Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13741 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18826 posts

Posted 17 November 2009 - 01:29 PM

Špricala sem dve uri biologije oops.gif Če se mi pa REES ni dalo angel1.gif

Pa jutri negrem v šolo. Treba se je učit matematiko. sleep.gif Aškao tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13742 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27828 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 November 2009 - 01:37 PM

Jaz pa telovadbo, lol. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13743 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18826 posts

Posted 17 November 2009 - 01:44 PM

Haha, nisva glih najbolj pridne, ane tongue.gif

Morm še povedat, da je naša zgodlarca carka biggrin.gif Mi piše v nedeljo po fbju: Princeska, pisala si 4 laugh.gif
Dons smo se pa celo uro pogovarjal o tem, kako bomo oz. naj bi bli oblečeni na maturancu biggrin.gif Huhu nisem si mislila, da bom to kdaj rekla, ampak tole zgodovino bom pa najbolj pogrešala biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13744 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 November 2009 - 01:48 PM

Jaz sem imam pa za naučit na pamet ful angleškega teksta do jutri, dosadna snov v nulo, poleg tega pa se mi grozljivo spi, komaj gledam in bom šla verjetno mal dremat, zvečer pa grem na koncert in res ne vem, kdaj se jaz to pravzaprav nameravam naučit. laugh.gif Raje sploh ne omenjam, da bi morala do jutri še prevest kar zajeten kupček nekega sranja, pa se mi tudi to niti slučajno ne da, bom dala kar na ignore.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13745 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27828 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 November 2009 - 01:52 PM

Ej, meni se tudi nenormalno spi, sploh nisem bila nekaj fuuul bolana, ampak me je to tako zdelalo, fak. Prehodim stopnice v šoli, da pridem iz pritličja v 1. nadstropje in hropem, prav lovim sapo, wtf. Pa spala bi cel čas, v šoli neprestano zeham in profesorji me zaradi tega grdo gledajo. Kot da hočem, no. down.gif Blame it on grdo vreme.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13746 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28970 posts

Posted 17 November 2009 - 02:15 PM

QUOTE(Nincha @ 17. 11. 2009 - 13:44) View Post

Morm še povedat, da je naša zgodlarca carka biggrin.gif Mi piše v nedeljo po fbju: Princeska, pisala si 4 laugh.gif

Haha, svasta. biggrin.gif

QUOTE(DiLeMa @ 17. 11. 2009 - 13:48) View Post

Raje sploh ne omenjam, da bi morala do jutri še prevest kar zajeten kupček nekega sranja, pa se mi tudi to niti slučajno ne da, bom dala kar na ignore.

Tole moram tudi jaz kdaj uporabiti, mi ze mami stalno pravi, da mi ni treba ciiiisto vsega narediti takoj, naj malo zamizim, grem mimo in si oddahnem. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13747 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 17 November 2009 - 04:32 PM

verymad.gif verymad.gif Sm šla k zobarju d mi omili bolečino k mi je dlesn natekla ob modrostnem zobu in ona sam pogledla da dve napotnce, eno za slikat zobe drugo pa za kirurga k mi bo VSE 4 modrostne spulu blink.gif ohmy.gif ohmy.gif sm mislila d bm padla s stola. Nisem sploh pričakovala. Je rekla da bojo pol mel več placa zobje in da itak nimajo nekega pomena modrostni blink.gif zdj pa predn bm na vrsti za slikat in pol za pulit bom js od bolečine umrla:S

Zdj se bm pa šla rihtat gremo s kolegico v MB na brucovanje thumbup.gif upam d bo dlesn zdržala hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13748 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17438 posts

Posted 17 November 2009 - 04:43 PM

Fotra bi najreje zadavila. Danes ma roj. dan in ga že cel dan pije okoli. Prnesemo kosilo domov, gospod zamudijko za pol ure, ko smo se me že najedle, celi neki užaljen kr mu zjutraj kao noben ni čestital. 1. itak je spal, 2. ko sm se vstala ga sploh ni blo več doma, 3. mogoče smo to nardili namerno. Fak off ma, darilu sm mu nastavla na mizu, zraven kosila, na krožnik napisala vse najboljše in se sploh ne pogovarjam z njim. Pa naj plazi okoli, če mu je to več, od mene pa tut nič naj ne pričakuje.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#13749 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 17 November 2009 - 04:54 PM

moja oma je full dementna in hudo jo je gledat kako jo vozi. cry.gif
  • 0

#13750 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 November 2009 - 05:02 PM

Lo-Fi, moja prababi tudi. Čuvala me je od 11.meseca naprej, do konca OŠ sem bila pri njej vsak dan, pa res najraj me je mela... Zdaj me ne pozna več. cry.gif
  • 0

#13751 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 17 November 2009 - 05:10 PM

a res??? cry.gif blink.gif ne pozna te več???
joj moja sicer nas vse še spozna , ampak so druge skrajnosti že(se spakira in gre kao domov, čeprav je doma, sprašuje kje so neki ljudje, govori da ima 2 moža.....) cry.gif
evo, moja je meni tudi kot mama , ker sem bila celo življenje poleg staršev še z njo(naučila me je hodit, se peljat s kolesom......pa taka dobra duša je bla vedno,najraje me je imela....) zdaj pa moram zraven gledat kaj bolezen in starost dela z njo...na to da lahko pride do tega ,da me ne spozna več, pa niti pomislila nisem cry.gif
  • 0

#13752 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 November 2009 - 05:23 PM

Jz ti ful želim, da pri tvoji ne bi prišlo tako daleč. Meni gre vsakič, ko jo obiščem, totalno na jok. In vsakič, ko na to samo pomislim, mi rata hudo in dobim cmok v grlu. Pa k me je res najraj mela, pa bla je moj največji zaveznik ves čas.
Se pa tolažim, da je vsaj fizično nič ne boli. cry.gif

• 0

#13753 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17438 posts

Posted 17 November 2009 - 05:53 PM

Še vedno jezna ko sto mater. Če bi bla zmaj bi ogenj bruhala na vlko. In dans ne grem na brucovanje, kr ma fotr kao roj. dan, on pa tak. Če še kdaj kaj takega naredim ....

