Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13701 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 November 2009 - 04:55 PM

Ravnokar izvedela, da se je sošolka iz OŠ poročila. ohmy.gif Saj vem, da se me to nič ne tiče, ampak vseeno... ohmy.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13702 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 15 November 2009 - 05:13 PM

QUOTE(Špela @ 15. 11. 2009 - 13:04) View Post

Planet, sej se nimaš ne vem kok za pripravljat, spakiraš pa pičiš. smile.gif

Sej imas prav, vedno pozabim, da je ena potovalka bolj ali manj vse, kar lahko neses s seboj na letalo. Sem navajena na potovanja z velikim, osebnim avtomobilom, kamor v potovalni mrzlici za vsak slucaj zmecem 100 in eno stvar, ki je na koncu seveda sploh ne potrebujem. Pa velikokrat, sploh poleti, gre poleg ogromen žar s pripomocki itd. itd. itd.. biggrin.gif
Moram veckrat na letalo. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13703 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 November 2009 - 05:38 PM

Spet sem slabe volje. Faaaak !!! Za naučit se mam 20 vprašanj iz slovenščine, kar se ne sliši tak dosti, ampak dejansko JE!
Pa še fant mi je zdaj rekel, če pridem k njemu, pa ne morem. cry.gif Jooooj, kak bi ga rada vidlaaa, meša se mi. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#13704 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26078 posts

Posted 15 November 2009 - 05:45 PM

QUOTE(fifa @ 15. 11. 2009 - 16:55) View Post

Ravnokar izvedela, da se je sošolka iz OŠ poročila. ohmy.gif Saj vem, da se me to nič ne tiče, ampak vseeno... ohmy.gif

laugh.gif
isto sem prišla napisat. je men tud usta na O potegnil.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#13705 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 November 2009 - 05:45 PM

kaj maš to za slovenščino?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13706 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 15 November 2009 - 05:46 PM

Ej ana, mislim sej najbrž pri tebi drugače deluje, ampak jst bi šla na tvojem mestu k njemu. Drgač ga boš itak skoz v glavi imela. Npr. pred enim tednom je P prišel k meni za 5 ur, naslednji dan sem pisala nemščino in še naslednje tri dni teste, vmes sem mela 3 koncerte, ful natrpano vglavnem, pa se mi zdi, da sem jih boljš odpisala, kot še ne bi prišel, ker sem ga že ful hotla videt. Pač, pa sem se mal več na hit v šoli probala naučit smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13707 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 November 2009 - 05:53 PM

Super, da se mi ga je včeraj uspelo full napit, pa še burek sem jedla sredi noči. sick.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13708 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2009 - 06:07 PM

Prvi kolokvij mam v četrtek pa znam bore malo. cry.gif Sploh se ne morem spravit za knjige, obenem mi je pa slabo k poslušam ljudi "jaz znam že 6 poglavij (od 8ih) na pamet" rolleyes.gif
  • 0

#13709 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 November 2009 - 06:18 PM

QUOTE(_Planet_ @ 15. 11. 2009 - 12:36) View Post

laugh.gif To mi je znano, vcasih se mi zgodi, da grem zelo lacna v trgovino in potem moram prav paziti, kaj mecem v kosaro. smile.gif

Prav grozljivo, no. Sem bila prepričana, da bom prišla ven z vsaj za 30€ sladkarij in slanarij. Sam sem se potem nekak zbrihtala in sI dopovedala, da ne bom same svinjarije kupovala, sploh ko pomislim, koliko svežega sadja in zelenjave si lahko kupim za ta denar; imam pa ju raje, po zaužitju se počutim veliko bolje ter po sadju/zelenjavi mi ni slabo. Če se pa nažrem "prazne" hrane, imam pa tudi v želodcu in pri samem počutju probleme. S tem argumentom sem potem kupila res minimalno junka.
Skratka, to, kar pravijo; da je nakupovanje hrane v stanju volčje lakote katastrofalno in izredno nepriporočljivo... BOŽJA RESNICA! wink.gif

• 0

#13710 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 15 November 2009 - 06:24 PM

