Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13661 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 November 2009 - 05:14 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 14. 11. 2009 - 15:17) View Post

Kulči pulči.

laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13662 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 November 2009 - 05:29 PM

Fant se je včeraj ful razjezil, ker sem zamudila 7 minut!!! Zmenjena sma bla ob 19h, jaz sem šla od doma 18:50, do njega rabim 13minutk, kar pomeni, da sem bla približno 4 minute čez 7 tam. Potem pa še rabim dve minuti, da pridem do njega (ker me odložijo na avtobusni postaji). Pa sem prišla in mi je rekel : " Ana, zdaj pa poslušaj in prosim bodi tiho. ! Mene moti, da ti vedno zamujaš in enkrat ko bom slabe volje se boma FUL skregala" . Jaz sem bla blink.gif KAJ JE S TABO? Saj pa me je "čakal" doma, ni stal na hladnem zunaj, al pa da bi bil na dežju. Jaz tega res ne razumem. In sem mu rekla, glej, zamudila sem 7minut, ponavadi zamudim 3 minute al pa 4 .. nikoli ne zamudim 1 uro al pa več.. Pa je rekel, da kao ja nima veze to, pa da njega to ful moti. rolleyes.gif BIG DEAL res.. mad.gif

• 0
Viens, reste ici!

#13663 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 14 November 2009 - 05:41 PM

Mene bi motilo tudi 7 minut, sploh če se ponavlja.

Ne vzet tega kot napad nase prosim, ampak enim ljudem to dosti več pomeni kot drugim, jaz sem alergična na konstantno zamujanje, moja cimra na primer pa je taka, da ni nikoli točna in njej se to ne zdi noben big deal, meni je pa precej nadležno, če jo moram dobesedno vsakič čakat. Ona pomojem sploh ne razume, zakaj gre meni to tako na živce, ker njej pač ne gre.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#13664 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts

Posted 14 November 2009 - 05:52 PM

se podpišem pod Heveo. midva s K. mava tut konstantne boje glede njegovega zamujanja, no, jaz pač delam probleme tam, kjer jih ni, a ne, samo mene FULL moti zamujanje in mi je to BIG DEAL,še sploh, če se ponavlja, tko, da čist štekam Aninega dečka. zame ob sedmih pomeni, da mi ob sdmih pozvoni, če že ni v stanovanju, če bi hotla, da mi pozvoni ob 7:05, bi pač rekla, da se dobiva ob 7:05 in ne ob sedmih. raspeesdi me zamujanje. happy.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#13665 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2009 - 05:57 PM

Joj, Ana, to se pa tko sliš, k da bi te oče okregal! ohmy.gif Grdo v glavnem, mislim, k da maš 5 let.
  • 0

#13666 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 November 2009 - 05:58 PM

No jaz tega pač ne razumem, ker konstantno zamujam laugh.gif Pač ker zdaj vem kolko to njemu pomeni, se bom potudila in prišla vedno točno, al pa 5 minut prej. sleep.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#13667 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 November 2009 - 05:59 PM

Mislm da ga dans ne bo k meni. Sm zelo zelo žalostna.
  • 0

#13668 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts

Posted 14 November 2009 - 06:02 PM

QUOTE(Plain Jane @ 14. 11. 2009 - 17:57) View Post

Joj, Ana, to se pa tko sliš, k da bi te oče okregal! ohmy.gif Grdo v glavnem, mislim, k da maš 5 let.

men je pa obnašanje, da se konstantno zamuja, dejansko še huje kot obnašanje 5-letnika, mi kaže nespoštovanje. sej ne rečem, da se ne zgodi, vsak lahko zamudi, ampak, da te pa tok boli dupe, da ti je pa 5 minut gor al pa dol, to mi pa že dvigne pritisk. Ana, kar pridno bodi točna pa ne bo krega. smile.gif
  • 0

#13669 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 14 November 2009 - 06:04 PM