Ravno sm poslala vabila za roj. dan in ene dotične osebe nism povabila. Čisto slučajno pa sta ta dotična oseba in od kolegice fant kolega, in čisto slučajno grejo danes skupaj ven. Fanta od kolegice pa sm seveda povabila. Prepričana sem da bo debata kaj nanesla na moje praznovanje, tako da bo še veselo, ko pogrunta da ni povabljen. Upssss oops.gif rolleyes.gif ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#13754 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28970 posts

Posted 17 November 2009 - 05:54 PM

QUOTE(žabica @ 17. 11. 2009 - 16:32) View Post

drugo pa za kirurga k mi bo VSE 4 modrostne spulu blink.gif ohmy.gif ohmy.gif sm mislila d bm padla s stola. Nisem sploh pričakovala. Je rekla da bojo pol mel več placa zobje in da itak nimajo nekega pomena modrostni blink.gif

Žabica, to je ze klasika, okoli mene so prakticno vsem populili vse modrostne zobe , pobu je poleti dobesedno izklesal enega iz kosti, 3 more to go. smile.gif Na sreco sama nisem imela problemov z njimi.
Ocitno imas premajhno celjust in je zobozdravnica ocenila, da bo za ostale zobe lazje, ce ti modrostne izpuli. Naceloma slednji res nimajo nobene funkcije, pridejo pa prav na stara leta, ko je treba npr. mosticke nekam obesiti, ampak, ko bos ti potrebovala mosticke/protezo bo ze tako ali tako 101 nova tehnologija na voljo, sej se ze danes marsikaj resuje z implantanti, ki ne potrebujejo podpore sosednjih, zdravih zob.

;)

• 0

#13755 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28174 posts

Posted 17 November 2009 - 05:56 PM

Cmerim se že skor cel popoldan. Malo sem zbolela pa sem še bolj občutljiva. Ne spim, po novem tud kar pojem nemudoma izpraznim. Uglavnem bedaki smo vsi povrsti ker se obremenjujemo s takmi bedarijami kdo koga večkrat pokliče in kaj je rekel itd. Pojma nimam kašno srečo mam, da mamo ob sebi nekoga, ki mi stoji ob strani in ki je tega sploh sposoben. Nekoga, ki je zdrav, da lahko grem z njim na sprehod, mogoče v kino,.. da mam normaln lajf. Če se bo le dalo bom prakso predčasno zaključila!
  • 0

#13756 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28970 posts

Posted 17 November 2009 - 06:01 PM

QUOTE(ora @ 17. 11. 2009 - 17:56) View Post

Uglavnem bedaki smo vsi povrsti ker se obremenjujemo s takmi bedarijami kdo koga večkrat pokliče in kaj je rekel itd. Pojma nimam kašno srečo mam, da mamo ob sebi nekoga, ki mi stoji ob strani in ki je tega sploh sposoben. Nekoga, ki je zdrav, da lahko grem z njim na sprehod, mogoče v kino,.. da mam normaln lajf.

WORD!!!

Vsakic znova se sprasujem, kako npr. zdravstveno osebje lahko "normalno" zivi ob vsem, kar vidi vsak dan v sluzbi. Sej vem, da se nekoliko privadis, postanes malo manj obcutljiv, ampak zase vem, da se na dolocene stvari nisem nikoli privadila (med faksom, ko smo imeli prakso po zdravstvenih ustanovah).

Ora, get well soon! kiss.gif

• 0

#13757 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28174 posts

Posted 17 November 2009 - 06:09 PM

Do zdaj je kar šlo. Mela sem mal problemov in nočnih mor na Soči, drugače pa nič pretresljivega s strani pacientov. Zdaj pa se prav počasi sesuvam in začenjam razumet, kaj se skriva za to strašno hladnostjo osebja na tem oddeku. Danes sem dan preživela s solzami v očeh in hvala bogu, da je zima in mam izgovor. Težko mi je pogovarjat se z ljudmi in se delat, da je vse ok, ko imajo tako upanje v nekaj kar ne obstaja in nima prihodnosti.

Zdaj mi je mal lažje, ko sem povedala.
  • 0

#13758 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18826 posts

Posted 17 November 2009 - 07:05 PM

Ora, Sinnaia, Lo-Fi... cry.gif Mene je tok strah staranja, res tok tok, prou preveč, glih zarad tega.. Jst mam babico isto k vidve opisujeta, bila sem pri njej 24/7, hodila me je iskat v šolo, otroštvo sem preživela celo z njo, še zdej se vidiva vsak dan, mi skuha kosilo pa tko, če si probam predstavljat.. Joj, me tok stisne sad.gif sad.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13759 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 November 2009 - 07:38 PM

Sesuta sm.

Rabla bi eno masažo, manikuro in savnanje. MMMM.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13760 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20052 posts

Posted 17 November 2009 - 07:43 PM

spet se nič ne učim rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti