Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1361 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 January 2008 - 08:17 PM

Aja a tale čistilni gel je tanova linija, nisem vedla. Sem mislila da je iz stare karitejeve linije. smile.gif Zdaj pa mene tudi mika tole. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1362 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 January 2008 - 03:46 PM

Tole pride 14. februarja smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1363 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2008 - 11:34 AM

Uh, še sreča, da mi nič ni všeč. Edino gloss se mi zdi pogojno zanimiv, je lepa pakunga in shea maslo vsebuje. Olje je pa spet absurdno drago, za 100ml celih 35€, verjetno pri nas še več - definitivno ni vredno toliko.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1364 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 11 February 2008 - 11:20 AM

QUOTE(_M_ @ 21. 1. 2008 - 20:14) View Post

Si, si smile.gif ... Novo je, karite & bombaž, jst mam tester kreme in je super!!
Bom tud kupla, sam da pridem v LJ.

Zakaj pa kr na primorskem ne kupiš? Sej majo trgovino v portorožu.
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1365 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 11 February 2008 - 09:06 PM

Heh, nisem z obale; pa kljub temu še vedno na Primorskem. smile.gif ampak L'Occitane mi je najbližji v Lj, tisti v M centru, če sm natančna.
  • 0

#1366 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 12 February 2008 - 02:26 PM

Aaaah tako torej. Pol pa kr v ljubljano na obisk hitro smile.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1367 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 February 2008 - 03:11 PM

Jst bi si šla kupit tisto čistilno olje Mandelj - Jabolko, imam pa mešano do mastno kožo, a bi mi to samo še dodatno zmastil al je v redu?
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1368 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 12 February 2008 - 03:33 PM

Jaz imam isto mešano kožo pa mi jo nič dodatno ne masti amapk ga uporabljam samo 1x na dan smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1369 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 15 March 2008 - 11:27 PM

A mogoče tu katera ve, ali so cene L'occitane izdelkov v Franciji primerljive s cenami na francoski internetni strani, ali so mogoče celo manjše (večje?!)?
  • 0

#1370 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 April 2008 - 09:05 PM

Danes sem se šla pritožit čez pumpico od tonika karite&bombaž, ki je, vsaj na moji flaški, praktično nedelujoča. Mi je sicer v trgovini na testerju demonstrirala pršenje, ampak se to pri moji plastenki ne zgodi. Jutri prinesem nesrečno plastenko na zamenjavo, ako bo to potrebno - lahko pa, da bom samo dobila lekcijo iz pravilnega rokovanja z njihovimi pumpicami. Glede na to, da je že imela ena soforumašica probleme s pumpico pri čistilnem olju mandelj-jabolko, sem imela verjetno tudi sama 'srečno' roko pri toniku. Če je pumpica res nedelujoča, mi je obljubila, da bom dobila nov tonik.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1371 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 04 April 2008 - 08:16 PM

Dans sem šla mal pošnofat v trgovinco in sem denarnico stanjšala za 62€...pa sej mi ni žal, ker si od novega leta nisem še nič privoščila....ma sem dolgo držala to novoletno obljubo smile.gif . Ko sem bila na blagajni sem opazila, da prihaja ena nova kolekcija z rižem za mastno kožo v kateri bodo puder, matirajoči losjon w00t2.gif , eni toniki in papirčki za pivnanje maščobe. In medtem ko jaz izražam prodajalki svoje navdušenje, plačam in grem....šele doma mi kapne, da nisem dobila nobenega testerčka, nobenega darila, nič cry.gif , mater jim skopuško, packi, a so res vse ukinili!!!!???? Rada sem šla v L'Occitane, ker si vsaj dobu kak testerček in sem bla ko eno malo dete potem, ko sem šnofkala po vrečki.
Ve ste dobile kaj ob zadnjih nakupih?

