L'occitane
Posted 21 January 2008 - 08:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 January 2008 - 03:46 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 28 January 2008 - 11:34 AM
Posted 11 February 2008 - 11:20 AM
Si, si
Bom tud kupla, sam da pridem v LJ.
Zakaj pa kr na primorskem ne kupiš? Sej majo trgovino v portorožu.
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 11 February 2008 - 09:06 PM
Posted 12 February 2008 - 02:26 PM
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 12 February 2008 - 03:11 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 12 February 2008 - 03:33 PM
Posted 15 March 2008 - 11:27 PM
Posted 03 April 2008 - 09:05 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 April 2008 - 08:16 PM
Ve ste dobile kaj ob zadnjih nakupih?
Posted 04 April 2008 - 10:24 PM
nič. že trikrat. pa se sploh nečem več usajat, čeprav bi se danes lahko, ker se mi je posvetila poslovodkinja, ko sem šla menjat tonik. smo pol ugotovile, da pumpica dela, sam jo je blo treba mal drugače našraufat. sem pa v tisti mali plastičen lonček dobila malo mleka za čiščenje karite&bombaž. pa spet se moram navajat novih prodajalk ...
Schneeta, kaj si kupla, kaj si kupla?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 05 April 2008 - 08:17 AM
Posted 05 April 2008 - 10:55 AM
Ko sem bila na blagajni sem opazila, da prihaja ena nova kolekcija z rižem za mastno kožo v kateri bodo puder, matirajoči losjon
Punce, kako je zdaj kaj z glossi v L'Occitanu, katere še prodajajo. Nujno rabim enga, pa kakor sem nazadnje uspela videt v L'Occitanu v NM niso meli nobenega
Posted 05 April 2008 - 11:31 AM
Posted 05 April 2008 - 01:20 PM
Schneeta, kaj si kupla, kaj si kupla?
Oljčni gel za umivanje obraza
mali parfum Amber
mali piling med in limona ter peneči žele
oljni gel za tuširanje mandelj
Baje, da bo nova kolekcija konec aprila, kar obetavno zgleda, vsaj losjon in za čiščenje obraza.
Glosske so pa tudi imeli in sicer med-limona, vrtnica in tisti novi pomaranča.
Posted 05 April 2008 - 01:42 PM
mali piling med in limona ter peneči žele
v tole oboje sem takorekoč zaljubljena.
mene preseneča kolekcija karite&bombaž: tonik zgleda kot ena neugledna vodica mal za frišat, je pa v resnici povsem vlažilen in hranilen, na koži, ki ta takoj vskra, pusti tak lep nežen, mehak občutek. zelo všeč. danes sem tut sprobala mleko za čiščenje in mi je pravtako prisrčno, ker ima lepo, bolj tekočo teksturo, bolj neka emulzija kot klasično čistilno mleko (kar je meni plus, ker so mi običajno ti izdelki prebogati in se kar noče film sprat dol) in odlično spuca MU. moje bo, moje bo ....
se pa da dobit spet ena brezvezna stvar, in sicer neka rožna meglica (vrtnica&kraljica), za katero sem sprva vsa vesela milsila da je kot nekakšen dišavni tonik za telo, je pa vodica za obraz, ki naj bi obraz osvežila. mene je sicer enkrat s tem pošpricala po obrazu, lepo nežno diši in res pofriša, ampak se mi zdi brezveze, ker niti ni negovalna niti nič.
Posted 05 April 2008 - 04:55 PM
Ja, tisti matirajoči gel s sivko naj bi šel iz prodaje, nadomestil ga bo pa ta z rižem. Baje je čisto isti, samo malo izboljšan. Jaz sem ga probala in je efekt res isti, ampak mi ful smrdi.
Posted 05 April 2008 - 05:08 PM
Sem ravno zadnjič razmišljala, da L'Occitane vse najboljše stvari vrže s prodaje: vanilijev parfum, medeni balzam na ustnice, medeni gloss (moj najljubši gloss ever, vse bi dala da bi ga spet mela), medeni gel za tuširanje, zdej bodo sivkin losion vzel s prodaje, matr so smotani
Posted 05 April 2008 - 05:21 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users