Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13641 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 12 November 2009 - 01:50 PM

rpg.gif ne morem verjet, kako je folk lahko pokvarjen. v službi so mi dobesedno zarili nož v hrbet. Ukvarjala sem se z eno zadevo, rihtala, klicala folk,organizirala sestanke, se dogovarjala z njimi. Mi govorijo: daj ti, ko si na vezi z njimi, kako misliš to? kako bi to? sto vprašanj, jaz razmišljam, kako bomo izpeljali. Nakar coprnice stare so me dobesedno porinile na stran in one pobrale zasluge. mamico jim ...
  • 0

#13642 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 12 November 2009 - 05:57 PM

QUOTE(ora @ 11. 11. 2009 - 5:44) View Post

Znoreeeela booooooooooom!!!!! Čist nič nism spala

Si danes ponoci nadoknadila? ;)

QUOTE(DiLeMa @ 11. 11. 2009 - 13:20) View Post

Ta krava od babe pa začne, da kaj se gre, da ji klobase tehta skupaj s papirjem, da ona tega niti slučajno ne bo plačevala, da ona je prišla po klobase, ne po papir. blink.gif

blink.gif

QUOTE(nika @ 11. 11. 2009 - 13:51) View Post

v tistem pa jo oče prekine z "ne ne, za tiste druge invalide", in se potrka po glavi laugh.gif

lol1.gif thumbup.gif

QUOTE(DiLeMa @ 11. 11. 2009 - 13:53) View Post

Pol pa mi je še nekdo rekel (zaboga se ne spomnim kdo), da je bil incident, ko je en vzel zadnjo ikebano in si jo dal v voziček, pa mu jo je en upokojenec iz vozička ven spizdil. lol1.gif

QUOTE(Princeska @ 11. 11. 2009 - 15:25) View Post

Je pa res, da mam pa jst od prejšnjega tedna slabo izkušnjo iz Mullerja. Grem tko čist normalno lepo in se vmes zmoti in mi reče: 'Pizda, dej še mal počak, zajebala sm.' LOL

lol1.gif

Mene vse omenjeno tudi precej razkuri, ceprav me naslednjo sekundo ze tudi razzalosti, kot je napisala Nika - kam smo prisli, pobili bi se med sabo za en popust, za eno piko, za eno zastonj rezino prsuta, po drugi strani pa vsak doma boza svoje cekine kot, da mu bodo kupili nesmrtnost.
Beden je ta svet, vsak dan bolj. cry.gif

QUOTE(Errol @ 12. 11. 2009 - 8:22) View Post

V ZDA so bili pametni in so diplomatom vzeli privilegij imunosti glede prometnih prekrškov.

Ze skozi pravim, da bi morali to narediti tudi pri nas.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13643 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 12 November 2009 - 06:16 PM

Sovražim folk k hod na faks okužen verymad.gif verymad.gif in tam bacile "mečejo" okol!!! in sem seveda staknla!! In zdj leđim pokrita z dvema dekoma ...skoz me zebe... z vročino.. verymad.gif verymad.gif nej se grejo nekam solit!!! Pa še ta svinska gripa verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13644 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 November 2009 - 06:22 PM

^^Zanč sem eno kuro skor okol kepe, sedela je zraven mene in SKOS kašlala in smrkala, vse je letel naokol. Sem ji sam zabrusila, pizda, če si bolna, ostan doma, ne boš rima zato nič slabš pisala. Piflarji. rolleyes.gif
  • 0

#13645 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 12 November 2009 - 06:43 PM

Zveni znano, jaz sem par dni nazaj rekel enemu sodelavcu, ki je veselo razlagal, da sta mu zbolela oba froca, naj lepo ostane na svoji strani hale in ne nosi tega še meni ...
Pa se je nekaj hahljal ... drug dan je bil doma - je zbolel. biggrin.gif
  • 0

#13646 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 November 2009 - 10:03 AM

Pri nas tud vse smrka piha čiha...

ne jebem žive sile, samo roke si non stop razkužujem pa ne pipam se po faci.
That should do the trick.

