Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1361 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 03 May 2008 - 02:02 PM

Hm, čudno da ima toliko ljudi probleme z prodajalkami. Jaz sem bila sicer v Lushu samo 1x, lani decembra, pa nisem imela teh problemov. Itak pa lahko rečeš, da boš samo malo pogledala pa te pustijo pri miru.

Imajo pa Lushevi izdelki res en tak poseben vonj, večplasten. Pač niso tisti tipični vonji parfumov in izdelkov, zato mogoče niso všeč ravno vsakemu.

• 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1362 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 02:09 PM

QUOTE(Asha @ 3. 5. 2008 - 15:02) View Post

Hm, čudno da ima toliko ljudi probleme z prodajalkami. Jaz sem bila sicer v Lushu samo 1x, lani decembra, pa nisem imela teh problemov. Itak pa lahko rečeš, da boš samo malo pogledala pa te pustijo pri miru.

Hja, sploh ni čudno. Če jih je toliko imelo probleme, bo že nekaj na tem, a ne. Jaz sem jih imela velikokrat, pri večih obiskih trgovine, četudi sem jasno rekla, da hočem samo malo pogledat (pa je bila tiho, ampak hodila za mano ali pa se postavila v kot in me grdo gledala) ... ne moreš ocenjevat na podlagi enega obiska, kjer si po možnosti imela srečo. Je pa res, kot sem že rekla, da so se ful poboljšale oz. so zdaj ene druge.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 03 May 2008 - 02:13 PM

Ko sem šla zadnjič prvič po masažne ploščice, me je tudi ena napadla in ni dala miru. Kar naprej me je spraševala, če poznam to ali ono, me mazala po roki, izdelovala peneče kopeli pred mano itd. biggrin.gif Sicer me ni prepričala z ničemer, ker sem vedela, po kaj sem prišla (pa denarja trenutno tudi nimam na pretek), samo me je res motilo, da si prav NIČ nisem mogla v miru ogledati. ermm.gif
  • 0

#1364 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 May 2008 - 07:02 PM

Meni se je tudi ena neprijetna dogodivščina zgodila: za fanta sem šla iskat Razorantium, ki je bil 10,77€. Jaz sem imela 2x po 10, 50€ in 20 centov. Ona pa niente drobiža. Sem ji rekla, da če pridem jutri doplačat teh 50 centov, zaradi katerih sem čakala celih 8 minut neodločno prodajalko. Sej v končni fazi ni moj problem če nimajo drobiža.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1365 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 03 May 2008 - 07:17 PM

One MORAJO težit ljudem, ker drugače puncam težijo glavni... Pa se zavedajo tega, je prišlo ful pritožb, sam jih ne gane.
  • 0

#1366 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2008 - 07:27 PM

Ja, itak. Pa veš kolko ljudi bi pol to še izkoristilo in ne bi vračali denarja. Saj je drobiž, a še kako leto nazaj je blo teh 50 centov cca. 120 tolarjev. Pa se pozna.
Jaz sem bla v Lushu presenečena, da nimam nekih situacij s prodajalkami, so zelo uredu, česar pa nikakor ne moren trdit za kak L'Occitan (sploh tista pederčina tam je klasa zase), pa drogerije tipa Miler in Limoni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1367 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 07:27 PM

meni pa se res zdi, da so se ful poboljšale no. te ta nove me dejansko skos pustijo pri miru. je pa res, da je tudi dobro, ako bi rad pomoč in razne demonstracije, so vse vesele pripravljene to nardit in se ne muzajo. po moje so pritožbe padle na plodna tla. jaz to čutim, haha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1368 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 May 2008 - 07:46 PM

QUOTE(Frida @ 3. 5. 2008 - 20:17) View Post
One MORAJO težit ljudem, ker drugače puncam težijo glavni... Pa se zavedajo tega, je prišlo ful pritožb, sam jih ne gane.

Ja, baje majo kamere in prodajalkam non stop dihajo za vrat. Pač to je Lusheva filozofija, okupirat ljudi kak stopijo čez vrata. Dejansko so res prisiljene v to.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1369 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 May 2008 - 09:49 PM

Jaz si že pridno delam seznam kaj bom kupila in se moram res truditi da ne pridem čez 100 € slap.gif ker imam v načrtu kupiti še nekaj drugih stvari ampak imam željo preizkusiti toliko njihovih stvari oops.gif Me pa zanima če krema za stopala Pied de pepper dejansko kaj zmehča trdo kožo? Pa še zanima me ali pri balzamu American cream bolj izstopa vonj vanilije ali bolj vonj jagode smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1370 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2008 - 09:52 PM

Meni Pied ni zmehčala trde kože, itak je bolj kot losjonček.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1371 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 May 2008 - 10:03 PM

Če je pa tako bom raje vzela kaj drugega smile.gif
  • 0

#1372 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 May 2008 - 09:59 AM

Tyasa, glede American Creama - bolj izstopa vanilija, ampak ne ona umetna vanilija (kot kakšni osvežilci za v avto) ampak taka pristna, kremasta, meni se zdi kot vanilijev jogurt s kančkom sočnih jagod - ta vonj me je dobesedno obsedel, pa fanta tudi. Ko uporabim American Cream, ima potem neprestano nos v mojih laseh. Imam tudi balzam Cooulaulin, ampak mi je American Cream neprimerljivo bolj všeč, tako po vonju, kot tudi po efektu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1373 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 May 2008 - 10:47 AM

