Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#13761 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 03:31 PM

Našega v tem primeru kap in konča v umobolnici, definitivno. Jaz pa poleg. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#13762 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 20 August 2009 - 03:31 PM

Moj dedek je 25 let igral na isto kombinacijo. Ko jo je zamenjal je v naslednjem krogu zmagala njegova stara kombinacija smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13763 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 03:32 PM

No, saj to. Težko sranje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#13764 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 August 2009 - 03:35 PM

To pa je res težko sranje, ja. Verjetno imaš feeling, da se je celotno vesolje zarotilo proti tebi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13765 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18441 posts

Posted 20 August 2009 - 03:39 PM

Je katera vplačala italijanskega?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#13766 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 August 2009 - 03:40 PM

Bogi deda cry.gif
sicer je pa teh primerov že preveč

pa kaj je bil že žreban Italijanski loto?
  • 0

#13767 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 20 August 2009 - 03:41 PM

tega je že ful let, se je pa zihr precej po glavi tepu. In kokr vem od takrat še ni menjal kombinacije laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13768 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2009 - 03:43 PM

ITA Loto ima ful velike dobitke?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13769 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18441 posts

Posted 20 August 2009 - 03:44 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 20. 8. 2009 - 16:40) View Post

pa kaj je bil že žreban Italijanski loto?

Danes je spet žrebanje. Če še zdaj ne bo, bom mogoče vplačala biggrin.gif

DiLeMa, rekordnega trenutno. 143,9 mio.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#13770 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 August 2009 - 03:47 PM

ko sedim(dlje časa) me fullll ampak res fullll začne bolet v desnem predelu ledvic.
je možno da bolijo ledvice samo ko sediš ali je kaj drugega??? hmm.gif

• 0

#13771 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2009 - 03:56 PM

143,9 mio?!? blink.gif blink.gif blink.gif Sam to moraš it v ITA vplačat, ane? Eh, jebeš pol ...
  • 0

#13772 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18441 posts

Posted 20 August 2009 - 03:57 PM

Ja, se pa da tudi na netu prek različnih strani.
  • 0

Tumblr

#13773 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12989 posts

Posted 20 August 2009 - 03:58 PM

A je kakšen trik, da se lak na nohtih hitro posuši? Za darilo sem dobila en lep lak, nalakirala dve plasti in čakala več kot eno uro in še ni bilo suho... bedno čist.
  • 0

#13774 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 20 August 2009 - 04:03 PM

QUOTE(nutella` @ 20. 8. 2009 - 15:45) View Post

Se splača dat 1000€ za MacBook?? Me zanima če ma kera tu gori izkušnje z temi macbooki.

jaz nimam izkušenj z njimi, imam pa par kolegov ki jih imajo in so zadovoljni. :-)
  • 0

#13775 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 04:04 PM

QUOTE(Frida @ 20. 8. 2009 - 16:58) View Post
A je kakšen trik, da se lak na nohtih hitro posuši? Za darilo sem dobila en lep lak, nalakirala dve plasti in čakala več kot eno uro in še ni bilo suho... bedno čist.

Obstajajo kao neki spreji (Essence ga ima npr.), samo tisto je bolj tak-tak. K. od ovce.
Si med plastema čakala dovolj časa? Prva plast mora biti res popolnoma suha, preden nadaljuješ s ta drugo. Če si, pa se lak eno uro ni posušil, pa je najverjetneje žal zanič. :s
Tak je mene razočaral en strašansko lep Gosh-ev lak - vrag se ni posušil sploh. Je pač šel v smeti. Kaj naj počnem s takim lakom?! x(
  • 0

#13776 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12989 posts

Posted 20 August 2009 - 07:15 PM

Hvala. Prva plast je bla čist suha, potem sem nanesla drugo in je izgledalo res perfect, vmes pogledala dva Seinfelda in je blo skoraj suho, pol sem še mal čakala in sem mislila da je to to, šla spat, zjutraj sem se zbudila in šla direkt po aceton... mater, pa tak lep lak - Nail it! od Sportsgirl. Bo letel v smeti.
  • 0

#13777 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89748 posts

Posted 20 August 2009 - 07:21 PM

QUOTE(nutella` @ 20. 8. 2009 - 13:45) View Post
Se splača dat 1000€ za MacBook?? Me zanima če ma kera tu gori izkušnje z temi macbooki.

Mac je razred zase, jaz si upam rečt, da ne bom nikoli več PC-ja nabavila. cool.gif Ampak če ga uporabljaš samo za internet, je brezzveze. No, res pa je, da ti ga noben virus ne more sesut, niti ne rabiš antivirusa.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13778 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 07:46 PM

Še nekaj glede italijanskega lota - tam moraš imet se mi zdi da 6 ta pravih št. OD 90-ih! Tak da... x)

Frida,
sožalje. :s
  • 0

#13779 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12989 posts

Posted 20 August 2009 - 07:52 PM

haha biggrin.gif sej je kul.
  • 0

#13780 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 07:53 PM

Hja, take stvari so lahko pač zelo boleče, a ne. sleep.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users