Razmišljam o enih hudih življenjskih odločitvah (kao).
Razmišljam a jih bom izvedla zdej, al pozneje v prihodnosti, sam če bo šlo tk naprej bo enkrat treba.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13647 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 November 2009 - 10:06 AM

Na živce mi gredo grebatorji, k mislijo, da oni vse znajo pa kako zelo velepomembni so pa ves vesoljni svet se vrti okrog njih!

Profesor, samo JAZ sem to naredila... bla bla bla. Ma poglej okrog sebe ogoistična kura, mogoče je pa kdo drug tut to znal in PRAVILNO rešil!
Blaaaah!!!

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#13648 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 13 November 2009 - 09:23 PM

Joj bom res začela verjet v te pizdarije petek 13. zjutri se je slabo začel k je ena sošolka zamerla in se čist zarad ene banalne stvari noče ment , js pa tud nism hotla ker vem da nisem nardila narobe, saj sem samo svoje mnenje povedla. In sem pač zdj opazla da ne bm več vedno povedla svojga mnenja.
Potem pa kot strela z jasnega fant pošle tak sms d sm sam ohmy.gif k bi ga ubila. kao d se morva pomenit in ne vem kaj. samo sms je bil grozen in me je ful prizadel. pol sva se dubila in sva se 3 ure pogovarjala zuni (js z vročino). kao d ga mal mede v tej zvezi blink.gif in js ne vem več ka si nj mislim. Potem sva se pogovorila d bova par stvari spremenila in da se bo on tud bolj potrudu in več vložu. Čeprav bom mela ta grenak okus skoz in bm vedn nekak mislila na to d mu ni... ne vem ...zmedena sem ful..
Ne vem kaj se to dogaja majo vsi probleme v zvezi??

Nej se ta petek čimprej konča!!!!!! mad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13649 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 13 November 2009 - 09:39 PM

Žabica, jst isto.. ermm.gif Pa v horoskope tut rolleyes.gif

S fantom se že od včeraj ignorerava, včeri sem delala poročilo za gefo do polnoči, preidem v šolo in vidim da odpade rolleyes.gif 2 uri zabijamo čas v Parlamentu, potem smo mel francoščino, in ker vedno eni in isti skos govorijo je foxa čiist popizdila in začela spraševat. Ja, 3x loh ugibate koga je vprašala rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif In v horoskopu v žurnalu Na delovnem mestu boste začutili čustveni pritisk., lol, res sem bla na robu joka ker sem bla TOOK jezna da najebem na koncu jst zard krenih kretenov ej, fak. Pa še sram me je zato, ker se mi ej glas tresu k przadet pa prou viidl se je da sm mela solze u očeh. Sicer sem dobila 4, ampak TOOOK šenkano, realno je blo za ene 2. Pomoje je blo foxi mal bed, k je kr ene račune delala in smo res samo kolkrtok pridne prhajale na vrsto. No, po eni strani sem pa vsaj rešena in se ne rabm učit topicsov za vsa 4 leta nazaj, lol laugh.gif Pa 4 mi je res supr ocena, tok ne bi dobila pomoje niti če bi se učila pa prpavlala, lol (no ne, sej bi, ker ma ta profesorca res ful u izi kriterij pa ful je prjazna drugač biggrin.gif ) ampak pač vem da si NISM zaslužla take ocene.

