Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#1361 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 November 2007 - 02:35 PM

Hvala punce, ste me res potolažile.

Sam to s tremi urami pa mi res ni jasno. Pa tudi z jutranjo ne ... res čudn

Sochika- imam naštiman opomnik, samo sm se tisti dan ful učila in ko mi je začel piskat opomnik sm ga hitr izklopila, ker sm bla sredi ene ful težke naloge, potem sm pa kr pozabila, k sm se učila do 12h zvečer pa sm bla ful izčrpana in sm šla samo spat.... Zdej bom nardila eno stvar: naštimala si bom še en opomnik z razliko 30 min. K bit pod takim stresom je pa groza. res upam, da bo vse kul.

Komaj čakam da nardim to farmacijo, ker bom potem vedla vse o vrednostih, absorpcijah, stranskih učinkih....
  • 0

#1362 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 November 2007 - 02:52 PM

btw - te menstruacije boš ful vesela smile.gif
  • 0

#1363 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 November 2007 - 04:29 PM

Kaj z urami? Če recimo bruhaš do 3 ure po zaužitju tablete, se šteje, kot da je nisi vzela. Sicer ni problema.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1364 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 November 2007 - 05:03 PM

S tremi urami sm mislila, to k mi je rekla, da lahko pri Yarini zamudim največ 3 ure od ure jemanja. To mi ni jasno. Res je čudn da v navodilih drugače piše. Bom farmacevte po rit užgala, če je tista ura (12ur) napaka, al kaj drugega.

Ančka, komaj čakam soboto da bom vidla... wink.gif Držim pesti, da bo točna kot švicarska ura.
  • 0

#1365 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 November 2007 - 05:07 PM

Ananas, relax. Js sm že mela podobne scene kot ti (mislim, da sem celo pisala v to temo) in vedno je bilo vse popolnoma v redu. Tisto, kar piše v navodilih, je pa resnica, ker si ne bi mogli privoščit zraven zdravil izdat netočna/neresnična navodila, bi bilo preveč riskantno in nevarno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1366 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 November 2007 - 05:28 PM

Zdej sm že bolj sproščena... Mislm, da fanta bolj skrbi k trenutno zdej mene. smile.gif Mi je reku: Ja, Anči. Počakiva tok, da oba faks narediva. Potem pa greva v akcijo, prov?" biggrin.gif Tle sm se začela tok režat laugh.gif
  • 0

#1367 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 November 2007 - 06:15 PM

Te sestre imajo opravka s kupom teh tablet in si pač ni zapomnila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1368 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 27 November 2007 - 11:27 AM

jaz bi pa vprašala, če je imela katera težave z lasmi pri jemanju diane 35? meni so lase oslabeli, brez leska, izpadali so mi... jemala sem jih 4 leta, kožo sem imela kot žamet smile.gif drugač nimam nekih resnih problemov s kožo, ampak ni več tako gladka, nekje imam take 'kožne' pikice ermm.gif pa mi je kar malo bad, ker sem bila zdaj navajena na brezhibno kožo.lase pa so bolj svetleči in polni smile.gif samo zadnje čase mi ful neki izpadajo. zdej imam že več kot 5 mesecev premora ( po nasvetu ginekologinje) tudi zaradi stanjšane kože na ustnicah pa vnetij. zdej enkrat moram tudi na pregled pa bom videla kaj mi bo tudi predlagala.
mogoče bi prešaltala na yarino, ki jih tako hvalite pa dobro vplivajo na kožo. samo upam, da ne bo potem stranski učinek slabi laski al pa še kej druzga whistling.gif

če ima katera kakšne izkušnje al pa mnenje... tenks pupice! smile.gif

• 0

#1369 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 November 2007 - 02:59 PM

Meni so po prenehanju jemanja kontracepcijskih tabletk (Yarina) ful oslabeli lasje, niso bli več tako gosti, cepili in lomili so se mi in sem bla cela panična, ker imam drugače res ful lepe lase. Potem se začela jemat FidiVal Retard in FidiBiotin in že po enem mesecu se mi je stanje normaliziralo, poleg tega pa so se mi še okrepili nohti. Se pa priporoča za optimalni rezultat na laseh kombinirat oboje skupaj, torej vsakega po eno tabletko na dan. Govorim pa o teh dveh zadevah:

