Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#1361 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 06 May 2020 - 08:46 PM

Pri nas so se baje tudi odprle še nekatere, ampak HB ne rabimo prav nicesar, tako da mi na kraj pameti ne pade, da grem po službi še kam, kjer so obvezne maske pa da na tak način nakupujem.
  • 0

#1362 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 06 May 2020 - 08:52 PM

Tale korona se bo povsod poznala, promet bo noro padel, folk je osvojil spletno nakupovanje. Se mi zdi da bo slo se kar nekaj delovnih mest papa.
B redko vzamem kam s sabo, pa se povsod lepo obnasa.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1363 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27542 posts

Posted 06 May 2020 - 08:52 PM

Jaz sem bila danes v dmu mogoce 10min, ker grem malokrat in sem morala poiskat stvari, moram rect, da je bilo se najboljse do zdaj, gospe so se mi lepo umikale in drzale razdalijo. V druge trgovine ne nameravam dokler ne bo prav nujno potrebno, poskusam cimvec prek spleta sploh odkar so malo olajsali te brezsticne prevzeme :) se pa tudi meni zdi malo nesmiselno kar zdaj pocnejo. Sem videla, da je Milena Miklavcic sodelavki komentirala, da se ni za bat, da bi bila v cerkvah guzva, ker je bil ze do zdaj bolj problem, da so bile cerkve prazne in roko na srce, prav ima, ob taki poplavi informacij je slepih misi vedno manj, cerkvenih je pa itak vedno prevec.
  • 0

#1364 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 06 May 2020 - 09:30 PM

Jaz sem malo zmedena. 

Največji slovenski znanstvenik Jelko Kacin je izjavil, da nas najhujše še čaka, ker drugi val šele prihaja. Dva meseca nas silijo biti doma, vse se ustavi, ker nas čaka najhujše (da ne bo pomote, jasno mi je, čemu je večina ukrepov služila in se zavedam, da bi se nam lahko hitro zgodil italijanski scenarij). V ponedeljek izjavijo, da so rezultati raziskave dobri in da smo očitno dobro prekuženi, a surprise, surprise, včeraj pridejo na plano šokantni podatki, da je prekuženost grozno nizka in da nas najhujše še čaka, zato moramo biti pridni, ponižni državljani (v cerkev seveda lahko hodimo, le na javnih površinah se ne smemo zadrževati).

?!?! 

Coco, zelo dobro napisano... .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1365 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 07 May 2020 - 05:36 AM

Se strinjam, odlicen povzetek!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1366 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27542 posts

Posted 07 May 2020 - 05:45 AM

Vceraj so bila otroska igrisca polna po Lj.
  • 0

#1367 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5842 posts

Posted 07 May 2020 - 05:46 AM

Jaz sem ze v ponedeljek napisala, da vladi rezultati ne bodo vsec in jih morajo malce sfrizirat. In seveda je Kacin zdaj glavni razlagalec raziskave.
  • 0

#1368 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 07 May 2020 - 05:47 AM

V nedeljo v KP tudi, vse klopce zasedene kljub trakovom, ki so bili pač odmaknjeni, otroci po igralih... tega ji jaz ne dovolim, smo pa včeraj imeli mi polno dvorišče otrok, haha, naša, sosedova in obiski, ki so bili pri obojih. 

• 0

#1369 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17150 posts

Posted 07 May 2020 - 06:02 AM

Da pa je vlada zamenjala še kadre v Uradu za preprečevanje pranje denarja in Nacionalnega preiskovalnega urada je pa že zelo zaskrbljujoče. Zdaj bodo oni sami sebe preiskovali ali kaj? Ali pa bo treba samo na hitro pospraviti papirje, da nebi kdo kaj preveč videl. 

Srčno upam, da bo tukaj šlo po reku ''v tretje gre rado'' in si bo s tem konec Janševih zmag na volitvah. 

Edit: mene res zanima kakšno ''politiko'' vodi SDS znotraj stranke, al folku operejo možgane ali kaj. Poznam kar nekaj izobraženih ljudi, ki pa so čisto noter padli, med drugim tudi sošolec s faxa in mi je pravzaprav fascinantno kako je prišel tja. Da kljub vsemu kar se trenutno dogaja še vedno slepo sledijo in verjamejo v vse kar rečejo. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1370 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5842 posts

Posted 07 May 2020 - 06:08 AM

Danes sem na MMC prebrala citat Martina Luthra King, ki gre nekako takole:”Ne smemo pozabiti, da vse kar je delal Hitler, je bilo zakonito.”

In to je to. Z normalnimo demokraticnimi postopki smo padli v drzavo diktature, korupcije in strahovladja. Demokracija adijo...
  • 0

#1371 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27608 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 May 2020 - 06:35 AM

Tasika, a samo to je ze zaskrbljujoce? :lol: Ze od prvega tedna so zaceli s kadrovskimi spremembami in zamrznitvijo dela dolocenih organov in agencij. In mi se imamo za boljse od preostanke Balkana. :lol1: A je videl kdo tisti tvit namenjen Jeleni Ascic? Jaz sem na hitro preletela sliko in me je kap, ker sem pomislila 'vao, kaj se mu je zgodilo, da se tako razgalja', preberem se enkrat in vidim, da kao opisuje njo. :lol1:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1372 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17150 posts

Posted 07 May 2020 - 06:39 AM

Ah ne samo to, ampak to je zadnje v vrsti zaskrbljujočih dejanj. :D Haha, ja, prav komično oz. očitno je, da je našel navdih za opisovanje Asciceve v sebi in svojem obnašanju. :)

• 0

[Napoleon]

#1373 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 07 May 2020 - 10:27 AM

Od junija naprej sprostitev vseh turisticnih potovanj za hrvasko.
Pa le nisem za bv kupila trojnih kopalk :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1374 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5842 posts

Posted 07 May 2020 - 11:24 AM

Najboljsa novica zadnjega obdobja. Sem ze mojemu sporocila naj si 1. junija rezervira za postavljanje prikolice...
  • 0

#1375 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 07 May 2020 - 11:32 AM

Jaz pa ne vem ce bomo sli kej...
  • 0

#1376 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17150 posts

Posted 07 May 2020 - 11:59 AM

Jaz tudi že komaj čakam. Samo fanta še moram prepričat, da bi že junija šla za kak vikend. 

• 0

[Napoleon]

#1377 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19491 posts

Posted 07 May 2020 - 11:59 AM

Jaz imam planiran dopust konec junija, upam, da ne bo kakih komplikacij. Komaj čakam morje.
  • 0

#1378 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 07 May 2020 - 12:03 PM

Jaz tud komaj cakam. Planiram kar nekajkrat it, enkrat tudi z mami. Ce bo sansa vsak mesec malo.
  • 0

#1379 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17733 posts

Posted 07 May 2020 - 12:04 PM

Midva nimava nič planirano, upava pa, da se bo še letos dalo prit do Sesljana...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1380 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 07 May 2020 - 01:18 PM

Kje je zdej tist dohtar zoprn z Golnika, ki je tako težil, da lwtos ziher ne bomo šli na morje. 😁
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users