Nanizanke, nadaljevanke
Posted 03 October 2012 - 08:28 AM
Najbrž ne, ker ni avstralsko.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 October 2012 - 08:37 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 October 2012 - 08:41 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 October 2012 - 08:44 AM
http://www.imdb.com/title/tt0094481/
... ampak glede na to, da je bilo 2300 delov, pojma nimam katero obdobje

Put A Kilt On It!
Posted 03 October 2012 - 08:48 AM
Don't Trust the B---- in Apartment 23
http://www.imdb.com/title/tt1819509/
James Van Der Beek igra samega sebe in mi je bila full dobra fora. Ostalo pa nič posebnega.
Put A Kilt On It!
Posted 03 October 2012 - 08:53 AM
Ja, to je ta! Jaz sem gledala ene 2 leti po moje, potem so vse že preveč zavozljali.je to?
Heartbreak High
http://www.imdb.com/title/tt0108800/
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 October 2012 - 11:48 AM
Zdaj sem se spomnila, da sem zadnjič na Foxu videla eno novo
Don't Trust the B---- in Apartment 23
http://www.imdb.com/title/tt1819509/
James Van Der Beek igra samega sebe in mi je bila full dobra fora. Ostalo pa nič posebnega.
Sem tudi zadnjič pogledala en del, obe glavni junakinji mi gresta nenormalno na živce.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 03 October 2012 - 01:50 PM
Tudi midve s sestro sva gledali. Se spomnim, ker smo imeli šolo še izmenično tudi popoldne in sva prav tekli iz avtobusa, da bi ulovili to nadaljevanko, haha.A je katera letaaaaa nazaj gledala Moje trapasto življenje oz. My so called life? http://www.imdb.com/title/tt0108872/

Tudi Gimnazijo strtih src sem gledala nekaj časa. Oh, kje je že too... Zanimivi spomini, res.
Posted 14 October 2012 - 03:39 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 October 2012 - 08:45 AM
meni je nora nadaljevanka, vem, da večini ne bi bila, ampak dialogi, spletke .... res super. Pa še zgodovino se učiš,
na nek način. No, pa prelepih in greha vrednih telesc ne manjka.

Posted 14 October 2012 - 09:11 AM

In tudi jaz priporočam Homeland, so me že parkrat peljali s***

Posted 14 October 2012 - 09:36 AM
By day, Oliver plays the role of a wealthy, carefree and careless philanderer he used to be - flanked by his devoted chauffeur/bodyguard, John Diggle - while carefully concealing the secret identity he turns to under cover of darkness.
Le na kaj me to spominja?

Posted 14 October 2012 - 10:11 AM

Posted 14 October 2012 - 11:46 AM
Nekaj novega:
Revolution
http://www.putlocker...E8CD17&smaller#
http://www.imdb.com/title/tt2070791/
Our entire way of life depends on electricity. So what would happen if it just stopped working? Well, one day, like a switch turned off, the world is suddenly thrust back into the dark ages. Planes fall from the sky, hospitals shut down, and communication is impossible. And without any modern technology, who can tell us why? Now, 15 years later, life is back to what it once was long before the industrial revolution: families living in quiet cul-de-sacs, and when the sun goes down lanterns and candles are lit. Life is slower and sweeter. Or is it? On the fringes of small farming communities, danger lurks. And a young woman's life is dramatically changed when a local militia arrives and kills her father, who mysteriously - and unbeknownst to her - had something to do with the blackout. This brutal encounter sets her and two unlikely companions off on a daring coming-of-age journey to find answers about the past in the hopes of reclaiming the future
In, ti je OK? Zveni kar zanimivo, sem si potegnila dol en del. Poročam.

Piše pa isti tip kot Supernatural, kot zanimivost povem.

Še ta me čaka na disku: Vegas.
-------------
Od humorističnih spremljam pa samo še Modern Family in pa Mike and Molly, in sta mi obe res zakon.

Posted 14 October 2012 - 12:20 PM

Posted 14 October 2012 - 12:21 PM

Posted 16 October 2012 - 02:13 PM
Posted 16 October 2012 - 03:14 PM

Posted 16 October 2012 - 05:44 PM

Posted 18 October 2012 - 09:43 PM
Falling Skies - za vse ljubitelje apokaliptičnih zf tem. Zaključila sem z drugo sezono, tretja se začne marca 2013.
Kot sem pričakovala, je bilo čisto preveč drkanja med ljudmi, 80% je teklo o tem, 20% pa bilo dejansko zanimivega.
Tema, na podlagi katere bi res lahko naredili ultra zanimivo stvar, žal pa so kot pri The Walking Dead pretežno
delali na dolgočasnem in velikokrat komičnem razvijanju likov in konflikti med ljudmi. Nabor glavnih likov je pričakovan -
en vsesplošno dober modrec, njegov herojski sin, požrtvovalna doktorca, wannabe badass baba, kup nadležne
otročadi, en bad guy (ki je velikokrat še najbolj pameten med vsemi), itd. Prisotnih je tudi nekaj nelogičnosti, postavlja se
ogromno vprašanj, na katere ne vem, če bomo dobili odgovore. Tisto, kar je zanimivo in kar kliče po odgovorih, se odvija
zeeelo počasi.
A če ne drugega, je pa ta serija lep prikaz, kako je človeštvo glupo brez meja.

Zdaj začnem, je že čas. Imam relativno visoka pričakovanja.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users