IPB Image IPB Image

Sem ti slikala listek, ki ga dobiš zraven teh vitaminov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1370 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 27 November 2007 - 07:47 PM

Morettina tudi meni so po prenehanju jemanja diane 35 (jemala sem jih 3 leta) ful izpadali lasje, ampak šele po 3 mesecih. Zdej je od tega že 7 mesecev in se mi je stanje tko tko normaliziral. Sem bila ful obupana cry.gif opravila sem eno mesečno kuro z nekimi vitamini za lase (nekaj v tem stiku kot je dilema napisala) in pa s koprivovo vodo (pred pranjem sem si jo dala na lase in pustila tudi po več ur). Ampak se mi vseeno zdi, da stanje še vedno ni isto kot je bilo. Namen imam kupiti še neke druge tablete za lase, dr. Bohm al neki tazga, so mi svetovali da naj bi bile ful fajn, bom vidla kako bo. ermm.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 November 2007 - 08:44 PM

Za lase je full dobro proso (neoluščeno, zmleto).
Edit: Za pojest. Ne deljuje, če si ga posipaš na glavo (da ne bi katera mislila laugh.gif).

• 0

#1372 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 28 November 2007 - 08:53 AM

hvala za odgovore smile.gif
  • 0

#1373 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 November 2007 - 07:00 PM

No eno vprašanje še od mene....

Meni je ponesreči pri tablici padla ena tabletka ven...ne vem kako je do tega prišlo, ampak enostavno ena manjka hmm.gif ...torej jih je namesto 21 le 20. Imam pa Yasminelle.

Zdaj, ko bom začela to tablico z mankajočo tabletko ali lahko jih pojem samo 20 in potem že počakam na menstruacijo in se nekaj časa še dodatno zaščitim....ali iz nove tablice vzamem tisto tabletko..? Samo potem mi bo vseskozi narobe hodila tista ena tabletka...? hmm.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1374 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 28 November 2007 - 09:17 PM

pojej jih 20, imej pavzo 7 dni in začni jemat nov zavitek (zadeva se ti bo pač premaknila 1 dan v rikverc)
  • 0

#1375 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 November 2007 - 05:49 PM

No prav. Hvala ti. oops.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1376 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 30 November 2007 - 06:48 PM

Danes sva sprobala masculan 2. Super kondom. Kje se drgač že dobijo?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1377 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 November 2007 - 07:45 PM

kaj to je ta od vzajemne? jaz seg ga tudi včeraj nahecala, da si je ga je dal gor laugh.gif . tega od vzajemne glih. samo jaz ne vem primerjat, ker sem na tabletkah. razmišljam pa, da bi prešla na kondome hmm.gif samo je fant vse prej kot navdušen nad to idejo. ma katera idejo, kako ga naj prepričam? biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1378 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 30 November 2007 - 07:47 PM

Ja. Reč, da ne boš več z njim sexala in, da ne misliš več tablet jest in, da če te ima rad in mu je mar zate naj to sprejme al pa kida na ljevo. laugh.gif

Ja, te sem si na vzajemni nagrebla. laugh.gif Sam imajo različne št. moj je bil 2.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1379 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 December 2007 - 10:06 AM

Ja, masculan so super. Mi jih je dala Dragica ene par, sva sva s pridom uporabila in so bli kuel. laugh.gif Zdej pa mava Durex vijolčne in so tudi fajn, men se zdi, da se jim reče Emotions. Ja, mam prav, men so ful, ful fajn. Tole piše:

Anatomno oblikovan, tanek, vlažen kondom za intezivna občutenja s podaljškom (205 mm, običajen: 180 mm) in normalne širine (56 mm, običajen: 52 mm). Dernatološko testiran, prozoren.

IPB Image

• 0

#1380 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 01 December 2007 - 10:11 AM

Hehe, me res zanima, kako zglea, če je kondom FAJN? In kaj je tisto, zaradi česar NI FAJN smile.gif ?

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users