Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1361 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 30 December 2013 - 12:58 PM

evo sporočam, da sem dobila  telefon iz servisa in so mi povedali da je "task killer" motil in da, če že, naj dam originalnega ....

dali smo mi novi softwere, povozili vse moje aplikacije in zdaj naj bi kao delal.

bom zdaj nekaj časa brez, pa da vidim ali je to res vpivalo ali ne.

še preverila bi ... imate ostale originalno verzijo ali brezplačno?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1362 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 30 December 2013 - 01:26 PM

jaz na mojem telefonu (android 4.1) sploh ne najdem task killerja :lol:

• 0

#1363 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 30 December 2013 - 01:50 PM

jaz tudi ne vem kaj so mislili s tem ... mogoče plačljivega?

• 0

Put A Kilt On It!

#1364 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 30 December 2013 - 02:14 PM

Na Androidu 2.3 je task killer bil del programov....zdaj ga pa kar ni. Kaj pa če jih greš vprašat - naj ti pokažejo, kje je?

• 0

#1365 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 02 January 2014 - 11:48 AM

Našla sem ena navodila - da ročno zapreš programe, ki se izvajajo v ozadju, je treba tiščati sredinski knof (odpre se seznam vseh programov, ki se izvajajo) in potem samo potegneš levo (mogoče tudi desno?), da zapreš program.

• 0

#1366 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 02 January 2014 - 01:56 PM

Sem postala ponosna lastnica samsung galaxy s4 mini. Očitno se čisto pravi dinozaver, ker mi ni nič jasno na tem telefonu. Je pa zelo lep.

• 0

#1367 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 02 January 2014 - 02:20 PM

Sem postala ponosna lastnica samsung galaxy s4 mini. Očitno se čisto pravi dinozaver, ker mi ni nič jasno na tem telefonu. Je pa zelo lep.

moj si ga bo menda omislil, ko bo menjal telefon v naslednjem letu. Jaz sem se zelo nagibala k Galaxy s3 mini ...

je zelo pohvaljen, meni je bil le predrag.

• 0

Put A Kilt On It!

#1368 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 02 January 2014 - 02:24 PM

meni ga je Dedek Mraz prinesel (se je moj izprsil, ker je ugotovil, da ga bom kupila v vsakem primeru, pa je rešil problem z darilom). Cool je, pa zelo lep. Ampak je se nič ne spoznam. Sem sprintala 150 strani navodil, jih dala v mapico in v torbico, da se bom učila. Res je predrag špas, da imaš telefon samo za telefonirat, smsat, pogledat maile in občasno poslikat.

• 0

#1369 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 January 2014 - 03:55 PM

jaz bom tudi verjetno vzela tega. Že vidim, kako bom en mesec čisto zgubljena. :lol:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1370 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 06 February 2014 - 10:37 AM

Ima kdo izkušnje z no-name mobiteli(no, vsaj meni niso znani) z dx.com strani?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1371 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 April 2014 - 07:07 AM

Resno razmišljam, da bi si vzela iPhone. Me pa zanima, če lahko katera primerja prejšnjo generacijo s 5s. Če je katera imela oba? Najbrž bom vzela flagship, torej najnovejšega, ampak vseeno sprašujem. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1372 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 21 April 2014 - 08:13 AM

Jaz mam sicer 5 in ne 5s, ampak mislim, da se razen prstnega odtisa ne razlikujeta prevec. Naj bi se v hitrosti, ampak je ze 5ka ful hitra. Odvisno od razlike v ceni - ce ni bistvena potem raje vzemi novejsega. Ce pa se kar razlikuje, pol pa prisparaj tisti kes in vzemi petko, ker je cist super. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#1373 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 April 2014 - 08:22 AM

Hvala, Nincha. Mislim, da bo kar 5s. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1374 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18526 posts

Posted 21 April 2014 - 09:41 AM

Kinky, ti kar mirno vzemi 5S. Notri je še baba, ki odgovarja na vsa mogoča vprašanja. Če jo pošlješ v racku, pa se ustavi za trenutek in odgovori "You are entitled to this opinion". Vedno me spravi v smeh. Ko ji naročiš, naj kaj naredi, recimo pošlje Aljažu ali Francki sporočilo take ali drugačne vsebine, bo v zadregi, ker ne zna izgovarjati slovenskih imen. Crkneš od smeha.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1375 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 April 2014 - 09:59 AM

:D

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1376 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 21 April 2014 - 10:51 AM

Errol, a si ji ze narocil naj te poziva z imenom Sugga Daddy? :lol1:
  • 1

After all this time?

Always.

#1377 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18526 posts

Posted 21 April 2014 - 11:59 AM

Ne.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1378 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 April 2014 - 12:02 PM

Errol, hvala tudi tebi. :D

• 0

#1379 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18526 posts

Posted 21 April 2014 - 12:15 PM

Ima kdo izkušnje z no-name mobiteli(no, vsaj meni niso znani) z dx.com strani?

Boga reva, tvoje vprašanje je ostalo toliko časa brez odgovora, ker smo vsi po vrsti brand freaks. Pogledal sem to stran, pa ti rečem, da se jaz ne bi zajebaval  s temi rečmi. Raje ga nimam kot pa kitajska jajca od malajca. Zdaj utegenš reči, da je meni lahlo gobcat, ko imam novega, pa vseeno ostajam pri tem, da ga raje nimam. Še vedno stanejo od nekaj čez 60 do nekaj čez 100 eurov. Raje zagoni ta gnar za karkoli, kakor pa za telefon, ki ti lahko crkne v nepovrat, pa še garancija je lahko sumljiva.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1380 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 April 2014 - 09:45 AM

Poročam, da sem vzela iPhone 5s. :) Upam, da mi bo dobro služil, jutri me priklopijo (sem pa šla na Mobitel). 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users