Iščem izgovor, da bi lahko ostala doma, pa ga ne najdem. sad.gif
  • 0

#13670 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 November 2009 - 06:13 PM

QUOTE(Špela @ 14. 11. 2009 - 18:02) View Post

men je pa obnašanje, da se konstantno zamuja, dejansko še huje kot obnašanje 5-letnika, mi kaže nespoštovanje. sej ne rečem, da se ne zgodi, vsak lahko zamudi, ampak, da te pa tok boli dupe, da ti je pa 5 minut gor al pa dol, to mi pa že dvigne pritisk. Ana, kar pridno bodi točna pa ne bo krega. smile.gif

ph34r.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#13671 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 14 November 2009 - 06:30 PM

Glede točnosti/zamujanja imamo pa res čist različne poglede. Npr. jst sem bla včasih čist točna oz. mal zgodnja, fuul me je motilo, če je kdo zamujal. Potem sem pa sčasoma vidla, da itak vsi okoli zamujajo, zakaj bi se zaradi takih malih stvari zmeri tok razburjala, tko da zdej tud na Pja nisem več tok "jzna", če neki minut zamudi.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13672 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 November 2009 - 06:44 PM

Ej Ana jaz sem na tvoji strani biggrin.gif . Ponavadi se ne maram niti zmenit zares točno točno z ljudmi... Jim pač rečem npr. OKOLI 19h in v to je že vštetih npr. do 10min zamude. Pa še to večinoma ob zamudi nad 5min takoj napišem sms ali pokličem. Sicer se zgodi da zamudim dlje, ali da pridem prej, ampak je to bolj redko, pa navadno za razlogom. Pa imam to srečo, da so okoli mene ljudje, ki jih te zadeve ne motijo. Zakaj bi iskali probleme kjer jih ni. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13673 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 14 November 2009 - 06:50 PM

Moj tek med menstruacijo je obupen.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#13674 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 14 November 2009 - 06:56 PM

moj je vedno porazen, tudi zdej
  • 0

#13675 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 November 2009 - 07:07 PM

Jst bom fuknla letnik zaradi statistike...

in genetike...

sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13676 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 14 November 2009 - 07:08 PM

Itak da ne boš, potrudi se!
  • 0

#13677 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 14 November 2009 - 07:30 PM

QUOTE(Braunkopf @ 14. 11. 2009 - 18:44) View Post

Ej Ana jaz sem na tvoji strani biggrin.gif . Ponavadi se ne maram niti zmenit zares točno točno z ljudmi... Jim pač rečem npr. OKOLI 19h in v to je že vštetih npr. do 10min zamude. Pa še to večinoma ob zamudi nad 5min takoj napišem sms ali pokličem. Sicer se zgodi da zamudim dlje, ali da pridem prej, ampak je to bolj redko, pa navadno za razlogom. Pa imam to srečo, da so okoli mene ljudje, ki jih te zadeve ne motijo. Zakaj bi iskali probleme kjer jih ni. sleep.gif

Ana, jaz tudi. sleep.gif Podpis pod BK, delam in cutim enako. smile.gif Se strinjam, da je tocnost izkaz spostovanja, ampak za 5 minut mi je res popolnoma vseeno, razen, ce pac lovim vlak ipd..
Kaksno nespostovanje je sele akademskih cetrt. laugh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13678 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts

Posted 14 November 2009 - 07:32 PM

da ti je pa vlak pomembnejši kot občutki ljubljene osebe .... nono.gif lol1.gif
  • 0

#13679 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 14 November 2009 - 07:34 PM

ninja.gif

You have a point. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13680 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 November 2009 - 08:13 PM

Jst sem se popravila, enkrat ko sem skoraj za uro zamudila na sok z Errolom cry.gif ohmy.gif /še dandanes se sekiram pa je tega že kakšni dve leti nazaj/ sem se spravila k sebi in od takrat sem točna. Če kdo zamudi, se ne sekiram.

Najedla sem se toorte. 2 kosa. Pa bische. Bi še. Oboje bi še. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users