Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1361 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 July 2008 - 03:02 PM

Ne vem kaj je to, ampak meni se lasje SKOOOOOOOZ cepijo, na nohtih pa imam bele madeže. Že ene pol leta redno jem tiste Fidi vitamine za lase in nohte, za lase kar ok stvari uporabljam, pred kratkim sem bila postrižena ... česa mi primankuje? sad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1362 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 July 2008 - 03:54 PM

Jemlješ Fidival in FidiBiotin, ali samo eno? Pa kako dolgo že jemlješ?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1363 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 July 2008 - 04:21 PM

Oboje, kake pol leta.
  • 0

#1364 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 July 2008 - 04:39 PM

ej pomoje so to skravžlani lasje. jz nevem drugga. itak so že bl suhi in jebat ga, kakšen se cepi. jz sm se že sprijaznla. drgač sm pa jz tut včasih mela te fleke na nohtih pa so mi kr enkrat zginl, zj če pomislim nazaj, mislm da se je to spremenil s prehrano. bodi vegetarjanka! biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1365 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 July 2008 - 04:46 PM

Ja samo jst bi se mogla na 2 tedna stričt, če bi hotela imeti nerazcepljene lase huh.gif down.gif .

Omg, mesu se pa trenutno še nimam namena odreči ohmy.gif biggrin.gif .
  • 0

#1366 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 July 2008 - 05:06 PM

Mladoletna, več kot da redno uporabljaš negovalne izdelke, delaš ultra nežno z lasmi in jih ne mučiš, se ne da nardit. Poskušaj jih vedno posušit naravno, fen ni fajn za lase. Pa češi jih samo, ko imaš regenerator na laseh. Glej, da boš popila vsaj dva litra vode na dan - čiste vode, sokovi ne veljajo. Olje na suhe lase pred vsakim pranjem. Brez uporabe silikonov, če se le da. Pa ne meči 100 stvari na lase, ker ni poante. Nežen šampon, kvaliteten in hranljiv regenerator, pa potem lahko na koničke še kapljico olja. Drugega ne rabiš oz. ne bo imelo efekta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1367 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 July 2008 - 05:09 PM

DiLeMa, lasje že ene 2 leti niso fena vidli .. razen parkrat pri frizerju. smile.gif

Aja, še nohti se mi cepijo. Zanima me, kaj bi mogla pri prehrani še spremeniti. Bom probala več pit ..
  • 0

#1368 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 July 2008 - 05:13 PM

Vsaj dva litra vode na dan je nuja, če premalo piješ, delaš telesu neznansko škodo. Kronična dehidriranost ti lahko zjebe marsikaj v telesu. Vsaj dve enoti sadja na dan, kakšna soja in sojino mleko ne bo škodilo, pa oreščki in semena - lešniki, makadamija oreščki, mandlji, sezam, sončnično seme, itd. Ne pretiravat s količino, je že res da so zdravi, so pa tudi kalorični. Ena drobna pest za malico je več kot dovolj.
  • 0

#1369 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 July 2008 - 05:21 PM

Aha, hvala.
  • 0

#1370 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 August 2008 - 03:54 PM

Eno vprašanje mam - ko si delate pre-wash z temi olji, a si prej kej lase umijete? Ker js si dam na lase vedno kak silikonski sprej, pa me zanima če bo potem vseeno se vpilo v lase al je bolš če si prej z enim globinskim operem? Pol pa si to dam na napol suhe lase?
  • 0
Why so serious?

#1371 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts
  • Interests:sprhodi s psom, rolanje

Posted 22 August 2008 - 04:32 PM

Čaw! Js mam čist ravne lase in sm si že pred neki časa kupla te navijalke k jih segreješ predn si jih naviješ in mam pol ful lepe kodre. Drugač mi zdržijo kr neki časa sam če hočm met kodre ko grem ven v diskoteko se mi pa u eni uri vse zravna. Pa me zanima če ve kera za kako peno al pa kej podobga da bi bli kodri bol obstolnejši pa da nebi mela čist trdih in zlimanih las!
  • 0

#1372 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 August 2008 - 05:13 PM

Mladoletna:Mogoče pa imaš le zelo krhke lase..z izdelki s keratinom bi se pomojem popravili.
  • 0

#1373 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 22 August 2008 - 10:37 PM

