Jump to content

Photo

Hiše & stanovanja

• Please log in to reply
1457 replies to this topic

#1361 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88451 posts

Posted 04 November 2025 - 10:02 PM

Se zadnji. 🙈 Kako lahko ljudje zivijo v takem, kaj sele dajo take slike v oglas?! :o
https://www.nepremic...ovanje_6997239/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1362 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20052 posts

Posted 04 November 2025 - 10:34 PM

Auč
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1363 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17913 posts

Posted 05 November 2025 - 01:55 AM

To, da imajo vse našarjeno? A ni pri polovici Slovenjceljnov tako 🤪
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1364 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88451 posts

Posted 05 November 2025 - 09:45 AM

Če se niso čez noč izselili, ni opravičila za tako stanje. Stene so tudi katastrofa.

Sicer pa ne poznam nikogar, ki bi živel v takem, pa je to stanovanje v naši okolici.

• 0

― V. Van Gogh

#1365 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25183 posts

Posted 05 November 2025 - 09:49 AM

stene so res grozne. Drugače sem jaz taka stanovanja videla kot najemniška ... ko dajo notri kar eno opremo, ki je drugim odveč (da je poceni rešitev in da najemniki ne uničijo kaj vrednejšega oz po sistemu za najemnika je itak vse OK ). In potem se mora najemnik znajdt s tem, kar ima. 

Eni sosedi so imeli xy let v dnevni sobi tisto veliko zamrzovalno skrinjo, ki itak ni delala in lastnik ni dovolil, da jo vržejo stran. So jo potem imeli namesto omare  :butl:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1366 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12621 posts

Posted 05 November 2025 - 09:57 AM

Jina, predzadnji link... o moj bog, kaksen marketing in zavajajoce slike. Kompleks med ful obremenjeno tranzitno cesto z vsemi tovornjaki in avtocesto. Nasproti azilni dom in glavno smetisce v Lj. Vazno, da je blizu Zmajski most in neokrnjena narava ljubljanskega barja :D :D
  • 0

#1367 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88451 posts

Posted 05 November 2025 - 09:59 AM

Saj pravim. :D

Ti oglasi so res tak reality check, da sem prav obupana in vidim, da na bolje v nobenem primeru ne moremo it ...

• 0

― V. Van Gogh

#1368 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12621 posts

Posted 05 November 2025 - 10:03 AM

Cene so nore, prizadeto.
  • 0

#1369 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18826 posts

Posted 05 November 2025 - 10:07 AM

Saj ce isces Trnovo je tut vse “Trnovsko predmestje”, pa sredi Rakove. Glih prejsnji teden se je prodajalo eno 55km stanovanje za skoraj 400k, s kao obnovljeno kopalnico z original 40+ let starimj ploscicami, ampak “prenovljena”, ker so dali nova vrata za tus. 😂😂 Zdaj ga ni vec gor, valda se ni prodalo? 🤯
  • 0

After all this time?

Always.

#1370 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88451 posts

Posted 05 November 2025 - 10:11 AM

Pod Vič-Rudnik pa zdaj spadajo že Jezero, Črna vas, Brezovica ... Ne vem, od kdaj in po kakšni logiki. :wacko:

• 0

― V. Van Gogh

#1371 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12621 posts

Posted 05 November 2025 - 10:16 AM

Jina, to so moji konci lepo prosim :P Hec no. Vic-Rudnik se pa nasim koncem rece od nekdaj, ker smo tja spadali, se preden so naredili krajevne urade in upravne enote, vse birokratske zadeve smo hodili urejat na Vic ali Rudnik, od katastra do laboratorijev.
  • 0

#1372 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27828 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Kami, ko sem živela v Lj kot študentka nam lastniki niso dovolili NIČESAR zavreči, na hodniku so vse omare bile nabite (notri pa pokvarjen sesalec, stari tepihi, ipd). Cimra je v sobi imela prastar tv, ki valda ni delal, ampak ga ni smela odstraniti, v klet ga pa ni mogla nesti, ker je bila nabita z njihovo neuporabno/polomljeno/pokvarjeno šaro. :butl:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1373 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4573 posts