Saj ravno to me je skrbelo da mi bil preveč tisti umeten vonj od katerega mi je pa dobesedno slabo, ampak očitno nimam kaj skrbeti wink.gif
  • 0

#1374 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 May 2008 - 10:55 AM

V Lushu nasploh ne boš našla umetnih vonjav.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1375 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 May 2008 - 11:20 AM

No potem bo pa mene tudi Lush zasvojil tongue.gif Sem si sestavila seznam in sem kar zadovoljna z izbiro, me pa samo še zanima Dilema koliko časa si ti čakala na paket, ker če mi je prav ostalo v spominu si naročala preko njihove spletne strani ane?
  • 0

#1376 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 04 May 2008 - 02:32 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 1. 5. 2008 - 21:43) View Post
Je katera že imela šampon BIG?

Zanima me, kako diši potem doma, izven trgovine. In se sol zelo občuti, praska? Izsuši kaj lasišče? Se dobro peni?

Res me zanima, če je katera že to imela wink.gif

Mene prodajalke tudi pustijo pri miru, rečem, da bom pogledala, pa je. Tudi sama štrefnarim in odpiram testerčke. Je pa res, da me že poznajo, so mi že rekle, da sem stalna stranka oops.gif In tudi mi uspe vedno nafehtat tak velike kose, kot sama želim, kar se tiče mil...četudi so po 50 g. Na začetku obiskov pa nisem hotla it sama noter, sem vedno jemala s sabo prijateljico, in je njej demonstrirala stvari, jaz sem pa ta čas spizdila po svoje laugh.gif , da sem imela mir. Čeprav mi v bistvu paše, če mi razkažejo stvari, ker rada probam, samo mi gre na živce, ker mi dostikrat svetujejo napačno (npr. bi pa kar mogla uporabljat Marylin masko samo zato, ker sem blond....in ni pomagal, da sem rekla, da ni dovolj hranilna....pač tako prepričevanje brez znanja me moti, čeprav vem, da pač morajo delat reklamo)

• 0

#1377 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 May 2008 - 10:12 AM

Moje vprašanje je tudi še zmeraj aktualno. Hvala.
QUOTE(Adriane @ 22. 4. 2008 - 21:37) View Post

Za uporabnice Wiccy, katerih le-ta nima intenzivnega vonja po mentolu:

Občutite tudi ve njen toplotni učinek na mišicah?

Danes sem prevohala v trgovini različne izmed njih in se vonj res razlikuje od ploščice do ploščice.

QUOTE(Brokoli @ 30. 4. 2008 - 14:36) View Post

A lahko te izdelke za obraz (čistila, maske), k so v lončkih ( npr. herbalism, angels on bare skin) kup tut po 50g al je najmanjše kar se lahka kup 100g?
Najmanj 100.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1378 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 06 May 2008 - 07:21 PM

QUOTE(tyasa @ 4. 5. 2008 - 12:20) View Post

... me pa samo še zanima Dilema koliko časa si ti čakala na paket, ker če mi je prav ostalo v spominu si naročala preko njihove spletne strani ane?

če lahko jaz smile.gif ... v soboto ali nedeljo sem oddala naročilo preko spleta in danes sem že dobila paket.
Naročila sempa še Happy Hippy gel za tuširanje, milo Honey I washed the Kids in ploščico Each Peach.

• 0

#1379 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 May 2008 - 07:27 PM

Aha kar hitro, jaz se moram samo še odločiti glede dveh stvari potem pa bom tudi jaz naročila smile.gif
  • 0

#1380 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 May 2008 - 07:53 PM

Tyasa, sem spregledala tvoje vprašanje. Uglavnem kot je že M rekla, so izjemno hitri - če nakažeš nekje do poldneva, še isti dan pošljejo in je že naslednji dan pro tebi. Če pa nakažeš malo kasneje (bolj pozno popoldne) pa gre naslednji dan naprej. Jaz sem včeri spet naročila nekaj, pa danes sem okrog petih popoldne nakazala in računam, da bom dobila paket v četrtek dopoldne.

Pa sem si rekla, da ne bom več naročala, ampak sem enostavno morala. cry.gif Vzela sem pa Karma kremo za telo, pa Sonic Death Monkey in The Olive Branch gela za prhanje - prvega me je ful matralo sprobat, drugega pa sm že mela (glih porabla) in mi je fenomenalen. Ja, pa vzela sem še dve kugli za kopanje (z njimi sem pa res obsedena), Sakuro in Butterball - zdej sm jih že ful sprobala, verjetno bi že vse, če ne me bi nekatere odvračale od nakupa zaradi kupa posušenih rožic in listov, ki jih vsebujejo, taki sta predvsem Romance In The Stone in Chelsea Garden. Ja, pa seveda Golden Slumber z goro zlatih bleščic, ki jih res nočem imet v banji. rolleyes.gif

Aja, za fanta sem še vzela kremo za roke Smitten, je nujno potreboval eno. Upam, da res diši po mandljih.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users