Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13621 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 November 2009 - 07:50 PM

QUOTE(nika @ 11. 11. 2009 - 13:51) View Post

^^ tam pri nas imamo Tuš, zraven pa banko, lekarno in pošto, in do vseh pelje ista "dovozna" pot, ki je precej ozka. in eni ljudje parkirajo kar na cesti, ker je pač takoj zraven trgovina, in pol ni varjante, da se še 2 avtomobila srečata na tisti cesti. in sva šla zadnijč z očetom slučajno po par stvari v trgovino, pa ena ženska tam parkira ... in moj oče seveda ni mogel, da ne bi komentiral, pa stopi proti njej in ji reče: "gospa, veste, tukaj je za invalide." ona začne iskat prometni znak, v tistem pa jo oče prekine z "ne ne, za tiste druge invalide", in se potrka po glavi laugh.gif eni res nimajo razpucanih pojmov in ne vidijo dlje od lastne riti.

Haha, nika! Dobro je povedal! Tam je res obupno. Ne vem kaj jim je tolk težko parkirat 10 m nižje, kjer je velik parkplac. rolleyes.gif

Finoče na vlaku...ja... ob urah, ko je veliko ljudi na vlaku jih veliko vidim. No, so vedno ene in iste. Ljudi na vlaku je res OGROMNO, ampak one so vedno komot. Če prideta 2 skupaj si vedno vzameta vsaka 2 zica in raztovorita na frej zic čim več stvari, da se ja ne bi še kdo usedel zraven. Maaa, ko se bom šla zanalašč tja usest pa jim tisto magari na tla postavla! rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13622 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27611 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 November 2009 - 09:42 PM

Kolegica (sošolka) je posvojila 10letno punčko iz Gane. A se samo meni zdi to preseravanje? butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13623 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 November 2009 - 09:46 PM

To na daljavo verjetno a ne? Men se zdi ful lepo.
  • 0

#13624 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27611 posts

Posted 11 November 2009 - 09:49 PM

Kot da bo tamala dejansko dobila keš, halo. Boljše bi blo, če bi Rikota (polovica najbolj znanega klošarskega para pri nas) peljala na sendvič. huh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#13625 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 November 2009 - 09:50 PM

Riko thumbup.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#13626 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27611 posts

Posted 11 November 2009 - 09:52 PM

Pa če res. huh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#13627 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17153 posts

Posted 11 November 2009 - 09:57 PM

Zadnič mi je B. reko če bi šla na predbožično Budimpešto. Pa sm rekla danjabrž ne, kr sm že bla, pa da šparam za Češko in London. Prejle pa sma se menla pa mi reče da mi bo on plačal. blink.gif blink.gif blink.gif ov kejjjjjj, tako pa to ne bo šlo. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#13628 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 11 November 2009 - 10:12 PM

WTF cry.gif . Počutim se ko drek. Zakaj mi je bilo tega treba? Tok mi je slabo, bruhala sem, fuj no. Pismo, never ever again! cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13629 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27611 posts

Posted 11 November 2009 - 10:16 PM

Si pohala a, pa smo te dobili laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#13630 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86898 posts

Posted 12 November 2009 - 12:28 AM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13631 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 November 2009 - 07:17 AM

Drugič ne inhalirat. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13632 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 12 November 2009 - 08:22 AM

QUOTE(nika @ 11. 11. 2009 - 13:51) View Post

"ne ne, za tiste druge invalide" ... ne vidijo dlje od lastne riti.

Hehe, pri nas pa imamo relativno mladega naduteža, ki se prevaža v Porsche Cayennu, ima pa tablico častnega konzula Barbadosa. Avto pušča točno kjerkoli, recimo na uvozu v garažo, sredi križišča, sredi ceste ipd. Policija mu nič ne more, ker ima konzularno tablico in je izvzet iz predpisov. Tipček je kajpak naše gore list z očitno majčkenim tičem in velikim mehurjem v lobanji. V ZDA so bili pametni in so diplomatom vzeli privilegij imunosti glede prometnih prekrškov.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13633 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 12 November 2009 - 09:31 AM

QUOTE(Braunkopf @ 2. 11. 2009 - 22:25) View Post

Stvar je v tem, da te morajo najprej pred samo preiskavo sčistit dreka. biggrin.gif Dobiš galono donata in jo piješ na silo, zato da se potem docela izprazniš na wcju, v vseh smereh, žal. To je zelo neprijeten del celega postopka. Nasvet - s sabo vzamite nek vazelin, da vas ne bo peklo spodaj.