Zadnji link od Jine :shock: Predvidevam, da tam živita dva malčka (dve kahli in bani ter ogromno dud :D ). Tudi, če so not najemniki, meni bi se kot lastniku spipalo, ko bi videla porisane stene. Če pa so to dejansko lastniki, se mi pa zdi tako zamalo, da pri fotografiranju vsaj malo ne pospravijo stanovanja. Kaže predvsem na to, kako slabo so vzdrževana in kaj vse še lahko kasneje ugotoviš, da bo šlo narobe.

Včeraj sem videla en oglas nepremičninske agencije, ki v bližini prodaja stanovanje za 70.000 EUR z opisom, da je potrebno celovite prenove in kot  nalašč, da si ga urediš po svoji  meri. Na slikah pa so vidne vse stene in stropi črni od plesni, ker gre za pritlično stanovanje in je jasno, da bi bilo potrebno hidroizolirat temelje celotne stavbe, da bi se lahko sploh kaj začelo z renovacijo stanovanja. Prav hudo mi je bilo za osebo, ki je tam kdaj dejansko bivala.

• 0

#1374 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88451 posts

Posted 05 November 2025 - 10:23 AM

Jina, to so moji konci lepo prosim :P Hec no. Vic-Rudnik se pa nasim koncem rece od nekdaj, ker smo tja spadali, se preden so naredili krajevne urade in upravne enote, vse birokratske zadeve smo hodili urejat na Vic ali Rudnik, od katastra do laboratorijev.

A res, nisem vedela. Ampak to je res precej stran.

• 0

― V. Van Gogh

#1375 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12621 posts

Posted 05 November 2025 - 10:42 AM

Kaj pa vem, stvar percepcije. Do Leclerca imam skoraj 10 min, meni se zdi ful blizu.
  • 0

#1376 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23834 posts

Posted 05 November 2025 - 11:19 AM

Se zadnji. Kako lahko ljudje zivijo v takem, kaj sele dajo take slike v oglas?! :o
https://www.nepremic...ovanje_6997239/

Stene so res grozne. Razumem, da se lahko zgodi, da otrok kje kaj počečka, ampak takole vsepovprek?:o
Glede zašarjenosti pa meni zgleda bolj kot prostorska stiska in zato igrače v dnevni, v škatlah, stvari na vrhu omar...

Bi pa za slike za oglas lahko vsaj umaknili vse te stvari in prebelili stene.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1377 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88451 posts

Posted 11 November 2025 - 11:11 AM

365k za tole ... Pri nas je dnevna s kuhinjo večja. :wacko:

https://www.nepremic...ovanje_7087756/

• 0

― V. Van Gogh

#1378 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4573 posts

Posted 11 November 2025 - 11:39 AM

Zanimivo mi je gledat kako imajo ljudje opremljena stanovanja. Tale postelja je pa zalogaj. Jaz bi potrebovala pručko :) 

Od L. starša sta pred 23 leti kupila vrstno hišo za 95.000 EUR, zdaj se sosedova (isti tloris) prodaja za 255.000 EUR. Imaš pa 100 m stran novogradnjo, ki se prodaja za isto ceno, samo da je za 40 m2 večja. Ne razumem teh cen sploh.

• 0

#1379 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88451 posts

Posted 11 November 2025 - 11:55 AM

Na tako majhni kvadraturi jim drugega ne preostane, kot da izkoristijo vsak cm. Očitno sta bila zraven še otrok in pes. :wacko:

Jaz se pa ne morem načudit, kako ugodne so nepremičnine drugje (Štajerska in Dolenjska, da o Pomurju, Zasavju ne govorim) v primerjavi z LJ in okolico. Sploh kredita ne bi rabila. Ampak ljudje tam vseeno jamrajo.

• 0

― V. Van Gogh

#1380 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19886 posts

Posted 11 November 2025 - 02:17 PM

A pol mi ne bi smeli jamrat, da so nepremičnine drage al kaj? 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users