• 0

#1372 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 04 April 2008 - 10:24 PM

QUOTE(Schneeta @ 4. 4. 2008 - 21:16) View Post
Ve ste dobile kaj ob zadnjih nakupih?

nič. že trikrat. pa se sploh nečem več usajat, čeprav bi se danes lahko, ker se mi je posvetila poslovodkinja, ko sem šla menjat tonik. smo pol ugotovile, da pumpica dela, sam jo je blo treba mal drugače našraufat. sem pa v tisti mali plastičen lonček dobila malo mleka za čiščenje karite&bombaž. pa spet se moram navajat novih prodajalk ... rolleyes.gif laugh.gif

Schneeta, kaj si kupla, kaj si kupla? woot.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1373 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 April 2008 - 08:17 AM

Ojej, nova kolekcija za mastno kožo?! woot.gif woot.gif Komaj čakam. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1374 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 05 April 2008 - 10:55 AM

QUOTE(Schneeta @ 4. 4. 2008 - 21:16) View Post

Ko sem bila na blagajni sem opazila, da prihaja ena nova kolekcija z rižem za mastno kožo v kateri bodo puder, matirajoči losjon w00t2.gif , eni toniki in papirčki za pivnanje maščobe.

w00t2.gif Kdaj pa približno bo prišla? A to pomen da bo šel sivkin losion mogoče iz prodaje, res upam da ne ker zame je a must.

Punce, kako je zdaj kaj z glossi v L'Occitanu, katere še prodajajo. Nujno rabim enga, pa kakor sem nazadnje uspela videt v L'Occitanu v NM niso meli nobenega huh.gif . Ful bi spet češnjevga mela.
  • 0

#1375 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 05 April 2008 - 11:31 AM

na avstrijski strani je nova kolekcija že predstavljena
  • 0

#1376 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 05 April 2008 - 01:20 PM

QUOTE(Špela @ 4. 4. 2008 - 23:24) View Post

Schneeta, kaj si kupla, kaj si kupla? woot.gif[/color]

Oljčni gel za umivanje obraza
mali parfum Amber
mali piling med in limona ter peneči žele
oljni gel za tuširanje mandelj

Baje, da bo nova kolekcija konec aprila, kar obetavno zgleda, vsaj losjon in za čiščenje obraza.
Glosske so pa tudi imeli in sicer med-limona, vrtnica in tisti novi pomaranča.

• 0

#1377 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 05 April 2008 - 01:42 PM

QUOTE(Schneeta @ 5. 4. 2008 - 14:20) View Post

mali piling med in limona ter peneči žele

v tole oboje sem takorekoč zaljubljena. blush2.gif smile.gif

mene preseneča kolekcija karite&bombaž: tonik zgleda kot ena neugledna vodica mal za frišat, je pa v resnici povsem vlažilen in hranilen, na koži, ki ta takoj vskra, pusti tak lep nežen, mehak občutek. zelo všeč. danes sem tut sprobala mleko za čiščenje in mi je pravtako prisrčno, ker ima lepo, bolj tekočo teksturo, bolj neka emulzija kot klasično čistilno mleko (kar je meni plus, ker so mi običajno ti izdelki prebogati in se kar noče film sprat dol) in odlično spuca MU. moje bo, moje bo .... blush3.gif whistling.gif

se pa da dobit spet ena brezvezna stvar, in sicer neka rožna meglica (vrtnica&kraljica), za katero sem sprva vsa vesela milsila da je kot nekakšen dišavni tonik za telo, je pa vodica za obraz, ki naj bi obraz osvežila. mene je sicer enkrat s tem pošpricala po obrazu, lepo nežno diši in res pofriša, ampak se mi zdi brezveze, ker niti ni negovalna niti nič.

• 0

#1378 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 April 2008 - 04:55 PM

QUOTE(Goddess @ 5. 4. 2008 - 10:55) View Post

w00t2.gif Kdaj pa približno bo prišla? A to pomen da bo šel sivkin losion mogoče iz prodaje, res upam da ne ker zame je a must.

Ja, tisti matirajoči gel s sivko naj bi šel iz prodaje, nadomestil ga bo pa ta z rižem. Baje je čisto isti, samo malo izboljšan. Jaz sem ga probala in je efekt res isti, ampak mi ful smrdi. huh.gif
  • 0

#1379 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 05 April 2008 - 05:08 PM

Pa ne še to. Moram it potem hitro po sivkinega, ker mi mojega zmankuje. Sivkin mi zelo lepo diši, pa nočem ga zdaj zamenat za enega, ki smrdi. A pol so že testerji za to linijo?

Sem ravno zadnjič razmišljala, da L'Occitane vse najboljše stvari vrže s prodaje: vanilijev parfum, medeni balzam na ustnice, medeni gloss (moj najljubši gloss ever, vse bi dala da bi ga spet mela), medeni gel za tuširanje, zdej bodo sivkin losion vzel s prodaje, matr so smotani down.gif .
  • 0

#1380 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 April 2008 - 05:21 PM

Ne, ni še testerjev. Meni ga je v en lonček malo stisnila iz tiste flaške, ko je tam.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users