natakar razdeli pribor v belih rokavičkah, nič se ne čaka, hrano so nam prinesli takoj.

In tako okusne hrane res še nisem jedla. Jaz sem naročila raviole z jurčki in kislo smetano, ful ful ful je bilo okusno, kar ne morem pozabit. Fant je mel piščanca na žaru in pečen krompir, oči pa biftek s pršutom in mocarelo. Vse je bilo že na pogled božansko, okusno je bilo še bolj, sem vse probala in je bilo res.. MMmmmm. Na koncu sva si s fantom razdelila še čokoladni mousse (ki to pravzaprav ni bil, prej je šlo za neko čokoladno tortico), spet noro dobro. Krožniki so zelo lepi, isto kozarci in pribor, tut dekorirano je vse lepo, res top, nimam pripomb.

Žal mi je samo, ker nisem vedela da bomo šli na eno fensi varjanto in sem se počutila kot tazadnji klošar med vsemi tistimi poslovneži v kravatah. laugh.gif Pa na koncu se mi niti ni zdelo tako drago, vsa hrana + kozarec vina + kozarec šampanjca je prišla okrog 50e.

Njam. njam.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1377 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 November 2011 - 04:22 PM

QUOTE(Nincha @ 11. 11. 2011 - 15:11) View Post

Restavracija diVino, Kristalna palača
Na na koncu se mi niti ni zdelo tako drago, vsa hrana + kozarec vina + kozarec šampanjca je prišla okrog 50e.

O, super, res je skor đabe za tak nivo. Morva že it (baje imajo nore stejke), samo meni je lokacija tako glupa, sred BTC-ja taka fensi restavracija. oops.gif
  • 0

#1378 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2011 - 04:24 PM

QUOTE(Nincha @ 11. 11. 2011 - 15:11) View Post
Pa na koncu se mi niti ni zdelo tako drago, vsa hrana + kozarec vina + kozarec šampanjca je prišla okrog 50e.

Ne, sploh ni drago.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1379 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 November 2011 - 04:55 PM

Meni se zdi bolj poceni kot drago, celo.
  • 0

#1380 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 11 November 2011 - 11:45 PM

QUOTE(_M_ @ 10. 10. 2011 - 18:23) View Post

BUF v Kranju je res super

Vsec tudi meni!

QUOTE(Jinadaze @ 16. 10. 2011 - 21:44) View Post

sladoled rdeča pomaranča

woot.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users