Restavracija
diVino, Kristalna palača
Danes smo šli fant, oči in jaz sem na kosilo. Ambient je zelo lep, ampak je vse skupaj noro fensi. Notri sami poslovneži v oblekah, vsi pijejo neka draga vina, meni je bilo kar malo neprijetno. Postrežba je bila vrhunska, natakar razdeli pribor v belih rokavičkah, nič se ne čaka, hrano so nam prinesli takoj.
In tako okusne hrane res še nisem jedla. Jaz sem naročila raviole z jurčki in kislo smetano, ful ful ful je bilo okusno, kar ne morem pozabit. Fant je mel piščanca na žaru in pečen krompir, oči pa biftek s pršutom in mocarelo. Vse je bilo že na pogled božansko, okusno je bilo še bolj, sem vse probala in je bilo res.. MMmmmm. Na koncu sva si s fantom razdelila še čokoladni mousse (ki to pravzaprav ni bil, prej je šlo za neko čokoladno tortico), spet noro dobro. Krožniki so zelo lepi, isto kozarci in pribor, tut dekorirano je vse lepo, res top, nimam pripomb.
Žal mi je samo, ker nisem vedela da bomo šli na eno fensi varjanto in sem se počutila kot tazadnji klošar med vsemi tistimi poslovneži v kravatah.

Pa na koncu se mi niti ni zdelo tako drago, vsa hrana + kozarec vina + kozarec šampanjca je prišla okrog 50e.
Njam.