Imel pravkar iz preventivnih razlogov. No big deal. Jasno - po nobenem kriteriju ni reč prijetna, ampak se da komot zdržat. Kar se pa donata tiče - samo stran od tega shita. Jaz sem imel na izbiro bodisi donat (4-6l) bodisi odvajalo fosfo soda fleet, ki ga redčiš s 4dl vode, zatem pa še en liter vode spiješ. S tem da priporočajo to verzijo s fosfo soda fleet. Reč vzameš dvakrat - ob šestih popoldne dan pred pregledom in ob šestih zjutraj na dan pregleda.
Meni je bilo sicer malo zoprno spit v relativno kratkem času liter vode na cca. pol litra podlage, ampak v primerjavi z onim donat-shitom so to nebesa. Sploh ker sem sedaj čisto pri močeh, ono te pa baje kar zjebe. smile.gif

Sam postopek pa ... praktično neboleč, parkrat malo tišči ... ni za zganjat paniko.

P.S.: to odvajalo se bojda dobi samo v Italiji (=oziroma pri nas ne). Opčine recimo. Sodelavec je sicer trdil, da je reč pri nas dobil, ampak vprašanje, če sva govorila o isti stvari.
  • 0

#13634 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 November 2009 - 10:44 AM

Koliko boli je seveda odvisno od vsakegaposameznika, sam se da komot preživet. Je pa res da si po "kuri" z Donatom sesut.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13635 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 12 November 2009 - 11:05 AM

Jest odlašam s tem pregledom. Bi moral jet zaradi eventualne familiarne dednosti. Cvikač, kaj drugega. oops.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13636 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 12 November 2009 - 11:29 AM

QUOTE(Errol @ 12. 11. 2009 - 11:05) View Post

Jest odlašam s tem pregledom. Bi moral jet zaradi eventualne familiarne dednosti. Cvikač, kaj drugega. oops.gif

Ja, zato sem jaz šel. Glede bolečin je gotovo res, kar pravi Braunkopf, gotovo je tudi od izkušenosti zdravnika odvisno ... Samega čiščenja črevesja sem se pa bolj bal. Sem mislil, da bo dosti huje, ko sem slišal "vtise" z donat kur. Z onim odvajalom ni panike, tja sem se sam pripeljal, nobenih taxijev ali česa takega (eni so pred tem zelo sesuti - donat pa to).
Aja - eno od predvidevanj je bilo, da jemanje omenjenega odvajala izpade kot ena taka "mini zastrupitev" - nič od tega. Nimaš kaj odlašat, ni bav bav. smile.gif
  • 0

#13637 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 12 November 2009 - 12:06 PM

Thanxxx za korajžo. Z Donatom nimam izkušenj. Rekli so mi, da moram spit ene 7 litrov tekočine in da ne smem nič jest. Drugo sem eventualno pozabil.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13638 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 12 November 2009 - 12:38 PM

No, sodelavcu ta donat sistem ni bil problem, ampak je dodal, da lahko zlahka popije velike količine vode. Večini ljudi se od take količine zraven še bruha, pa zmatra te tudi baje precej.
Fosfo soda fleet pride v 45ml flaški, rabiš pa dve. Bat se nimaš pa česa. wink.gif

Bil pravkar na kosilu, nisem mogel še celega kosila, je malo prehitro - sem vzel veliko porcijo juhe in dve sladici, zvečer bo pa že normalna večerja. smile.gif
  • 0

#13639 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 12 November 2009 - 12:47 PM

Meni je že mal problem mlasknit sedem litrov tekočine v relativno kratkem času.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13640 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 November 2009 - 12:51 PM

Na pogreb moram, pa mi je taka muuuukaaa sad.gif . Pa pol še butasta sedmina, bljah.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users