Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#13741 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 August 2009 - 10:52 AM

Da, pri meni je bila razlika neverjetna, prej sem bila cel dan doma (beri: školjka oz njena neposredna bližina). cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13742 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26407 posts

Posted 18 August 2009 - 11:09 AM

jaz sem imela prej ful bolečine, med jemanjem nič bolečin, zdej mam pa spet bolečine smile.gif
  • 0

#13743 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 18 August 2009 - 11:19 AM

Mene tudi ne boli več, odkar jih jemljem.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#13744 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17840 posts

Posted 18 August 2009 - 11:22 AM

Danke.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#13745 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 August 2009 - 02:28 PM

Švedinje. sleep.gif

A ima Stradivarius kvalitetne torbice, se hitro razparajo (podloga, zadrge?), ali zdrgnejo?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13746 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 August 2009 - 03:05 PM

QUOTE(Kinky @ 18. 8. 2009 - 11:52) View Post

Da, pri meni je bila razlika neverjetna, prej sem bila cel dan doma (beri: školjka oz njena neposredna bližina). cry.gif

Podpis.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13747 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 18 August 2009 - 03:46 PM

Mene pa prva dva dni še mal zvija in boli, je pa vseeno precejšna razlika od prej, ko sm bla čist boga. sad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#13748 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30038 posts

Posted 19 August 2009 - 12:33 AM

Kje bi dobila kaksno sprejemljivo (da ni prevec otroska ali pa kaksna formula 1 ipd..) fliko za na hlace nove strgane trenirke (crna, material: bombaz, elastan)?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13749 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 August 2009 - 01:04 AM

kinky, ti si na kontracepciji?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13750 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 August 2009 - 07:25 AM

Ne, nisem. biggrin.gif Že 2 leti ne jem več tablet in jih tudi ne nameravam zopet začeti. In ne, ne planiram malega kričača. tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13751 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 August 2009 - 09:09 AM

Se da Loto listek vplačat tudi na pošti? Enkrat se mi zdi, da sem neki vidla, sam nisem zihr.
Me je prjel da bi probala mal srečo, ampak se mi ne da lazit v Mercator do tistega Loto otočka.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13752 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4836 posts

Posted 19 August 2009 - 09:26 AM

Mislim, da lahko vplačaš loto, vendar nisem sigurna. Vem pa, da lahko vplačaš na Petrolovih črpalkah.
  • 0

#13753 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 August 2009 - 10:42 AM

Mogoče kdo ve, kje v Ljubljani imajo zanimive in moderne zavese za tuš?

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#13754 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 August 2009 - 07:15 PM

QUOTE(DiLeMa @ 19. 8. 2009 - 10:09) View Post

Se da Loto listek vplačat tudi na pošti?

Ja, lahko. Lahko tudi na Petrolu (ne pa tudi na OMV-ju), kot je že omenila bellini.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#13755 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 August 2009 - 02:45 PM

Se splača dat 1000€ za MacBook?? Me zanima če ma kera tu gori izkušnje z temi macbooki.
  • 0
Memento mori.

#13756 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2009 - 02:46 PM

Hvala za info! Nisem nič zadela, jebeš Loto. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13757 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 03:20 PM

Vztrajnost je mati modrosti. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#13758 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 20 August 2009 - 03:21 PM

Mislim, da je Loto izjema, ki potrjuje to tvoje pravilo. tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#13759 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 03:26 PM

Po eni strani maš kar prav --- mi ga špilamo že resnično OGROMNO let, pa še nikoli nismo nič večjega zadeli (no, enkrat je res bil večji znesek, ampak še vedno pa nič posebnega ... no, spet, kakor za koga). Ampak naš ata še skos vztraja ... skos pravi (igra na enem listu isto kombinacijo številk že veliko let) - kaj pa če zaj glih enkrat ne bi špilal, pa bi glih ta kombinacija bla izžrebana! Tragedija!!! ;-)
  • 0

#13760 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2009 - 03:29 PM

Jaz imam tudi skos iste cifre in se nekak strinjam s tvojim atom - znorim, da ravno ko ne špilam, izžrebajo mojo kombinacijo. Mislim, priznajmo si, to te pa pomoje res psihično zjebe.
blink.gif laugh.gif Sicer jaz vseen ne igram skos, ker pozabim it kupit srečko, tak da nekje v povprečju 2-3x na mesec. Lani sem zadela 30€ in sem bla prav srečna. tongue.gif

Pa nekak si človek reče ... folk je že zadel ogromne vsote, ane? Kje piše, da se ne more zgodit tudi meni? Nekomu se mora ...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users