Neee moooreeem veeeeč.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 15 November 2009 - 06:39 PM

Enaaako koot Haveea (zezam se...vem da si HEEEvea, sam sem se spomnila, da sem bila dolgo prepričana, da si Havea...pitaj boga što) tongue.gif

Joj, že celo življenje delam eno in isto napako...in nič ne kaže, da me bo kdaj izučilo. hmm.gif
  • 0

#13712 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 15 November 2009 - 08:34 PM

QUOTE(Sinnaia @ 15. 11. 2009 - 18:18) View Post

Skratka, to, kar pravijo; da je nakupovanje hrane v stanju volčje lakote katastrofalno in izredno nepriporočljivo... BOŽJA RESNICA! wink.gif

yes.gif
  • 0

#13713 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 November 2009 - 07:29 AM

Čist jezna sem se zbudla- verymad.gif verymad.gif Ponoč me začel bolet zob. pa mi ni blo nč jasn. Končn vročino in vse od sebe odzenem zdj pa to. In zdj ne vem al kak sam ful dlesn naotečeno al mi modrostn še raste(sam je skor cel zuni) in ko so mi rastl vsi modrostni sploh nism nč čutla. Zdjle mam pa take bolečine da bi kričala mad.gif tuk me boli. Ust ne morem skupaj držat, kumi pogoltnem slino, ker me vsa dlesn boli cry2.gif Ne vem ka nj nardim da bo bolečina manjša blink.gif ??? ne vem al nj grem zobarju al kaj nj požrem d bo nehal bolet??
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13714 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 November 2009 - 07:30 AM

Spij 2 Nalgesina za začetek, da preneha bolečina, če se ne bo nehalo - k zobarju. Good luck. Pa rada bi ti predlagala alternativo brez tablet, ampak je ne poznam. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#13715 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 November 2009 - 07:55 AM

Joj nalgesina nimam. Mam naklofen. MIsliš d lahk to spijem?? k je tud proti bolečinam?
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13716 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 November 2009 - 08:09 AM

Nisem nikoli pila, ampak mislim, da je močnejši od Nalgesina, enega samo spij. Joj, naj te čimprej mine.
  • 0

#13717 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 November 2009 - 08:11 AM

Hvala...tud js upam d bo kmal minil, ker nikol še nism mela takih bolečin. Pa še na faks morem verymad.gif
  • 0

• Guests

Posted 16 November 2009 - 12:08 PM

Žabica, tudi naklofen lahko vzameš. Mislem, da sta približno enaka po učinku z nalgesinom. Sicer jaz prisegam na nalgesin. Pa jaz imam ful probleme z zobmi in mi nalgesin vedno pomaga.
Če te cela dlesen boli, je najbrš res modrostni zobek...tu nimaš kaj naredit. Mene so vsi štirje boleli, ampak ker sem navajena na zobobole, se mi ni zdela prehuda bolečina. Verjamem, da se tebi zdi console.gif
Upam, da je do tele ure, ko pišem, že minilo.
  • 0

#13719 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 November 2009 - 01:12 PM

Spoved nr. 1:
Joj kupila zanič puder. Gre za Alverde tekoči puder, babe ne ga kupovat!

Zadeva je na neki zelo vodeni osnoviin prvič - slabo prekriva, drugič - se ful vidjo sledovi mazanja (kot če z redko temperu vlečeš po osnovi pa se pač poznajo "strokes" kako bi rekla, potegi pač, tretjič - svetim se kot zašvicani požigalec (pa nimam mastne kože sploh).
Sam ajd, za 3,5€ bom preživela. Še en matirni za čez kupim za 2€ pa sem preskrbljena za celo leto.

Spoved nr. 2:
Ijooooj jebenti Toporišiča in SP 2001.

Spoved nr.3:
Menzes sux.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13720 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 16 November 2009 - 01:30 PM

QUOTE(Braunkopf @ 16. 11. 2009 - 13:12) View Post

svetim se kot zašvicani požigalec

Tole me je nasmejalo. laugh.gif Sicer pa skoda za zgresen nakup.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users