Iz Anglije pridejo stvari ponavadi v dobrem tednu dni. Zna iti čez....

ASOS
Posted 10 April 2013 - 09:36 PM
Posted 10 April 2013 - 09:49 PM
Ok, hvala.
Ma, je ne bom vzela, bi jo rada videla v zivo, na slikah je great, kaksna bo pa dejansko je pa vprasanje. 17 funtov!?! Res ni draga no...
Samo meni je tak uzitek v zivo precekirat torbice, pa ponavadi je to dolgotrajen in mukotrpen proces, na hitro preko interneta se do zdaj ni najbolj obneslo.
Meni je ful lepa.
Samo problem je, ker je potem poštnina, ko jo pošlješ nazaj in torba je 17 funtov, poštnina pa te potem stane enih 10. Tako da ja, draga "proba". V Franciji je res zakon, ker vračaš zastonj, ne rabiš poštnine plačat.
Posted 10 April 2013 - 10:09 PM
Iz Anglije pridejo stvari ponavadi v dobrem tednu dni. Zna iti čez....
Hvala. Sem naročila z .de s hitro dostavo (me firbec matra, če bodo poslali iz UK ali DE). Da vidimo, če bo v obljubljenem času pri meni.
Posted 10 April 2013 - 10:13 PM
Mislim, da po celem svetu pošiljajo iz UK
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 April 2013 - 10:13 PM
Lahko prosim katera, ki je naročala pred kratkim, pove koliko časa približno traja, da dobiš paket? Rada bi naročila 1 izdelek, ki pa ga potrebujem najkasneje do naslednjega petka - bi to šlo skozi?
Ja. Jaz sem narocila prejsnji teden, dobila v 4 ali 5 dneh.
Tudi iz Spanije posiljajo, jaz vem, da sem od tam ze dobila tudi pakete.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 April 2013 - 10:14 PM
Pri meni so ponavadi rabili 2 tedna + ...
Posted 10 April 2013 - 10:21 PM
Bom sporočila iz kje je prišel moj in kdaj. Samo, če ga ne bo do četrtka pri meni, dobijo tri po riti.
Posted 11 April 2013 - 06:45 AM
Men je tud lepa tista torbica s prejšnje strani, samo je najbrž ful ogromna, take pa ne rabim...
Posted 11 April 2013 - 12:16 PM
Jaz si pa že ogledujem poletne sandale in imam 2 do 3 pare nagledane. Kakšni pomladni/jesenski čevlji z ravnim podplatom pa mi niso čisto nobeni všeč.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 April 2013 - 05:58 PM
Hvala. Sem naročila z .de s hitro dostavo (me firbec matra, če bodo poslali iz UK ali DE). Da vidimo, če bo v obljubljenem času pri meni.
Naročila sem v četrtek zvečer, paket pa je prišel iz UK v Slovenijo v torek dopoldne. Glede na to, da je bil obljubljen za četrtek ...
Posted 03 May 2013 - 12:55 PM
Na hitro me nekaj zanima ... ko vračate oblačila na ASOS nazaj ... zapakirate, poleg priložite tisti listič z razlogom, zakaj vračate ... na kuverto
nalimate njihov naslov ... hranite listič o plačilu poštnine, dokler ne vrnejo denarja na račun in to je to, a ne? Ni treba ničesar več zraven, imajo
itak vse podatke shranjene (ko pogledajo v evidenci št. naročila menda)? Tnx.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 May 2013 - 01:01 PM
Na kuverto nalepi njihov naslov, tam je tudi tista koda in številka tvojega naročila, drugega ne potrebuješ.
Listič o plačilu poštnine ti nič ne koristi, če ne pošlješ priporočeno, ker na njem nič ne piše kaj in komu si poslala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 May 2013 - 01:10 PM
Sem tako naredila. Hvala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 May 2013 - 01:18 PM
NP!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 May 2013 - 09:55 PM
Kok so velike št. na Asosu? Ne vem, ali bi vzela 8 ali 10 eno obleko. :hmm:Sicer mam konfekcijsko 36/38.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 May 2013 - 09:57 PM
Hmm poglej malo nazaj po tej temi, je bilo že vsaj ene par diskusij na to temo.
Drugače pa moraš vedet za katero znamko gledaš, varira kar precej. Baje je ASOS znamka bolj med majhnimi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 May 2013 - 06:59 AM
Ja, ASOS 8ka je meni 'glih za glih' Špela. Na milimetre.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 May 2013 - 07:49 AM
Tole sem gledala pa ne vem ali vzet 8 ali 10 - po onih tabelah sem glih vmes. Je pa jersey, bom verjetno kar 8ko vzela in upala, da mi bo kot ulita.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 May 2013 - 09:27 AM
Pomoje ti bo. Tako obleko imajo tudi v H&M klik, samo mimogrede.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 May 2013 - 07:49 PM
Tista moja rdeča ASOS obleka, ki sem jo naročila mi je 8 kot ulita. Sicer nosim konfekcijo 36/38. Hvalabogu da nisem naročila 10, ker bi mi bila prevelika.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users