No, fajn stvar današnjega dneva je, da sem s svojo najbolšo kolegico spet v prijateljskih odnosih, dons sva ble skupi na fitnesu, učeri skupi mal v mestu, tko no smile.gif Pa jutr greva z mami v Palmanovo, komii čakaaaaaam biggrin.gif

Šopiiiiiingggg w00t2.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13650 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 November 2009 - 10:00 PM

Nincha, pa kej lepga kupi! biggrin.gif

Eh, posran dan. cry.gif Zdele sem se tok razpizdla, mah škoda cajt zgublat. Na jok mi gre, pa nočem jokat. cry1.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#13651 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 November 2009 - 10:14 PM

Waaaa jutri gremo v Avstrijo nakupovat biggrin.gif hohohohooooo biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#13652 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 November 2009 - 10:30 PM

QUOTE(Nincha @ 13. 11. 2009 - 21:39) View Post

Šopiiiiiingggg w00t2.gif

Sm ti že enkrat rekla, da je ta tvoja mami super, moji se ne bi dal v Palmanovo tongue.gif carsko. Poslikaj, če bo kej novega tongue.gif

QUOTE(eve @ 13. 11. 2009 - 22:00) View Post

Nincha, pa kej lepga kupi! biggrin.gif
Eh, posran dan. cry.gif Zdele sem se tok razpizdla, mah škoda cajt zgublat. Na jok mi gre, pa nočem jokat. cry1.gif

Eve, a sta kej poštimala al bolj nič? Kej novega? ermm.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13653 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 13 November 2009 - 10:52 PM

Ja, moja mami je zakon, prej sva sedele na moji postli pa se pogovarjale kok komi čakava, hihi oops.gif

Najboljšo mamico na svetu mam smile.gif wub2.gif

• 0

After all this time?

Always.

#13654 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 November 2009 - 08:27 AM

Kupla sem take čevlje včer, da sem v njih skor višja k fant(se pravi mi prinesejo cirka 10-13 cm), nog me pa bolijo ko samo pomislim nanje.

BUT I'LL LIVE biggrin.gif Mi bo fotr naredu take vložke, da bo noga tudi to preživela wink.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13655 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 November 2009 - 08:38 AM

včeraj sva šla jest Martinovo pojedino, pa je moj bruhal celo noč. Bogi.Zastupil se je.
Meni seveda ni nič tongue.gif
  • 0

#13656 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 14 November 2009 - 08:41 AM

Ne vem več s kerimi tableti bi se našopala d bi se bolš počutla!!!! verymad.gif

Čist sem zmedena blink.gif ne vem kaj naj si mislim o fantu?!?!
  • 0

#13657 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 14 November 2009 - 10:46 AM

Takole ko berem in ko slišim stvari, kaj vse se v vezah dogaja, ugotavljam, da sem več kot zadovoljna (3x trkam na les!) ne smem mojga preveč hvalt ker se bova pol hitr kej spičla! laugh.gif

Drgač pa spoved: na živce mi gre brat, ker ne ve kaj bi rad pri teh letih (dost žalostno!) in obenem grem sama sebi na živce, ker to sploh niso moji problemi! Morm se odvadt življenje jemat tako resno in se obremenjevat za druge, ker si bom še kakšno bolezen nakopala!

Čimprej bi se rada odselila!!! ohmy.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#13658 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 14 November 2009 - 10:48 AM

QUOTE(SiQsI @ 14. 11. 2009 - 10:46) View Post

Čimprej bi se rada odselila!!! ohmy.gif
Me too. Pa ne zato, ker bi moja familija bila tako problematična, ampak ker mi je dopizdlo prerekanje kje bova to noč prespala in nenehno tovorjenje stvari od enega k drugemu.

• 0

#13659 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 November 2009 - 11:57 AM

QUOTE(Princeska @ 13. 11. 2009 - 22:30) View Post

Eve, a sta kej poštimala al bolj nič? Kej novega? ermm.gif

Ne, nič nisva poštimala in tud ne bova, pomojem.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#13660 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 14 November 2009 - 03:17 PM

Kr tko v tri krasne sm vesela. Wiu oops.gif . No ja, 4 testi ta teden, nobenn ne bo šut, obe sestri sem danes videla, najbrž P pride, sama sem zdele neki ur, skoz muska, ahh, lepo je. Kulči pulči. Sam od enga Puciharja ne dobim nobene skladbe na limewireju cry.gif . P mwaa. Omg, to nisem jst. Cukr, fujči oops.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users