Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13761 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 November 2009 - 08:27 PM

Enemu frendu sem očitala, direkt, da samo jaz vlagam v prijateljstvo, on pa meni nazaj: nisem vedel, da sva v tako resnem razmerju, pa sori, ker ne opravljam svojih dolžnosti.

Ma mrš nekam ti in tvoj zlomljen sarkazem, na meni ga ne boš testiral, in sori, pač 2 krat na leto ko prideš ti v LJ na koncert ne bova frenda, pozabi, bumbar zagovedan!!!

Prav jezna sem.

Drugače pa same melanholične spovedi, punce, držite se!!! cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13762 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 November 2009 - 08:29 PM

Kinky, s takimi se niti ne ubadaj, bv.

men seka. butl.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13763 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 17 November 2009 - 08:32 PM

QUOTE(ora @ 17. 11. 2009 - 18:09) View Post

Do zdaj je kar šlo. Mela sem mal problemov in nočnih mor na Soči, drugače pa nič pretresljivega s strani pacientov. Zdaj pa se prav počasi sesuvam in začenjam razumet, kaj se skriva za to strašno hladnostjo osebja na tem oddeku. Danes sem dan preživela s solzami v očeh in hvala bogu, da je zima in mam izgovor. Težko mi je pogovarjat se z ljudmi in se delat, da je vse ok, ko imajo tako upanje v nekaj kar ne obstaja in nima prihodnosti.

Zdaj mi je mal lažje, ko sem povedala.

:\

Tudi meni je postalo kmalu jasno, da si pomagajo na taksen nacin, da te spremenijo v stevilko oz. v kost, srce, hrbtenico, kozo, las, misico, ...
Se pa po drugi strani ne morem znebiti obcutka, da bi se z drugacnim pristopom dalo narediti mnogo vec (govorim o spreminjanju miselnosti ljudi, ki bi potrebovala generacijo, dve, tri, da bi se uveljavila, ampak nekje je treba zaceti), vendar spet razumem, da za zdravstvom stoji farmacija, farmacija je pa (kot se mnogo tega) velik biznis.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13764 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 17 November 2009 - 08:44 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 17. 11. 2009 - 17:10) View Post

joj moja sicer nas vse še spozna , ampak so druge skrajnosti že(se spakira in gre kao domov, čeprav je doma, sprašuje kje so neki ljudje, govori da ima 2 moža.....) cry.gif

cry.gif
Vaju razumem. To je res težko gledat.

Moja babi zdaj postaja dementna. Včasih je bila tako ostrega uma, z dobrim spominom, je vedla ogromno datumov zgodovinskih dogodkov do dneva natančno. Bila je dobra sogovornica v čemer koli.
Zdaj me vedno ko se vidiva, slišiva vpraša, če učim. Pa nisem učiteljica, le delam v šoli. Pa v hladilniku ima plesnivo hrano.

Prababica je bila isto dementna. Imela je privide, pa enkrat so jo policaji sredi noči pripeljali domov, je šla v kopalnem plašču ven, s sabo je imela še cekar, v njem pa le budilko. blink.gif

• 0

#13765 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 November 2009 - 10:11 PM

Zaspana sem.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13766 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 November 2009 - 10:51 PM

Obožujem ga.
  • 0

#13767 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 18 November 2009 - 12:39 AM

Kolega je nepoboljsljiv control phreak, malo tezko ga prenasam. blink.gif
  • 0

#13768 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 18 November 2009 - 09:58 AM

Boliiiiiiii cry.gif cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13769 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 18 November 2009 - 10:14 AM

Aj fiill ju, Frog. Js sem se tudi moral znebit modrostnih zob. Sam, da so pri men zajebal prvič in niso nič slikali. Rajši se ne spominjam...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13770 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 18 November 2009 - 10:28 AM

meni pa full paše ko mi raste modrostni zob, taka prijetna bolečina mi je biggrin.gif
so mi pa zaradi fiksnega stalnega aparata pred leti mogli dve stalni štirici ven spulit, nič hujšega ni blo

• 0

#13771 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 November 2009 - 10:33 AM

Za fanta sem ustvarila 2 kinky fotografiji oops.gif Sedaj se pa ne morem odločit katero naj razvijem ...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#13772 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 November 2009 - 10:38 AM

Pošlji meni, da presodim katera je boljša. laugh.gif ph34r.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13773 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 November 2009 - 10:48 AM

... In potem kupiš še okvir za zraven tongue.gif biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#13774 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 18 November 2009 - 02:48 PM

Bla pr zobarju in mi je dal samo nek obliž k ga je namočil v nekaj tako nagravžnega in sedaj imam cel dan ta okus verymad.gif cela leva stran me boli, usta težko odprem, grlo me boli...Jutri grem spet nazaj k njem in mislim da ga bo izpulil blink.gif blink.gif morem priznati da me je pošteno strah. saj me je že danes bolelo ko mi je dal inekcijo ohmy.gif .
Pa še v petek bi mogla it delat promocije(končn si dubla šiht) pa se mi zdi d nebom ravno dobra za govorit in tam stati. down.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13775 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 18 November 2009 - 02:58 PM

Jaz sem tako utrujena, da bi se najrajši kar na tla ulegla in zaspala za par dni. Pa imam tolko dela, joj.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#13776 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 18 November 2009 - 03:31 PM

^^

Evo ravno to sem planirala, malo dovolj imam ze tega work, work, work, very soon now se vrzem na posteljo in mislim na nic.
  • 0

#13777 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 18 November 2009 - 04:36 PM

Sej ni čudn, da sm zbolela, sm zadnjih 14 dni sam malco v službi jedla to je pa vse... halo!? da bi mt k je cele pofu... dneve doma kej pametnga skuhala pa ne... za kosilo (ja vem, ura je 16.35-obup!) mi ponudi marelčne cmoke... ma u rit si jih lahko zatlačiš!!! evil.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#13778 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 18 November 2009 - 04:41 PM

Spala sem od pol treh do zdaj. Zdelana sem ful, pa še malo bolna za povrhu. Zdaj pa res moram seminarske spisat.
  • 0

#13779 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 November 2009 - 05:08 PM

Zanič situacija doma.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 18 November 2009 - 06:10 PM

V zadnjih dveh tednih sem dobil kar tri pohvale od treh različnih strank ampak kaj, ko nekomu v službi to zgleda gre v nos in noče, da prav jaz prejemam povale oz. nizam uspehe. ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users