Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2007 - 06:29 PM

Na fanta se pizduliram vse dneve kar za brezveze.
Ta človek ma res živce ko konj.

rolleyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1362 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 08 August 2007 - 07:20 PM

Tečna sem kot drek, še sama sebi...najbrž bo tole pms.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1363 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 August 2007 - 07:23 PM

Nekak čudno se obnašam do staršev, čeprav bi jim mogla bit neskoončno hvaležna, ker so mi laptopa kupili. ermm.gif Ful imam slabo vest zaradi tega.

(Uff, redki so trenutki, ko kaj takega napišem)
  • 0

#1364 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 08 August 2007 - 07:30 PM

sleep.gif
  • 0

#1365 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 August 2007 - 08:45 PM

Jaz pa cele dneve spim. JOj, kak je to fajn.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1366 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 August 2007 - 09:31 PM

Mah, jezna sem na fanta in ne njegovo debilno obnašanje... Ne vem, al je on edini, ki nekej govori, pol pa tega nikol ne izpolni?!!? Prou stepla bi ga angry.gif mad2.gif rpg.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1367 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 August 2007 - 08:25 AM

Eh, spet tu visim namesto, da bi se posvetila faxu rolleyes.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1368 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 August 2007 - 09:03 AM

Živim samo še od nutele blink.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1369 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 09:06 AM

^^ Nam pa je je zmanjkalo, pa živčkam zdaj. sniper.gif
  • 0

#1370 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 August 2007 - 09:23 AM

QUOTE(Jenna @ 8. 8. 2007 - 19:29) View Post

Na fanta se pizduliram vse dneve kar za brezveze.
Ta človek ma res živce ko konj.

rolleyes.gif

ubogi konjiček. smile.gif ej, ali si staršem že razkrila skrivnost popušenega izpita? twisted.gif

mene ima, da bi se zdravnici zlagala, da nisem še ok, da mi napiše še en teden bolniške ... samo si raje ne privoščim, ker bo potem plača trpela - js pa rabim dnar za dopust. smile.gif vse ma svoje +e in -e.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1371 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 09 August 2007 - 11:12 AM

Fanta bi najraje... rpg.gif sniper.gif 2guns.gif lart.gif fight1.gif

povem mu, da bom naslednje leto mogla narest diploma in diplomirat (ker so spremenili sistem in ni več absolventa).

...in on mi reče: SUPER, BOŠ NASLEDNJE LETO ŽE KONEC!!

mislim, halooo?! Tak sem jezna, da sem kar telefon izklopla, jooooo!!! Cepec, ko pa on javka, zarad banalnosti, mu pa moram vedno pomagat...on pa meni super!!??? mad2.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1372 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 August 2007 - 11:21 AM

opažam, da ne rabim biti obkrožena s folkom, da mi je bilo tisto leto in pol, ko sem imela obdobje intenzivnega druženja z eno prijateljico (ki to zdaj ni več) povsem dovolj. vsakič po predavanju na kofe in čvekat ... tak tempo bi mi zdaj povsem najedal.

druga prijateljica pa ima neka obsedna stanja, ki nihajo iz skrajnosti v skrajnost: venomer poudarja njeno hiper senzibilnost in meni napol očita egoizem, ker se ne prisesavam na druge z izgovori tipa preobčutljivosti. ja, vsi jo moramo pač po rokah nosit, drugače kraljični ni po godu ... malo mi vse skup preseda. in potem se meni ne da z njo dobiti pa izpadem zlobna. sem vsaj iskrena. smile.gif temeljni problem je v tem, da ona mene bolj potrebuje kakor jaz njo - to je bilo čutit tudi iz njenega današnjega mejla ... in potem ima muda vprašat, ali bom finančno prispevala k darilu, ki ga je ona izbrala in ga bo ona dala neki tretji prijateljici/znanki/kolegici s faksa ... mislim, what's wrong with this picture?! in se bova jutri spet pičkali enih 10' samo zaradi tega, ker, jasno, keša ne mislim prispevat.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1373 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 09 August 2007 - 01:17 PM

spet sedim tule, namest da bi počela koristne stvari rolleyes.gif sajk, blokiriiiiii me!! laugh.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1374 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 August 2007 - 01:35 PM

Bah, jezna sm na best kolegico down.gif Nisva se vidle že en mesec al pa še več (morje), zdej je pa ona že en tedn u Lj in ma čs za vse druge, sam za eno pijačko z mano pa ne. Pa sva ble že v tork zmenjene, da me pokliče k neha delat (okol 1h). Ob dveh še vedno nč, me kliče druga kolegica če se mi da z njo vn in jo že skor skensllam, pol sm pa le poklicala to frendico dam da vidm če pol drži da greva mal vn. Jav se njena sestra, reče da je ona pr eni prjatlci. Seprau me je zajebala pa sploh nč povedala. Supr. Pol sm šla vn z uno.
In učeri sm jo spet klicala pa je rekla za dons dopoudne da bi se duble pa da me pokliče k se zbudi. Ura je bla 1, pa me spet ni klicala. In jo jz pokličem in mi reče ja da more še pospraut flet in da mybe dons ob 5h al pa kej tazga. Pa kaj misl da bom jz cele dneve sam doma čakala da se ona spomne uzet mal caita zame? huh.gif
Pa še vreme ga mori. down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1375 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 August 2007 - 01:48 PM

Pobila bi teto in njeno družino, ki mi skače po glavi že ves tedeeeeen.
Naj že spokajo domov, samo še par dni, samo še par dni ..
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1376 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 09 August 2007 - 02:05 PM

Prjatlca mi gre na živce. Rečem ji, da sem se že začela učit za septembrski izpit, pa prau zakva sm se pa že zdej začela sj so valda počitnce ermm.gif , pa da ima ona tud drug mesec izpit pa se še ne misle začet. Kva mene briga kdaj se misl ona začet učit!
  • 0

#1377 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 August 2007 - 05:29 PM

čisto mičkeno smo zatreskani wub.gif
  • 0

#1378 joc

joc

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 09 August 2007 - 06:01 PM

to je pa lepo smile.gif in kdo je srečnež
  • 0
You can checkout any time you like, but you can never leave!

#1379 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 06:27 PM

joc dobrodošel na forumu. =)
  • 0

#1380 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 August 2007 - 06:33 PM

QUOTE(joc @ 9. 8. 2007 - 19:01) View Post

to je pa lepo smile.gif in kdo je srečnež

Ne poznaš, itak še ne vem kaj bo iz tega nastalo, tko da ne bom o podrobnostih. Zaenkrat nej ostane sam pr tem, da sem zatreskana in da je simpatija obojestranska, v to sem prepričana:)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users