Neeeeee, to je lari fari oz. ti pomaga le do določene mere. Kakršno strukturo imaš, imaš (sklepam, da ima mladoletna problematične tako kot jaz) - le da marsikdo tega ne ve ali ne razume in ko prideš k frizerju, te napada, da si jih nič ne neguješ, da ničesar ne uporabljaš za konice - pa čeprav si jih mogoče neguješ veliko bolj kot marsikdo, ki ima boljše lase. Nekatere bomo imele scepljen krep na glavi, pa če si damo 100 ta boljših zadev gor, cel sod olja in nobenih kemikalij in fena ter likalnika že par let videli nismo ter si poredko barvamo lase, verjmte, da je res . Jaz sem se že sprijaznila.
  • 0

#1374 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 22 August 2008 - 11:05 PM

Ta joico rekonstruktor ima keratin not ane? Ker ga še uporabljam ... cepijo pa se mi tudi še. smile.gif

reddish ancha: Res je, da imajo nekatere, ki si lase manj negujejo, videti lepše, ampak tudi me nimamo ravno krepa .. smile.gif .
  • 0

#1375 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2008 - 11:52 PM

QUOTE(Ančyka @ 22. 8. 2008 - 17:32) View Post

Čaw! Js mam čist ravne lase in sm si že pred neki časa kupla te navijalke k jih segreješ predn si jih naviješ in mam pol ful lepe kodre. Drugač mi zdržijo kr neki časa sam če hočm met kodre ko grem ven v diskoteko se mi pa u eni uri vse zravna. Pa me zanima če ve kera za kako peno al pa kej podobga da bi bli kodri bol obstolnejši pa da nebi mela čist trdih in zlimanih las!

Meni je ful dober lak za lase od Wella Flex in sicer normal hold. Bog ne daj si kupovat extra strong, ker boš mela totalno trde lase kot kamen. Jaz si to wella malo špricnem celo na frufru in so lasje še vedno mehki, frufru pa stoji na svojem mestu.
  • 0
Viens, reste ici!

#1376 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 24 August 2008 - 01:50 PM

Ja, dobro, malo sem pretiravala .... (se mi to pogosto dogaja smile.gif

Mladoletna, kako dolgo pa že uporabljaš rekonstruktor od Joicota?

Sama sem imela več mesecev kar naprej vse lase razcepljene na 3 dele (in mi nič ni pomagalo, niti striženje vsak mesec), po mesecu in pol redne uporabe rekonstruktorja pa komaj še najdem še kak razcepljen lasek - konice imam ful bolj zdrave ... Vendar mi ni pomagal čisto takoj, ampak po kakšen mesecu in pol redne uporabe enkrat na teden res nimam več težav.
  • 0

#1377 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 August 2008 - 03:09 PM

No vidiš, sem rekla da adeve s keratinom pomagajo tongue.gif
  • 0

#1378 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 24 August 2008 - 06:06 PM

Sicer imam konice še vedno ful suhe (še ostanek trajnega ravnanja - zato ne tega delat!!!!), ampak skoraj ne najdem več razcepljenih, to je res, brez pretiravanja, nisem mogla verjeti, kako pomaga pri tem. Upam, da bo tebi, Mladoletna, tudi pomagal.

Pa dajaj si ga samo na spodnje lase, Mladoletna, da ga prišparaš čimveč. Jaz ga imam že pet mesecev, pa ga imam ob redni uporabi in ob ogromno laseh še skoraj za tretjino noter, ker ga ni treba na debelo napacati oz. sploh ni priporočljivo.
  • 0

#1379 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 August 2008 - 06:12 PM

Ja, ker če si ga daš na lase preveč, oz. če ga predolgo pustiš na laseh ti lahko lase tudi skuri.
Je Diakana pisala enkrat da se ji je to zgodilo.
  • 0

#1380 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 August 2008 - 06:16 PM

Ena je spraševala za kak dober lak. Meni je super super tanov Taft, tisti ta črn ki ga reklamira Heidi ko teče na nekem kolesu. Jaz sem ful zadovoljna, res dobro drži, imam najmočnejšega, mislim da je številka pet - mega strong in mi jih čisto nič ne zlepi, tudi ob obilnejšem nanosu ne. Tako da če rabiš res kej močnega ti kar kupi extra strong, ker vse ostalo ni nič.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users